Scudo Sports

Şöyle bir şey yaptım

Anonim

Silinmiş hesap
Tepki
1
gece sürüşleri için şöyle bişey aklıma geldi fenada olmadı aslında karanlık yerdede çok faydası olabilir hem ellerinizi kullanmadan istediğiniz yere bakabilirsiniz biraz komik durabilir ama önemli olan emniyet geçen gece karanlık yollarda kalınca aradım biraz böyle bişey

43099 dosyayı görüntüle

Scudo
onu lastikle de monte edebilirsin gunduzde cıkar saddece fikir

@barış barış Güzel olmuş fakat, bana tehlikeli geldi. Neden diye sorarsanız; kafanızın en ufak hareketiyle ışığın yön değiştireceğini düşünürsek kafanızın olabildiğince sabit durması gerek, hele ki tünellerde. Siz gine gidona sabitlemeye bakın fikir olarak güzel fakat dediğim gibi ışık yön değiştirince bir sese kafanızı çevirirsiniz önünüzde çukur vs. vardır takla makla atarsınız mazallah. İyi pedallamalar dilerim.

Bir hususu da ben ekleyeyim. Kullandığınız kablo bağcığı (cırt diyenler de var) zaman içerisinde kaskınızı içten kesmeye başlayacak çünkü kablo bağcığı çok sert bir plastiktir. Kızgın bıçağın tereyağını kestiği gibi kısa bir sürede kaskınızı içten kesmeye başlayacak. İçten kask ile kablo bağcığı arasına neopran bir parça koyarsanız bu sorun çözülecektir.

@barış barış

çok iyi. bu bağlantıyı nereden aldınız?

ömer bey lazer iyi fikirmiş aslında ama bisiklete makineli tüfek roket atar falanda takmak lazım ozaman oda biraz masraflı olur

fırat bey bağlantıyı iş yerimden alım aslında itfaiye kaskına takmak için kullanıyorduk dışarıda nerede satılır bilmiyorum ama iş güvenliği yada av malzameleri satan yerlerde olabilir diye düşünüyorum

kısa bi video çektim

@Osman Tuğrul a bende katılıyorum ama başka yere bakınca zaten önünüzü görmüyorsunuz önünüze bakınca ışıkta dönüyor zaten önünüze hem bu ışık her yeri görmenizi sağlıyor

Geri