Scudo Sports

''sözün bittiği yer -bıçkıdere-''

kudret abi hafta sonu havanın bozması kötü oldu neyse ilerki tarihlere bakacağız görüşmek üzere

Scudo
@bahtiyar közen

bahtiyar anadolu yakadan zati biliyorsun sen ben erkan var üç kişide olsa gideceğiz,,,hava önemli tabi,,,cumartesi akşamına kadar durum değişirmi bilemem 10 saat yağmur fazla,,,,

Ben de varım Kudret Abi. Artık bi yerden aslımak gerekiyor pedallara :)

@semir karabulut

vay vay semir karabulut aramızda nihayet,,,,,

:in: :in: :in: :in: :in:

@Kudret Kurtcebe

Abi bi senedir yatıyorum, ama çıkarırım ben o turu ;) Cuma ya da Cumartesi günü kışlık giysi falan da almam gerekiyor. Neyse halledicem bi şekilde ;)

@semir karabulut

semir daha önce şile olayını hatırla göztepeden nasıl çıkmıştık o gün bayağı iyi idik şimdi bostancıdan saat 08.30 da çıkacağız,,,dudulludan bahtiyar ve erkanı alarak durmadan bi 44 km basarak şile rampalarına çıkacağız ömerliye kadar basacağız ömerliden sonra kömürlük girişi var hiç sağa sola sapmadan direk bıçkıdere orda bi yarım saat ,,,ondan sonra belki hatırlayacan göçbeyli yolu ve istanbul bulvar yoluna çıkış viaporttan devam aydos rampaları ve kartal yakacıktan teme iniş ordan bostancı artık dönüşte tuzla sahil yolunu kullanmıyorum,,,,evet bu pazar dua et hava yağmursuz artı kuru soğuk artı rüzgar az olsun biliyorsun şilede hep poyraz olur giderken duvar olur bize,,,,

@Kudret Kurtcebe

Abi o yolları bisikletle değil ama arbayla bayaa teptim ben, keşfedilecek çok yer var o bölgede. Yalnız antrenmansızım ben bayaa, geride kalırsam kusura bakmazsınız artık, ama turu bitiririm ;) Özelden mesajın var Abi ;)

@semir karabulut

mesaj kutunu boşalt dolmuş ,,,

semir şimdi,,,yağmurlu havalarda zati ben yatacam bu kış,,,
en gerekli ,,,
bisiklet pantolon alta tayt giymece kısa olur tayt genelde biliyorsun bacaklar üşümez eldiven kışlık ,,ben 3 adet forma giyiyorum en alta termal bu önemli termal içlik 35 lira ,,,,kar maske şart ayaz var artık kar soğuğu,,,spd ayakkabı için kılıf kullanmadım geçen pazar 3 çift yün çorap giydim ayak üşümedi,,,,
şimdi senin 60 liraya alacağın bi adet bisiklet pantolon eski malzemeleri kullan ama termal şart,,,,

evet semir sahalara tekrar döndü gönül isterdiki dapoet -alperde gelsin,,,
evet bıçkıdereye davet ettiğim daha önceki arkadaşlar kendilerini hazır hissettikleri an gelebilirler yalnız,,,,antreman şart,,,,,evet genede semir dostumu kollamak bana kalacaktır dönüşte ,,çünki bir senedir semir bisikletten ayrı kalmıştır aynı şekilde dapoet alper de 6 ay bisikletten ayrı kalmıştır ve polinez turunda zorlanmıştır ama onu kollamışımdır eski adamlardır bunlar ama zamanında çok iyi basan dostlarımdır şimdi sıfırdan semir başlayacak kollamakta bana kalacak ,,,
bahtiyar erkanı kollayacak 4 kişiyiz,,,,,,bu durumda 5 ıncı arkadaşımız gökhanda halkaya takılacak evet eski sağlam dostum geldi ama antremanı yok bu durumda bu ağır tur yardımlaşma şekline dönecek eski dostumu arkada bırakamam ,,dapoet alperi bırakmamıştım,,,

6 yıl boyunca ,istanbul camiasında tanıdığım ve birlikte pedal bastığım çok sağlam dostlarım onlar ile hep gururlandım,,,

