Scudo Sports

''sözün bittiği yer -bıçkıdere-''

@Kudret Kurtcebe

abi ara sıra yokluyor tabii ama yine dikkatli olmak lazım :rolleyes:

Scudo
evet aytekin sana attığım mesaj arkada kaldı,,,,,
şimdi,,,bu gün önemli bi toplantı var ben kendi kendimi aforoz ettim artık biliyorsun,,,sayfaya bakacağım sonuç ne olacak ,,,,,,,,,,,,,,
ama tahminim her zaman çıkar benim görünen köy kılavuz istemez anladın dediğimi,,,,

:in: :in: :in: :D :D :D :D :) :) :) :) :) :) :) :) :)

inşallah hafta sonu hava iyi olur tur yaparız tek temennim

@bahtiyar közen

her sabah buraya mesaj atacağım bahtiyar, hava durumu,,,,,
sen ben erkan ve semir var şimdilik netleşen ,,,,,

Details for Sunday, November 27, 2011

http://vortex.accuweather.com/adc2004/common/images/wxicons/87x79_blue/6_int.jpg
Mainly cloudy and chilly

High Temperature
7°C

RealFeel®
8°C

Winds
NE 6

Maximum UV
1

Thunderstorm Probability
0%

Amount of Precipitation
0

Amount of Rain
0

Amount of Snow
0

Hours of Precipitation
0 Hours

Hours of Rain
0 Hours

http://vortex.accuweather.com/adc2004/common/images/wxicons/87x79_blue/36_int.jpg

Turning out clear

Low Temperature
7°C

RealFeel®
5°C

Winds
ESE 6

Thunderstorm Probability
0%

Amount of Precipitation
0

Amount of Rain
0

Amount of Snow
0

Hours of Precipitation
0 Hours

Hours of Rain
0 Hours

hava iyi,,,,,

liste,,,,

1- kudret
2- semir
3- bahtiyar
4- erkan

saat 08.30 bostancı,,,,,,dudulludan erkan ve bahtiyar katılacak,,,

evet bu pazar gidiyoruz gibi son anda bi süpriz olmaz ise sabah yerler ıslak olursa yatar tur ,,bu sabah ıslaktı yerler evet gerçi yağmur çiseleme oldu,,,,
evet 130 km rampa ile160 km lik yorgunluk yaratacak --ıronman turu..durmayacağız aytekin erzanda durmuyor, bizler durmayız bizler lüpletmece değiliz, bizler mangalcı değiliz ,bizler süratli bisiklet kullanan bi avuç adamlarız,,,tarzımız asla değişmeyecek el elden üstündür bizim üstlerimiz yol bisikletçileridir bu forumda en üst adamlar yolda aytek ve sonerdir gerçi onur berbercide burda ama uğramaz oldu buraya ,,evet istanbul camiasında bizden başka kaç adam var acaba ,,, biz herhangi bi takımın sporcuları değiliz biz sadece alaydan yetişmiş adamlarız bizler mektepli değiliz bu iş mektep ile olmaz bu iş dünya litaratürünü takip etmekle olur dünyadaki başarılı olmuş yol bisikletçilerinin tekniklerini okuyacağız ne yediklerini okuyacağız tabi her metabolizma farklıdır ,,,doğru kritelere bakacağız evet aytek dostumun aşağıdaki örneğe lütfen dikkat edelim ,,,

Aytekin Erzan
Tam zamanlı bir işte çalışırken dünya şampiyonu olmak mümkün mü? İşte hem tam zamanlı bir işte çalışıp, hem de üst seviye bir yarışçı olmanın ipuçları.

Pro: Karen Kurreck (Eski ABD ve dünya zamana karşı şampiyonu)

... İpucu:

“1994 yılında dünya şampiyonu olduğumda, tam zamanlı yazılım geliştirici olarak çalışıyordum. Üst seviye antrenmanlar yapmak, aynı zamanda iş ve ailenize de zaman ayırmak mümkün.”

Ne yapabilirsiniz?

Günlük hayatınızda küçük zaman blokları arayın. Kurreck 5 tane zaman bloğu belirlemişti: işten önce, işe gidiş, öğle yemeği arası, işten eve dönüş ve akşam. Bu beş zaman bloğunu günlük antrenman saatini doldurabilmek için kullanmayı başarmıştı.

Örneğin, Kurreck bazı günler sabah 6 da antrenmana başlardı. Eğer antrenman yüzünden işe geç gitmesi gerekirse, akşam da geç çıkarak kayıp zamanını telafi ederdi. Sabah çıkamamışsa, evden işe kadar 13 km bisiklet sürer, öğle yemeği saatinde antrenman yapar ve akşam eve dönerken 13 km daha bisiklet sürerdi. Böylece yeterince antrenman yapmış olurdu.

“Eğer gün içinde birkaç tane 1 saatlik blok bulabilirseniz, çalışma saatlerinizi daha da artırıp kendinizi ilerletebilirsiniz.”

Kalite miktardan daha önemlidir. Eğer zamanınız sınırlıysa, antrenmanın yoğunluğunu artırın.

Kurreck, ayrıca, haftada iki kez akşamları düzenlenen kriteryum yarışlarına katılırdı.

“Isın, çalış, soğu. Asla zamanını boşa harcama.”

Bu şekilde yaşamak, her işinizi hızlı yapmayı gerektirir. Kurreck, antrenman sonrası bisiklet kıyafetlerini çıkarıp duş almasının ve iş kıyafetlerini giymesinin toplam 5 dakika sürdüğünü söylüyor.

Bisiklete binmeye devam edebilmek için, işinizde de verimli olmalısınız. Bu sayede bisiklete ayırdığınız zaman işvereninizin ya da çalışma arkadaşlarınızın gözüne batmaz.

“İşle ilgili her görevi, çalışma arkadaşınızın bitirebileceğinizden daha çabuk bitirmek zorundasınız.”

İpucu! Ağırlık çalışmaları da kısa zaman parçalarında vücudunuzu çalıştırmak için idealdir. Aşırı soğuk, karanlık ya da yağış yüzünden bisiklete binemediyseniz ağırlık kaldırın. Karen Kurreck, tüm kış ve ilkbaharın başında ağırlık çalışırdı. Dediğine göre, squat ya da bacak presi çalıştığı zamanlar pedal çevirmek acı verici oluyordu, ancak bu çalışmalar ona kuvvet ve dayanıklılık kazandırarak uzun vadede olumlu etki yapıyordu.

tamam abi mesajları takipteyim

http://vortex.accuweather.com/adc2004/common/images/wxicons/87x79_blue/12_int.jpg
Considerable cloudiness with a passing shower or two; chilly

High Temperature
7°C

RealFeel®
7°C

Winds
NNE 11

Maximum UV
1

Thunderstorm Probability
20%

Amount of Precipitation
0.51

Amount of Rain
0.51

Amount of Snow
0

Hours of Precipitation
2 Hours

Hours of Rain
2 Hours

http://vortex.accuweather.com/adc2004/common/images/wxicons/87x79_blue/35_int.jpg
Patchy clouds

Low Temperature
7°C

RealFeel®
4°C

Winds
WNW 8

Thunderstorm Probability
0%

Amount of Precipitation
0

Amount of Rain
0

Amount of Snow
0

Hours of Precipitation
0 Hours

Hours of Rain
0 Hours

2 saat yağmur , yerler ıslak olacak ve kaygan ,cumartesiye kaydırmak istiyorum ama çalışıyor herkez,,,,,bu durumda yatar,,,,,,,,,,

4 aralık pazara bakacağız clear bi hava lazım kuru soğuk olacak,,,,,,,,,,,,,

bu pazar Ales sinavim var o yuzden gelemeyecegim. 2 aralikta edirne planim var onu yapmazsam gelirim 4 araliga takipteyim.

@Kudret Kurtcebe

Kudret Abi ne zaman netleşir durum ? 4 Aralık kesin mi ? Kesinse ben de kendimi ona göre ayarlayayım ;)

@semir karabulut

kesin olan bi şey yok semir bekleyeceğiz son güne kadar 3 aralık akşamı saat 20.00 de hava belli olur 130 km boyunca yağmur riski ile gitmek zor biz sürat yapacağımız için erkanın yol bisikleti var şile inişlerde risk var anca yağmursuz bi pazar aralık ayında olursa gideceğiz ,en azından bu kış bi 160 yaptık deriz yalnız bu ocak ,şubat, mart ayında 3 adet 160 koyacağım gene bıçkıdere olacak nisana geldiğimizde hazır olalım daha ağır olaylara 200 km gibi,,,(tekrar yazayım bostancı -bıçkıdere-bostancı tam ring gidiş farklı dönüş farklı 130 km ama şile rampaları akabinde bıçkıdereden sonra gelen rampalar ile 160 km lik yorgunluk yaratır adamda )

@Kudret Kurtcebe

Bu pazar yattı yani ha Abi ? Bak benim aklımda da çılgın fikirler var aslında bahar için :D :D :D :D :D :D

• Beğen
Tepkiler: bahtiyar közen
@semir karabulut

yatmadı öteleme yaptık semir illaki bi pazar denk gelecek yalnız sen bahtiyar aportta olun cumartesi akşamı bi daha bakalım foruma ben mesaj atacağım saat saat yağmuru vereceğim bir saate düşerse temizleriz 160 km yi böylelikle kasım ayında 160 yapmış oluruz ama olmadı aralıkta illaki dört pazardan birinde yapacağız, ocak,şubat ,martta durmak yok semir üç adet 160 km gene bıçkıdere olacak,,,hele bahar gelsin bakalım nisana hazır oluruz kış yatmayalım derim,,

@Kudret Kurtcebe

Yeterince yattım Abi ben, yerimde duramıyorum :D :D :D :D :D Bahara da Gebze-Şile-Gebze düşünüyorum köy yollarından :D :D :D :D :D :D

• Beğen
@semir karabulut

http://vortex.accuweather.com/adc2004/common/images/wxicons/87x79_blue/6_int.jpg
Sunday 11/27/2011
Chilly with considerable cloudiness
High Temperature: 7°C
RealFeel: 7°C
(link)

son durum semir,,,,24 saatte durum değişmez ise gidiyoruz saat 08.30 da bostancıdan hareket,,,,,,,,,,,,

Chilly with considerable cloudiness

High Temperature
7°C

RealFeel®
7°C

Winds
NNE 11

Maximum UV
1

Thunderstorm Probability
20%

Amount of Precipitation
0

Amount of Rain
0

Amount of Snow
0

Hours of Precipitation
0 Hours

Hours of Rain
0 Hours

http://vortex.accuweather.com/adc2004/common/images/wxicons/87x79_blue/35_int.jpg
Patchy clouds

Low Temperature
7°C

RealFeel®
4°C

Winds
WNW 8

Thunderstorm Probability
0%

Amount of Precipitation
0

Amount of Rain
0

Amount of Snow
0

Hours of Precipitation
0 Hours

Hours of Rain
0 Hours

Saygıdeğer Semir'i buralarda görmek büyük sürpriz. Gerçekten sahalarda tekrar görmek deyimi yerinde olmuş. Köy yollarından Gebze-Şile-Gebze rotasına direk yazıldım. Gerçi MTB'min arka mandalını kaybettiğimden yeni mandal aramalarına da daha başlamadığımdan MTB yatmaktadır. Eski bisikletimi satış durumu söz konusu olduğundan artık 'Kaşif' değil gerçek isim ve soyadımı kullanıyorum. Bütün turları buradan takipteyim. Herkeze Saygılar.

• Beğen
semir yarın saat 20.00 de durum kesin belli olacak yağmur olduğu vakit 2-5-10 saat aynen yatar ve 4 aralık a bıçkıdere olur bir sürü pazar var nasıl olsa, yarın saat 20.00 de buraya hava raporunu vereceğim ,,,

@Kemal Caner

kaşif çalışmalara gel bakalım artık sende çok boşladın ,,,

Geri