Scudo Sports

Spd pedal nedir, ne işe yarar?

@Bisiklet sever 93 400-500tl (belki en az 360-370tl bayılabilirsin) bayılıp %30 fayda sağladığın sistemdir kısacası
Kısacası bütçe düşmanıdır. Yeni bisikletimi alınca onu alırım ya :)

Scudo
@JusTiMe

(link)

Başlangıç için bundan alabilirsin şahsen ben bundan almayı düşünüyorum.

@ATTy Bütçe düşmanı olduğunu gösteren Örnek 1a :D gerçi bundan daha iyilerini 300-400e de bulma imkanımız var kaldı ki bunu alınca mecburen ayakkabıya 200-300tl en az bayılmak gerek ayakların büyükse onlar içinde 100tl gider :D

• Beğen
Tepkiler: ATTy
@JusTiMe

(link)

Onuda burdan aldıkmı kallerle beraber sizin dediğiniz rakama 300 küsür liraya kapatmıs oluruz sanırım :D

• Beğen
Tepkiler: Hurol Yoney
@ATTy 300-350 artık bunlar normal fiyatları ama normal neden bu kadar göreceli anlamıyorum :D

500 serisi ayakkabı pekte ucuz değil dayanımına göre. 43 numara ayakkabı 1200 km'de 46 numara oldu resmen. Malzemesi zamanla (kısa zamanla hemde) esniyor ve formunu kaybediyor:mad:

@trainspotting35 Peki şu dağcılar için ayakkabı ile pedal için ne dersin acaba Shimano SH-MT5 pedal ise Shimano Xt PD-T8000 alıcağım bisikletinde mosso 7581xc xt olduğunu düşünürsek

@trainspotting35
Benim dizlerimde patellar kondromalazi var (kıkırdak erimesi) Spd ile sağlanan çekme kuvveti benim için olmazsa olmaz mesela. %30 değil %70 fayda sağlıyor bana :) Kadans ve diz sağlığı açısından karşılığını veren bir yatırım kesinlikle :harika:

@BerkEvren Elbette sağlık söz konusu olduğunda fayda %100 denebilir. Bahsettigim fayda sekli farklı. @JusTiMe Ben yol bisikletimde m0520 pedal ve m065 Ayakkabi kullanıyorum takması, çıkartması, yürümesi çok rahat.

@BerkEvren Bunu duymak güzel olsa da fiyatları can yakıyor abi ya :D @trainspotting35 Bakalım nasıl kazalarım olack ne dertlerim olacak merakla beklemekteyim :D O günleri iple çekiyorum :D ilklerim nasıl olacak

@JusTiMe chainreactioncycles da şu sıralar indirim fırsatları var özellikle SPD ayakkabı ya olcu tablosu na dikkat ederek alabilirsiniz. Yalnız marka ve model e gore numara değişiyor. Dikkatli almanizi tavsiye ederim. Mümkünse yarim numara büyük alınız. Genelde kalıplar çok dar

• Beğen
Tepkiler: JusTiMe
@alper 76 aylar sonrasında yapacağım işler bunlar şu anlık bakmama hiç gerek yok

benimde hep aklımda olan konulardan bir tanesi bu spd pedal işiydi. Pedal bir şekilde halledilir de ben normalde bile ayakkabı bulurken zorlanıyorum. Yada bulduklarım +300 lira bazında oluyor. Fizik markasının spd pedal ayakkabısını denemiştim 46 yazmasına rağmen ayağım sığmıyordu ve fiyatını öğrenince sığmasa da olur diyerek vazgeçmiştim. Here markanın kendi has genişliğinden dolayı deneyerek almak en mantıklısı olacaktır. Şimdilik beklemede bisiklet değişikliği yapmayı düşünüyorum istediğim bisikleti alırsam kesinlikle spd şart.

@ATTy

Bugün itibariyle bu kombinasyonu tamamlamış bulunuyorum. Diğer bir başlıkta konuştuğumuz üzere 44 numara aldım ve tam oturdu. Artık hayırlısıyla mümkün olan en kısa zaman içinde önce alışma sonra da normal sürüşlere başlıycaz.

@Hurol Yoney

Hayırlı olsun. Güle güle kullanın :harika:

• Beğen
Tepkiler: Hurol Yoney
Bugün spd nin bir güzelliğini kullanma şansı buldum. Yaklaşık 100 km turumun son 3 km si sağ bacağıma giren kramp sonucunda sadece sol ayakla it cek yaparak turu tamamladım. Sağ bacağımı biraz daha zorlasam belki büyük bir sakatlıkla karşılaşacaktım. Spd sayesinde kurtulmuş oldum.

• Beğen
Tepkiler: İsmail Selçuk
Btwin in bu sene getirdiği spd ayakkabısı hakkında ne düşüniyorsunuz? Bu fiyata almaya değer mi? Kısa süre içinde almayı düşünüyorum da pişman olmak istemem. Tekeriniz düz bassın...

Spd ile ışıklarda çözmeden durma tekniğinin bir ismi vardı hatırlayan var mı? Veya bu konuda açıklayıcı bir video ike yardımcı olabilir misiniz

• Beğen
Tepkiler: asibol
@DochtourFrenleri kullanarak ve gidondan yardım alarak yapılabilir. Ben bu konuda iyi değilm sadece 10 15 saniye yere basmadan en fazla 20 cm ilerleyerek yapıyorum.

SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri