Scudo Sports

Şov düzeneği...Yardım! (Trial)

Yazılanların hepsini okumadığınızdan yanlış anladınız herhalde.

----------

tipello.net - i am not referring you, i just DO recommend it.

Scudo
ya konu tamamen sasmıs durumda burda duzenek ıcın fıkır ıstenmıs herkez turkıyedekı tral cılerden trıal street arasındakı farklardan bahsedılıyo hangı sehırdekı daha ıı kım ne yapıyo kım ne yapmıyoya donmus konu taman oldugu yerden sapmıs

• Beğen
Tepkiler: Nevzat KÖSEOĞLU
konuda street ile trial arasındaki farklar bahsedilmiyor. hatta street lafı bile çok az geçiyor. geçtiği yerlerde de trial lafı geçmiyor. ben tr de doğru düzgün pedal kick yapan çok az kişi var dedim. diğer arkadaşlarda evet çok az var dedi ama var olduğunu biliyorlar. sonrada çevrediklerin bunlara gösterdikleri tepkilerden bahsettik. bi arkadaşımızda bunları biz kendi aramızda tartışıyoruz ve polemiğe gerek yok demiş. tamam konu biraz saptı ama street ile trial i asla karşılaştıramayız aralarında bisiklet ve yapılan hareket farkı var.

merak ettiğim nokta derya ablacım sen aradığına ulaşa bildinmi yani bi fikir edine bildinmi yardımcı olabildikmi acep;);)

Teşekkürler Can, biz gereken bilgiyi aldık şimdi de çalışmalarımız devam ediyor. İzmir'den de yardımcı olan arkadaşlarımız var sağolsunlar onlarla da sürekli irtibattayız.

• Beğen
Tepkiler: cannn3715
@batutanker

cok haklısın birisi ben daha iyi yapıom dıyo başka kimse yapamıyo dıyo bırısı buna cevap verıyo dıgerı streetle traıl arasındakı farkı anlatıyo digeride traile ilanı ask yapıo konuyu acan arkadasımızın sızden istedıgı bu degıl sadece parkur için yardım istemis valla ben bukadar konunu dısına cıkılan yarumları bir arada görmedim

sizde okuma özürü var heralde yada maksat çok mesaj yazmış olmak. bazıları der polemiğe girmeyin bazıları der konu dışına çıkılmışsınız. konu dışına çıktığımızı belirttik. rampaları bizzat ben derya abla ile yapılıcağı yerde görüştük nereye hangi rampa yapılcak diye. ayrıca butun mesajları okumanı tavsiye ederim ben ve diğer hiç kimse ben senden daha iyi yapıyorum diye bişey demedi. trial le arasındaki farkları bilmeyen arkadaşlar var boş boş mesaj yazılar onlar bilsinler diye açıkladım. ayrıca kimin ne sevdiği kimseyi ilgilendirmez.
ve konuyu açan arkadaşımız bizden istediğini almış durumda. şimdi gerek tek şey iş makinası ile rampaları düzenlemek.

Geri