Scudo Sports

Sound blaster cinema 3 nasıl kullanılır?

Kunget

Forum Demirbaşı
Tepki
379
İsim
Emre
Bisiklet
b'Twin
Merhaba küçük bir sorum olucak size. Bilgisayarımda sound blaster cinema 3 özelliği varmış fakat nasıl kullanılıyor çözemedim. Sürücüsünü indirdim içinde N85 ve N87 adında iki dosya vardı. İkisini de yükledim ikisinde de bu aşağıdaki hatayı ve açılınca pasif görünümü aldım. Kulaklık taktım durum onda da aynı bu şekil. Belki aranızda bir bilen vardır. Bilgisayar modeli: Casper C900

Dosyalar

• Ekran Alıntısı.JPG
    Ekran Alıntısı.JPG
    22,8 KB · Okunma: 14
  • Ekran Alıntısı1.JPG
    Ekran Alıntısı1.JPG
    14,6 KB · Okunma: 14
  • Ekran Alıntısı2.JPG
    Ekran Alıntısı2.JPG
    39,8 KB · Okunma: 15
Scudo
Söz konusu programı kullanabilmek için Creative'nin Sound Blaster serisi bir ses kartınızın olması lazım. Eğer ki söz konusu ses kartı var ise;Creative Drive sitesinden uygun driverı indermeniz gerekmekte.

Casper internet sitesinden bana verdiği bütün driverları indirdim. Bunun içinde soundblasterda vardı fakat buna rağmen açılmadı. Biraz önce bir kontrol paneli keşfettim neymiş diye baktım moonster alba'da da var. Bu sound blaster da mevcut onda. Onun driverını deniycem bir de bakalım belki olur

Realtek ve sound blaster sürücülerini sildim. Sonra realtek sürücüsünü yükleyip aygıt yöneticisinden tüm sürücülerin güncelliğini kontrol ettim, güncel olmayanları güncelledim. Realtek ile ilgili her şey tamam olduktan sonra sound blaster sürücüsünü yükledim düzeldi. Eğer internet ortamında bu hatayı arayana olursa işine yarasın.

Geri