Scudo Sports

Spd ayakkabı önerisi

aso2

Aktif Üye
Tepki
64
Bisiklet
Giant
Arkadaşlar geçen yazın kullandığım ama son zamanlarda tabandaki sürtmeyle o demir parça kalpiye galiba adı yolda sürtmeye başladı.Yürürken çok zorlanmaya başladım.modeli Scott 120 liraya almıştım galiba , Yeni ayakkabı almak istiyorum ama bilgim sıfır yardımcı olur musunuz?
Bütçem max. 230 lira
Şimdiden teşekkürler...

Scudo
Yok önerisi,yardımı olan arkadaşlar

arkadaşlar pek yardımcı olmuyosunuz
Ben biraz araştırdım
(link)
Şu modele bakabilir misiniz?,Bu tarz çok hoşuma gitti,acaba kullananlar var mı?

ŞU DA OLABİLİR... (link)

@Önder AŞIK

45 ve 47 numara SPD ayakkabı arayan dostlar bu ayakkabıyı kesinlikle düşünün derim. Çok düşünmeyin her an fırsat kaçabilir ona göre.

• Beğen
Tepkiler: aso2
@MuratHan

Ben 42 numara giyiyorum maalesef ama ben bisikletten indikten sonra rahat yürünebilecek ayakkabı arıyorum,önerdiğiniz ayakkabı da çok sağlam gözüküyo ama daha çok perfonmans için gibi geldi bana

@aso2

Evet daha çok performansa yönelik bir ayakkabı. Verdiğiniz linktekilerden Shimano SH-MT42 Spd ayakkabı amacınıza daha uygun. Bağcıkların dışında üstte bant olması diğerine göre daha avantajlı. Ayrıca tabanı daha uygun. Motiste görmüştüm bu ayakkabıları şık ayakkabılar.

kesinlikle sidilere bakmanı öneririm. sierra modelini kullanıyorum.
tabanında kalleri yere değmiyor ve kısa mesafe yürüyüşlerde sorun çıkarmıyor.
ayak yapına göre 43 numarayıda denemeni öneririm.

ben scott marka ayakkabı kullanıyorum günlük kullanımda da çok rahat. Bisiklet ile işe gittiğimde üzerinde sırıtmıyor. özellikle rahatlık açısından tavsiye ederim.

eski modeli ama bilgi için işine yarar belki.
(link)

Geri