Scudo Sports

Sözde şehir bisikletinden, yol bisikletine geçişte değişiklikler.

Scudo
nerede ne eğim var hepsini bilerek yol alırım.
Hocam yeri burası değil ama sözü geçmişken eğim hesabını nasıl yapıyorsunuz Google eartten yapmaya çalışıyorum ama tek tek nokta atmasi zor oluyor ve yanlış bir yere nokta atarsan silmeyi bilmiyorum daha kolay bir yolu var mı acaba
nerede ne eğim var hepsini bilerek yol alırım.
Hocam yeri burası değil ama sözü geçmişken eğim hesabını nasıl yapıyorsunuz Google eartten yapmaya çalışıyorum ama tek tek nokta atmasi zor oluyor ve yanlış bir yere nokta atarsan silmeyi bilmiyorum daha kolay bir yolu var mı acaba

teknoloji böyledir işte, ne yapar eder, kullanılmasının ne kadar gerekli ve faydalı olduğunu, çaktırmadan bilinçaltınıza yerleştirir. bir yerden sonra onsuz olmayı aklımızdan bile geçiremeyiz. uydular tarafından izlenmek sempatik ve sağlıklı gelir...🤔🙄..aslında belkide doğru, pek çok tür yok olma tehlikesi altındayken biz dünyadan taşacak, marsa gidecek kadar çoğaldık...

• Beğen
Tepkiler: Burak B.
@HakanAydn valla bırakın marsı karadenizli gibi güneşe bile gitsek :koptum:o gezegenin ve galaksinin işi yaş bence çünkü insanoğlu bence korona virüsünden bile tehlikeli tek varlık. Tanrının bizi kesinlikle yaratmadığına emin oldum bizi tanrı yaratsaydı böyle bozuk ve eksik olarak yaratmazdı diye düşünüyorum 2002 yılından itibaren daha da emin oldum.

@HakanAydn Teknolojiyi dogru bi şekilde kullanmayı bilirsek, çok güzel :) Bisiklete ilk başladıgımda sigma 10.09 km saati yetiyordu.. Sonra kadansa ihtiyacım oldu onuda aldım. Nabız odaklı antremana başlayınca hop nabızı gösteren km saatine geçtim. Eğim, yükseklik, kadans, nabız, saati vs ihtiyac olunca igs618e geçtim :) Teknoloji güzel bişey...

• Beğen
Tepkiler: HakanAydn
@seko35.50 eyvallah hocam teşekkür ederim strava kullanmıyorum daha doğrusu kullanamıyorum azıcık teknoloji ozurluyum maalesef 😀😀

bugün tekrar yükledim stravayı ve cidden iyiymiş..😁..daha tam incelemedim ama verileri ne kadar detaylı işlediğini görünce çok hoşuma gitti...tmm herkes hata yapabilir..🤐..

• Beğen
Tepkiler: Tutmosis89
@HakanAydn hiçbir konuda hiçbir iddiam yok. Ancak bisikletteki km saatinin pili hiç çaktırmadan bitip bilgiler silinebilir. En azından toplam km bilgimi kaybetmemek adına stravayı her sürüşte açıyorum. Ben kendimi kendimle kıyaslıyorum bazen. Ama genelde sonuçlara pek bakmıyorum. Toplam kilometreyi tutsun bana o bile yetiyor.

• Beğen
@z_g_h yani yokuş isimlerine uzunluklarına kadar veriyor olması mükemmel...yok..yok..

Şu strava Türkçe bir uygulama olsa çok süper olacak ama maalesef kullanamıyorum

• Beğen
@abidin3714 çok dil gerektirmiyor gibi, inceliyorum arada, yaptığım rotadaki tüm bölümleri her detayıyla verdiği gibi birde o bölümlerle ilgili sıralama veriyor. program cidden güzelmiş, hakkını yemişim..

