Scudo Sports

Sosyal mesafeyi korumak için 2,5 metrelik bisiklet yaptı

-Skynet-

Forum Bağımlısı
Tepki
2.046
Başlangıç
1992—93
Bisiklet
Giant
Bisiklet türü
Yol bisikleti
Film ve dizilerde kullanılmak üzere özel yapım bisikletler üreten Adanalı tasarımcı Yaşar Demir korona virüsle mücadelede 'evde kal' çağrısına uyulurken özel bir bisiklet yapmak istedi. Arkadaşlarıyla fikir alışverişinde bulunan Demir, hem ilgi çekmek hem de sosyal mesafeyi korumak için 2 buçuk metre yüksekliğinde bisiklet tasarladı.
safe_image.php
(link)

Scudo
🤣 🤣 🤣

Bence hava yastığını da düşünmeli....

Forumda bir çok uzun boylu arkadaş uygun kadro bulamadıkları için şikayetçiler. Şimdi bu Adanalı gardaş boş işlerle uğraşacağına bu işe el atsa başarılı olur. Şu yaptığı iş onun becerikli olduğunu gösteriyor.
Zamanını ve parasını doğru işlere yönlendirirse daha iyi olur. Hep merak ettiğim nasıl bineceğimiz ve sonrasında nasıl ineceğimiz. :)

Tall Bike diye geçen bu uzun bisikletler çok eskilerden beri var. Hatta bu aletlerle tur yapanlar da var.
Biri çıkıp ticari işine reklam olsun diye ajansı arıyor ve sanki fikir kendisininmiş gibi haber oluyor :ckskc:

I00Q1203.jpg
image00018_orig.jpg 3mileride.jpg

2023'te Lozan'ın gizli maddeleri geçerliliğini yitirince yerli ve milli arabamızla beraber yollarda olacak inşallah bu güzel proje. Bor madeninden kadrosunu üretip çeşitli ülkelere ihraç ederiz umarım . Gidondan çevirmeli bisiklet yapan amca ile ortak bir şirket kurulup tasarıma inovasyon katabilirler. Böyle yerli ve milli projeleri desteklemelidir. 2023 te seri üretime geçince 1 tane sipariş verip bu güzel projeye ufakta olsa katkı sağlamak boynumun borcudur.

• Beğen
Tepkiler: Akınlasınn
Forumda bir çok uzun boylu arkadaş uygun kadro bulamadıkları için şikayetçiler. Şimdi bu Adanalı gardaş boş işlerle uğraşacağına bu işe el atsa başarılı olur. Şu yaptığı iş onun becerikli olduğunu gösteriyor.
Zamanını ve parasını doğru işlere yönlendirirse daha iyi olur. Hep merak ettiğim nasıl bineceğimiz ve sonrasında nasıl ineceğimiz. :)
Uzun boylu arkadaşlardan biri olarak 2-3 yıldır biliyorum ama bunlar ile ışığa yakalanınca direkten falan tutunmak gerekiyor. Bana göre pek şehir içinde kullanıma uygun değil. @BerkEvren beyin de dediği gibi tur yapanlar var. Bende zaten bir turcu sayesinde görmüştüm. Hatta GCN bununla ilgili bir video paylaşmıştı.

cropped-201521ene_7895.jpg

• Beğen
Tepkiler: Gkt34
@MakRo standart bir bisiklete nazaran ne avantajı var ki bir turcu şu ucube bisikleti tercih etsin?Bilakis son fotoya baktığımda bir sürü dezavantaj görüyorum: zincir hattı normal bir bisikletten 2 kat uzun ,rüzgarla daha fazla boğuşmak zorunda olmak, denge, stabilite ve kontrolle ilgili sorunları görmek için zaten uzman olmaya gerek yok. Bu tür bisikletler eğlence ve şov amaçlıdır ve bununla tur yapmaya kalkışmak kaşık varken yemeği kepçeyle yemeye çalışmaktan farksızdır.

• Beğen
Tepkiler: Eray BAYĞAR
Bunun katlanır hali de çıkar yakında.

Geri