1- aytekin erzan yol bisikleti,,halen devam ediyor antremanlara,,
2-onur berberci yol bisikleti,,o da devam ediyor antremanlara
3- ve soner --yol bisikleti,,oda devam ediyor
4- çok sağlam mtb de ogün bugsbunny halen devam
5-çağatay bey yol bisikletinde halen devam ediyor

bu dostlarımın dışında eskiden sağlam olan ama aran veren dostlar

1- semir karabulut
2- dapoet -alper

ve ve yeni gençler

1- burak--mtb
2- osman -mtb
3- yılmaz-mtb

ama çalışacaklar daha çok,,,,bu arada ozan ve emir tetiklitop kayboldu ,,,,,boşlama yaparak 7 ay sonra bisiklete binmek biraz insanı zorlayacaktır,,
ve kareye gelen sağlam iki adam daha mtb de ekrem sigarayı bırakacak ve adem dualı,,,

evet evli olan bahtiyar vefakar dostum beni bırakmayacak anladım ,,,kuzende öyle erkan,,,,

bahtiyar sağlam mtb ci erkan yol bisikletinde ama çalışma yapacak,,,
ve kareye sağlam bisikletçileri bekliyorum evet alper benli gibi ekremin tavsiyeleri üzerine ,,,

bu dergah başkadır süratli bisiklet kullanmak hatalara düşmemek yola hakim olmak yolda sahada pişmek trafikte pişmek şöförün hatasını hissetmek bunlar hüner ister bu hüner çok bisiklet kullanmaktan geçer,,,

mor outlette termal çeşitleri bulunuyor 20 liradan

• Beğen
Tepkiler: Cem Şentin
Details for Sunday, November 27, 2011

http://vortex.accuweather.com/adc2004/common/images/wxicons/87x79_blue/3_int.jpg

Partly sunny

High Temperature
10°C

RealFeel®
9°C

Winds
NE 11

Maximum UV
2

Thunderstorm Probability
0%

Amount of Precipitation
0

Amount of Rain
0

Amount of Snow
0

Hours of Precipitation
0 Hours

Hours of Rain
0 Hours

http://vortex.accuweather.com/adc2004/common/images/wxicons/87x79_blue/33_int.jpg
Clear

Low Temperature
9°C

RealFeel®
7°C

Winds
N 5

Thunderstorm Probability
0%

Amount of Precipitation
0

Amount of Rain
0

Amount of Snow
0

Hours of Precipitation
0 Hours

Hours of Rain
0 Hours

dünkü hava 10 saat yağmur idi 24 saatte hava değişiyor hatta 2-3 saat içinde hava değişiyor,,,,yukardaki durum aynen pazar olursa gidiyoruz ,cehenneme,,,

listemiz,,,,

1- kudret
2- bahtiyar
3- erkan
4- semir

saat 08.30 hareket-bostancı, iki saat pedal basmaca 10.30 da bıçkıderede olacağız hava erken kararmaktadır saat 16.45 de hava kararır,,,
etap 130 km rampalar ile 160 km ,,,,,44 km de seri olunursa yani tempolu gidilirse saat 10.30 da bıçkıdere köyüne ulaşacağız ondan sonra akşam saat 16.45' e kadar epey vakit var geriye 86 km kalmakta yalnız dönüşte rampa vardır gidişte şile rampaları vardır,,,

@Kudret Kurtcebe

kudret baba beni unutmuşsun sahalarda gözükmesemde :rolleyes: pedalımız dönüyor baba dün akşam rumelikavağı balık ekşın yaptım :D

• Beğen
Tepkiler: bahtiyar közen
Çavuş normalde paylaşmazdım bunu ama sen çok acıyosun çalışana ,öğrenciye, evliye,çocuklluya...ama gerçekler acıdır...:):):):)
biz kimsenin dünya şampiyonu olmasınıda istemiyoruz...:):):):):):)

Aytekin Erzan
Tam zamanlı bir işte çalışırken dünya şampiyonu olmak mümkün mü? İşte hem tam zamanlı bir işte çalışıp, hem de üst seviye bir yarışçı olmanın ipuçları.

Pro: Karen Kurreck (Eski ABD ve dünya zamana karşı şampiyonu)

... İpucu:

“1994 yılında dünya şampiyonu olduğumda, tam zamanlı yazılım geliştirici olarak çalışıyordum. Üst seviye antrenmanlar yapmak, aynı zamanda iş ve ailenize de zaman ayırmak mümkün.”

Ne yapabilirsiniz?

Günlük hayatınızda küçük zaman blokları arayın. Kurreck 5 tane zaman bloğu belirlemişti: işten önce, işe gidiş, öğle yemeği arası, işten eve dönüş ve akşam. Bu beş zaman bloğunu günlük antrenman saatini doldurabilmek için kullanmayı başarmıştı.

