Scudo Sports

Sosyal Medyada Takip Edilesi Bisikletçiler/Kanallar/Hesaplar

Merhaba arkadaşlar Almanya'da yaşayan bir abimize ait YouTube kanalı destek olursanız sevinirim 40 civarı videosu var. İlgi görmediği için ara verdi. Destek olursak tekrar videolar çeker diye düşünüyorum. Almanya'daki yolları görmeniz lazım. İnsanlar şehirler arasi bisiklet yolu yapmış. Medeniyet bu olsa gerek. Şimdiden destekleriniz için teşekkür ederim.
(link)

Scudo
Ben de kendi kanalımı şöyle bırakayım. Umarım izlerken keyif alırsınız :)

• Beğen
Tepkiler: bsklt07 ve CNC
(link)
(link)
(link)
Desteklerinizi bekliyoruz

Az bilinen kıymetli bir arkadaşı paylaşayım ben de; hayatı bisikleti olan, Türkiye'yi bisikleti ile arşınlamış bu arkadaşımızın videoları da bence izlemeye değer.
(link)@ferdimen ( Ferdimen )

Genel olarak bu bisiklet vlog larında maalesef yol çekiliyor sürekli. Tamamen yolu çekenler de var , yolun büyük kısmını çekenlerde. Özellikle yol bisikletinde yani asfaltta giden bisikleti , hele ki yol ilginç bir yol değilse niye oturup izleyeyim ki. Hani bu tarz videoların cazip olduğunu ve çok izleneceğini düşünmüyorum. Boşuna emek sarf edildiğini düşünüyorum. Bu işi çok cazip şekilde yapan örnekler var açıkçası, onlardan biraz feyz almak lazım. En azından gidilen yolun güzergahın ilginç çarpıcı olması lazım ki izlensin. Sürekli youtube da farklı farklı içerikler izleyen bir kişi olarak söylüyorum bunu.
Tabii ki kendi için çekip anı olarak koyanlar da olabilir, onlara sözüm yok.

video çeken arkadaşlar bir zahmet sürekli bir öğretmen tavrında konuşmayı bırakın. 'bunu tavsiye ediyorum, muhakkak şunu yapın, ben onu aldım siz de alın ' . Yeni nesil "duyarlı" anne-baba modu. Çok itici geliyor.

Genel olarak bu bisiklet vlog larında maalesef yol çekiliyor sürekli. Tamamen yolu çekenler de var , yolun büyük kısmını çekenlerde. Özellikle yol bisikletinde yani asfaltta giden bisikleti , hele ki yol ilginç bir yol değilse niye oturup izleyeyim ki. Hani bu tarz videoların cazip olduğunu ve çok izleneceğini düşünmüyorum. Boşuna emek sarf edildiğini düşünüyorum. Bu işi çok cazip şekilde yapan örnekler var açıkçası, onlardan biraz feyz almak lazım. En azından gidilen yolun güzergahın ilginç çarpıcı olması lazım ki izlensin. Sürekli youtube da farklı farklı içerikler izleyen bir kişi olarak söylüyorum bunu.
Tabii ki kendi için çekip anı olarak koyanlar da olabilir, onlara sözüm yok.

Yol ilginç değilse kesinlikle haklısınız ancak bu tarz videolarda bazen hem o ilginç yolu izlemek hem de o yolda giderken videoyu çeken kişinin anlattıklarını dinlemek keyifli oluyor. Bunun yanı sıra tabi ki çekim açıları ve rotalar ilginçleştirilirse izlenme sayıları artacaktır.

Siz beğendiğiniz örnekleri paylaşabilirseniz bu tarz videolar çeken arkadaşlara da faydası olur diye düşünüyorum.

video çeken arkadaşlar bir zahmet sürekli bir öğretmen tavrında konuşmayı bırakın. 'bunu tavsiye ediyorum, muhakkak şunu yapın, ben onu aldım siz de alın ' . Yeni nesil "duyarlı" anne-baba modu. Çok itici geliyor.

Dediğinizi yaparlarsa influencer olamazlar ama...

• Hahaha
Tepkiler: Can Çelik
Geri