• Beğen
Tepkiler: abidin3714
@HakanAydn bende yüklü program ama ne baslatabiliyorum ne de kullanabiliyorum o bana bakıyor ben ona şimdilik Samsung healt kullanıyorum oda güzel ama sadece 10 antrenman kaydediyor sonrasını siliyor

• Beğen
Ben ilk yol bisikletine bugün itibari ile bianci aria 105 disc alarak giriş yaptım. Daha önce bir kere bile yol bisikletinin üstüne cikmisligim yoktu. 2014 yilindan bugune hep mtb kullandım (kullanmaya devam ediyorum) bisikletin kurulumu yapıp birkaç tur denedim. Çok zorlandığımı ıtiraf etmeliyim. Altımda küçücük kaldi. Aslinda bedeni bana uygun (50) mtb den buna geçince gidonu da çok ufak geldi. Ama daha akıcı. Birkaç hafta kullanıp tekrar düşüncelerimi yazmak isterim.(şuan ki düşüncem mtb candır)😁

@Tutmosis89 dejavu yaşıyorum şuan..😊..şehiri takasa verip yola ilk bindiğimde tabiri caizse "anaaa, bune laaan" olmuştum..ilk hafta pişmanlıktı, yazdım forumda da...ne zamanki 20 km ortalamayı rahat görür oldum "bisiklet bu abi" moduna geçtim..umarım çabuk alışırsın, tekrar hayırlı olsun...

@Tutmosis89 dejavu yaşıyorum şuan..😊..şehiri takasa verip yola ilk bindiğimde tabiri caizse "anaaa, bune laaan" olmuştum..ilk hafta pişmanlıktı, yazdım forumda da...ne zamanki 20 km ortalamayı rahat görür oldum "bisiklet bu abi" moduna geçtim..umarım çabuk alışırsın, tekrar hayırlı olsun...
Teşekkür ederim. Ben de alisacagimi düşünüyorum ama mtb herzaman birinci sırada olacak😀

Ben ilk yol bisikletine bugün itibari ile bianci aria 105 disc alarak giriş yaptım. Daha önce bir kere bile yol bisikletinin üstüne cikmisligim yoktu. 2014 yilindan bugune hep mtb kullandım (kullanmaya devam ediyorum) bisikletin kurulumu yapıp birkaç tur denedim. Çok zorlandığımı ıtiraf etmeliyim. Altımda küçücük kaldi. Aslinda bedeni bana uygun (50) mtb den buna geçince gidonu da çok ufak geldi. Ama daha akıcı. Birkaç hafta kullanıp tekrar düşüncelerimi yazmak isterim.(şuan ki düşüncem mtb candır)😁
Sana şöyle diyeyim , İlk 1 hafta boyun agrısı yaşayacaksın orası bir gerçek. Viteslere alışmaya çalışacaksın... Akıcılıgı zaten hissetmişsin. Ama Yol bisikletine 105 ile giriş hayli iddalı olmuş. Bu yol bisikleti işine genelde başlangıç olarak sora , claris ile giriyor kullanıcılar. Şahsen ben tiagra ile girmiştim.

@Tutmosis89 hayırlı uğurlu olsun hocam, MTB tabiki candır ya, ama yolda yol bisikletleri bizi döver bu bir gerçek:kötü:

• Beğen
Tepkiler: Tutmosis89
@Tutmosis89 hayırlı uğurlu olsun hocam, MTB tabiki candır ya, ama yolda yol bisikletleri bizi döver bu bir gerçek:kötü:
Aslinda bir sebebi de yolda dayak yedigim için bir tane de yol bisikleti alayım dedim😆
Sana şöyle diyeyim , İlk 1 hafta boyun agrısı yaşayacaksın orası bir gerçek. Viteslere alışmaya çalışacaksın... Akıcılıgı zaten hissetmişsin. Ama Yol bisikletine 105 ile giriş hayli iddalı olmuş. Bu yol bisikleti işine genelde başlangıç olarak sora , claris ile giriyor kullanıcılar. Şahsen ben tiagra ile girmiştim.
Evet daha düşük set ve alimünyum ile yola başlangıç yapmamı tavsiye edenler oldu ama imkanım varken daha iyi bir bisiklet ve setle başlamayı tercih ettim

@okuyucuoptik valla ben de 3x9 deore setli dağ bisikletin in üstüne 105 setli ile başladım. Ama 105 sete bazı malum sebeplerden dolayı 20 gün sonra binebildim. O 20 gün bayağı bir surdum
@okuyucuoptik valla ben de 3x9 deore setli dağ bisikletin in üstüne 105 setli ile başladım. Ama 105 sete bazı malum sebeplerden dolayı 20 gün sonra binebildim. O 20 gün bayağı bir surdum
bayağı bir dağ bisikletiyle sağlam antrenman yaptım. Ama 105 sette ya bunun bir altı vitesini aramadim desem yalan olur. Ama bu kadar mı fark olur.

Geri