Scudo Sports

Sosyal Medyada Takip Edilesi Bisikletçiler/Kanallar/Hesaplar

kuzey efe

Aktif Üye
Tepki
105
Başlangıç
1996—97
Bisiklet
Bianchi
Bisiklet türü
Cyclocross
Bu konu hakkında daha önce açılan başlık göremedim.
Youtube olsun Instagram olsun sosyal medyada takip ettiğiniz bisikletle ilgili hesapları buradan paylaşabilirseniz herkes faydalansın.
Hali hazırda forumda bulunup da kendi halinde kanalı olanlar da paylaşabilir, en azından destek oluruz.
Teşekkürler. :)

Gelen Tavsiyeler (Alfabetik Sıra)

Ahmet Karaoğlan (link)
Gravel Diggers (link)
Bernardo Bacalhau (link)
Biteker (link)
Çağrı Terzioğlu (link)
Dream Bicycles (link)
Foad Gang (link)
Giant Cheerio (link)
Hambini (link)
İkitekeriz (link)
İohanGueorguiev (link)
Jürgen Gertze (link)
Mikey Fixed (link)
Mindy (link)
Monkey Shred (link)
Nasıl Başarırım (link)
Peak Torque (link)
RJ The Bike Guy (link)
Samet Akkaya (link)
Serhat Baykara (link)
Sitaara Cycle Works (link)
Tolga Akyüz (link)
Trackcyclery Jakarta (link)
Wavey Wheelies (link)
Zach Gallardo (link)
Zafer Aksoy (link)

Scudo
@Özcan güler Özcan abimi severek takip ediyorum . Bazen bu adam iyi mi diyorum ? Gerçekten tebriği hak ediyor. Bize örnek olup şevk veriyor. Çantalarını incelemedi halen bu incelemeyi bekliyorum.

• Beğen
Tepkiler: trainspotting35
Biteker ve ikitekeriz YouTube kanallarini severek takip ediyorum.

• Beğen
Tepkiler: trainspotting35
Youtube'da "RJ The Bike Guy" kanalını takip ediyorum. Uzun süredir bisiklet tamiri yapan birisi kendisi.

Fixie için: (link), (link), (link), (link), (link), (link), (link), (link)

Eski bisiklet/parça tamiri, restorasyonu: (link)

Teknik tartışmalar: (link), (link)

Güney Koreden manzaralar için
(link)
Fixie
(link)
Bikepacking
(link)

• Beğen
Tepkiler: Can Çelik
Gravel Diggers ve Tolga Akyüz <3
Bernardo Bacalhau da çok güzel

Bir tane de benden gelsin.

Nasıl Başarırım instagram.com/nasil.basaririm

Bu arada paylaşılan hesapları ana başlıkta toplayacağım.

(link) Unutursak kalbimiz kurusun!

(link) ve Ankarada güzel rotalarda sürüş yapan (link)'u severek izliyorum, tavsiye ederim.

Fikren doğmuş olan "Bisikoterapi" kanalı YouTube ve diğer sosyal medya platformlarında yakında hizmetinizde :ssrtcbya::ssrtcbya:

Bende @Özcan güler takip ediyorum içerikleri çok iyi, bir iki soru sormuştum vaktinde, geri dönüş yapmadı, açıkçası bir vazgeçer gibi oldum. Sonrada Kendi kendime ,akşama kadar adama kimbilir kaç kişi yazıyor bir tek senmi varsın dedim. Takibe devam 😁

Özcan Güler - Harika videolar çekip uzun sürüşlere teşvik ediyor Çok ama çok iyi biri bence

Çağrı terzioğlu- bisiklet ansiklopedisi gibi elinden geldiğince sorulan sorulara cevap vermeye çalışıyor sayesinde milyar milyon paramız boşa gitmiyor İyiki var .

Berk Okyay- instagramda daha çok faal ve surfest düzenlemeye başladı bisiklet dostu iyi biri Giant caddebostan mağazasından bisikleti onun güleryüzü ve YouTube içerik videolarında samimi olduğunu düşündüğüm için almıştım.

Aynakol Aydınkompanent - Bisiklet ansiklopedisi aynı zamanda harika biri .

Gürkan genç- bisikletin tr deki spor bakanı 😂

Benim düşüncelerimde bunlar 😂

Yeni yeni başladım, kendi kendime takılıyorum öyle. Tatil, seyahat vs çeşitli konularda videolar yüklemeyi düşünüyorum.
Bisiklet bir araçken kırmızı ışıkta (13:59) geçerek hem kendinizi hem de karşı tarafı riske attığınızın farkındasınızdır umarım.

Yeni yeni başladım, kendi kendime takılıyorum öyle. Tatil, seyahat vs çeşitli konularda videolar yüklemeyi düşünüyorum.
Bir tavsiyede bulunabilirmiyim? Mümkünse kamera açısını çok az daha yukarıda tutma imkanın var ise harika olur.

• Beğen
Tepkiler: Samet M.
Bir tavsiyede bulunabilirmiyim? Mümkünse kamera açısını çok az daha yukarıda tutma imkanın var ise harika olur.
Teşekkür ederim, değerlendireceğim 👍🏼
Bisiklet bir araçken kırmızı ışıkta (13:59) geçerek hem kendinizi hem de karşı tarafı riske attığınızın farkındasınızdır umarım.
İzlediğiniz için teşekkür ederim, haklısınız 👍🏼

• Beğen
Tepkiler: ErzincanLee
Geri