Scudo Sports

Spd pedal önerileri

:) Ani duruş denemesi yapayım derken grupta arkamdan gelen arkadaşı kendime etiket edecektim neredeyse :) Ani duruş denemelerini grup içerisinde ne olursa olsun denenmemesi gerektiğini gördüm. Çıkartma konusunda da kafaya yazdın mı hiç sorun olmuyor gibi şartlandırma ile alakalı geldi bana, nasıl araba kullanırken debriyaj vites kombinasyonu düşünmeden oluyor bu da bir vakitten sonra o şekilde olacak gibi :)

Scudo
@Salih Kü

Gönderdiğim resmindeki gibi kilitsiz kallerlerden deneyin derim.

@Deniz ÇINAR

Hocam işin kötü yanı mümkün olduğunca ucuz olsun diye çalışıyorum. Çok öyle yeni bisiklet alana kadar sirkeci falan gezemeyeceğimden kolayca olsun bitsin diye uğraşıyorum.
Edit: Bu yaz almak istediğim bisiklette zaten verdiğiniz resimdeki parçadan olduğunu fakettim :)
Bkz:Salcano XRS F01
(link)

Deniz ÇINAR Bey 30 - 40 lira icin hayatimi tehlikeye sokarim ama o parayi vermem diyorsunz yani... Helal olsun size... Vallaha iplerlen Pedal kilidi yapmak? Ilginc... Birde 4-5 saatde ayaginizi yere nekadar basacaginizi merak ettim dogrusu demenize gör asagi yukari hic basmicaksiniz gibi geldi bana ama yinede bir sayin bakalim kac defa olur. Beni yanlis anlamayin ama sizin pedala ip baglamaniz ayni arabaya bisiklet janti takmaya benzer. Bence siz can güvenliginiz icin biraz paraharcayin daha iyi olur.

@murat cömez
Pardon mesaj deniz cinar beye degildi, salih kü bey icindi. Yanlis anlasma olmasin lutfen.

• Beğen
Tepkiler: Onur Ali İmren
@Salih Kü

@Salih Kü

Normal pedala takılan kallerin en kalitelisi 50tl zaten gidin orta kalite 20tl ye bi kaller alın ip nedir mümkünatı olmadığı için anlayamadım?

(link)

arkadaşlar bu iki pedal aynı ama fiyatları farklı farkları nedir acaba ?? birisi çift diğeri tekmi geliyor yardımcı olurmusunuz?

(link)

arkadaşlar bu iki pedal aynı ama fiyatları farklı farkları nedir acaba ?? birisi çift diğeri tekmi geliyor yardımcı olurmusunuz?

@Mehmet Kepme

Ürünün birinde oe yazıyor yani paketsiz gelen ürün anlamına gelir

Mtb de click'r shimano pd-t400 kullanıyorum ve memnunum şimdi bu pedalları diğer şehir bisikletime takıp mtb ye daha hafif ve platformsuz pedal alma niyetim var aklımda shimano pd-520 veya pd-540 var fiyat açısından daha ucuz olduğu için 520 ye daha yakınım siz ne dersiniz kullananlar yorum yapabilirmi teşekkürler...

MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Birde yol için Spd Öner’i alabilir miyiz kullananlardan rica etsem

Merhaba,

PD-M540 serisi pedal mil farkı, ağırlığı ve dayanıklılığından dolayı, 520 serisine göre daha alınası bir pedal serisidir.

@C.Koc

• Beğen
Tepkiler: C.Koc
@C.Koc profil resminiz deki bisiklet için alacaksanız, 520 daha iyi bir seçenek. Kullanıyorum tavsiye ederim.

• Beğen
Tepkiler: C.Koc
@sonyaz yeni alacağım pedalı buna bundakini profil resmindekine takıcağım...
6063f76e6fc58dcbc10e393555a00503.jpg

Dosyalar

• 6063f76e6fc58dcbc10e393555a00503.jpg
    6063f76e6fc58dcbc10e393555a00503.jpg
    66,1 KB · Okunma: 4
  • Beğen
Tepkiler: sonyaz
@Emreislerel look keo classic 2 modelini kullanıyorum. Çok rahat kullanımı, kesinlikle tavsiye ederim.

BTWİN Road Auto 500 var elimde. Sıfır kutusunda hiç kullanılmamış. İsteyen bir arkadaşa cok uygun fiyata satabilirim.

Yurt dışından veya türkiyeden yol için spd pedal olarak ne önerirsiniz arkadaşlar. Orta-ileri seviye bir yol bisikleti için ortalama bir pedalın gramajı yaklaşık nekadar olmalidir ?

Sizce decathlondan 180 liraya satilan pedali mi almalı, yoksa 260 liraya şu siteden

((link))

R540 Pedal mı almalı? Ayrıca pedalların yılı falan oluyor mu bilmiyorum, son attigim sitedeki pedal bildigimiz yeni r540 degil mi.

Geri