Örneğin, Kurreck bazı günler sabah 6 da antrenmana başlardı. Eğer antrenman yüzünden işe geç gitmesi gerekirse, akşam da geç çıkarak kayıp zamanını telafi ederdi. Sabah çıkamamışsa, evden işe kadar 13 km bisiklet sürer, öğle yemeği saatinde antrenman yapar ve akşam eve dönerken 13 km daha bisiklet sürerdi. Böylece yeterince antrenman yapmış olurdu.

“Eğer gün içinde birkaç tane 1 saatlik blok bulabilirseniz, çalışma saatlerinizi daha da artırıp kendinizi ilerletebilirsiniz.”

Kalite miktardan daha önemlidir. Eğer zamanınız sınırlıysa, antrenmanın yoğunluğunu artırın.

Kurreck, ayrıca, haftada iki kez akşamları düzenlenen kriteryum yarışlarına katılırdı.

“Isın, çalış, soğu. Asla zamanını boşa harcama.”

Bu şekilde yaşamak, her işinizi hızlı yapmayı gerektirir. Kurreck, antrenman sonrası bisiklet kıyafetlerini çıkarıp duş almasının ve iş kıyafetlerini giymesinin toplam 5 dakika sürdüğünü söylüyor.

Bisiklete binmeye devam edebilmek için, işinizde de verimli olmalısınız. Bu sayede bisiklete ayırdığınız zaman işvereninizin ya da çalışma arkadaşlarınızın gözüne batmaz.

“İşle ilgili her görevi, çalışma arkadaşınızın bitirebileceğinizden daha çabuk bitirmek zorundasınız.”

İpucu! Ağırlık çalışmaları da kısa zaman parçalarında vücudunuzu çalıştırmak için idealdir. Aşırı soğuk, karanlık ya da yağış yüzünden bisiklete binemediyseniz ağırlık kaldırın. Karen Kurreck, tüm kış ve ilkbaharın başında ağırlık çalışırdı. Dediğine göre, squat ya da bacak presi çalıştığı zamanlar pedal çevirmek acı verici oluyordu, ancak bu çalışmalar ona kuvvet ve dayanıklılık kazandırarak uzun vadede olumlu etki yapıyordu.

@Ayetkin Erzan

aytek bu mesajına derhal teşekkür bastım yahu,,,,:in: :in:
çünki faydalı bilgiler mevcut,,,
kurreck kafasına koyduğunu yaptı yahu ben böyle manyakları severim bu ülkede manyak, manyak arıyorum manyak yok öyle kumda iğne inanmış deliler lazım şampiyonluğu ve hatta dünya şampiyonluğunu kafaya koymuş sadece galatasarayın uefa kupasını kazanması değil pek çok alanda devirmeliyiz şampiyonlukları rusları, abd' lileri avrupalıları devireceğiz olimpiyatlarda spor denince dünyada türkiye anılacak nerde aytek nerde,,,,,kendimize acıyoruz politikacı iş adamı asker polis vatandaş kendine acımak ile meşgul kaderciyiz kadercilik para etmez akılcı olacağız akılcı ,,,,,

tarihimize bak ne keşfettik bakalım istersen ,,,,elektiriği bizmi bulduk neyi merak ettik hak getire adamın adı ,hazerfan ahmet çelebi ,galata kulesinden uçtu üsküdara adamı sürdük sürdük aytekin ,,,,,,leonardoyu kral ne yaptı eline her türlü imkanı verdi..leonardo usta sadece resimde değil bir çok şeyin icadını düşündü bu bir rönesanstır biz ne yapmışız ya,,ne acaba varmı bi şeyimiz ,,,,,
osmanlı ne yapmış hiç bi şey almanlara satmışız orduyu alman generalleri buraya gelmiş osmanlı ordunu eğitmiş varmı böyle bi şey ,,,,,ne hikmetse selanik benim kökümün olduğu yerden bi adam çıkmış bu ülkeyi adam etmeye çalışmış ama nafile gazi mustafa kemal,nafile, bu ülke asla ona ulaşamaz asla ,,,
gene dellendim ve yazdım bu ülkenin başına geçersem yarısı erir,,,,,

:boese157: :boese157: :boese157:

@Hasan Bahri Toros

hasan durumunu biliyorsun daha öncede bana özelden mesaj atmıştın bu kalp ritm bozukluğunu her zaman dikkate alacaksın hasan senin yüksek tempoda 160 km leri alman artık riskli ,,,,

Geri