Scudo Sports

Sorunlu gözlük Takası... Ç.Z.A ile...

Umarım çözülür. Benzer bir olay yaşamıştım, dikkatli olmak lazım.

Scudo
utanmazz... birde millete diyor . kırık oldugunu biliyordu bilerek aldı diye..

Enayi myiim ben kırıık malı alayım... dün bırakmıstım işin ucunu aslında ne halin varsa gör diyordum... ama o gözlügü sana yâr etmicem . bilesin...

Acaba konya ile mersin çokmu uzakdır birbirlerine? Bi gidilip görülse.Ürün kaç tl lik urun olsa bile yaptığı etik yanlıştır.Belki burada çözülmeyen iş yüzyüze çözülür ?
Dünya küçük diyorum arkadaşım Ürünü geri gönder diyorum başka bişi demiyorum.

• Beğen
Tepkiler: Murat Koç
arkadaşın durumu belli oldu . foruma artık girmiyor.
face de engellemiş...

HASBİNALLAH DİYELİM...

@cengizhan bekir bayram

İnsana 100 tl değilde karşıdaki çocuğun hareketleri koyuyor yakın bir şehir olsa git çcocuğu bi gör derdim fakat uzakmıssınız.Eminimki Mersindeki bisikletci dostlarımız cocukla gereken konuşmayı yapacaklardır.

• Beğen
Keşke böyle bir sorun yaşanmasaydıda bu tatsız artışma hiç olmasaydı. Mesajları okuyan arkadaşlar kimin haklı, kimin haksız olduğunu anlamışlardır.
Takas edilen ürünler geri gönderilerek bu sorunun tatlıya bağlanacağını düşünüyorum. İnşallah öyle olur

bu gerçekten cocuk ama yaşı 30 olmuş afedersiniz eşek kadar olmuş adama ne demeli hala kişisel gelişimi tamamlayamamış birisine kask gönderdim kargosunu ben karşıladım resimlerine onay verdi paketledim gönderdim almış kırık bu diyor Allahım deli oldum kim kırdı nasıl kırıldı bilmiyorum sonra kalkmış sanki zoraki satmışım gibi konuştu paketle geri gönder ama masrafınıda öde paranı verecem dedim kargonun gelmesini beklemeden parasını geri gönderdim zerre umurumda değil muhtaçta değilim zaten .kansız adi ödemeli göndermiş birde hiç paketlediğim gibi gelmemiş kargo aradım senin yapacagın işinde saydım bir sürü küfretmedim küfür acizliğe girer bir kaç laf ettim hayarını göreme burnundan gelsin Allah senden o kadar razı olsun dedim kapattım içine yer etsin.
çok şey söylenirde gerek yok
bi laf vardır sinek ufaktır ama mide bulandırır diye bu sinekler lağımda çalışıyor olsa gerek

• Beğen
@arif sarı

Öyle insanların kask almasına gerek yok :D koruyacak bir şeyleri yok :D

• Beğen
hepsi belli oldu arkadaslar. bu arkadas. cem taftaf die bi arkadastan , 15 tl ye aldıgı gözlügü orjinal diye yalan söyleyip takas etmeyi başardı. tebrik ediyorum... sınavlardan sonra inşallah bi mersin turu yapmayı düşünüyoruz.
bida bisiklet sürebilecegini sanmıyorum o çocugun...

çağlayan kardaş bak cazlı cuzlu atar yapmışsın yavaş ol mersin yakın gün gelir devran döner hor.. cengizhan benm kardeşimden ötedir ona yaptıgın iş iş değil her türlü mevzu çıkar sen en iyisi ne adli yolla uğraş ne bizle bizim yolumuz mutlaka düşer mersine ben şahidim cengizhana gözlüğün resimlerinede bakmıştım specialized gözgözlükte en son benden alınıp kargoya verildi onun hakkında da şöyle böyle gözlük diyeceksen hiç deme burda laf kavgasına gerek yok delikanlı ol ERKEK ol HERİF gibi ol gönder ..kaçmakla bi yere varamazsın sen . bi kaç ay a bi silifkeye tur düzenliyoruz mersine de uğrarız kardaş bize her yol paris . sen önce HERİF ol gönder kimse uğraşmasın mevzu bitsin...

• Beğen
Tepkiler: ProfessionaL
çağlayan madem sende yüz yok ar yok bende ugrasmıcam bundan sonra polis ugrassın senle. ssenle olan konusmamızın gönderdigin gözlügün resımlerini hepsiini çıktı alıp gittim. gözlüge 90 lira deyip cem taftaftan 10 liraya aldıgıınıda ıspatladık. cem kendi dedi mesajında . bunların hepsini birlestirdim çocuk... nitelikli dolandırıcılıktan artık ne yaparlar bilmiyorum. internetten arastır bak ne yapıyorlar.

kardeşim gecmiş olsun bide benim yerime vur :) yaptıgı gercekden ayıp yaşı kucuk felan da deil 18 yaşında delikanlı olmus artık ama o oteki tarfı hic hesap etmiyor belliki gonderirde sorun cozulur inş bide mersinden cıkması cok zoruma gitti

• Beğen
Tepkiler: Necati Günüç
arkadaşlar... çağlayan Arkadasla Görüştüm. . . Anlaştık . Gözlügü Geri Iade Aldım... Geçte Olsa ,anlayışı Için Teşekkür Ederim...

Böle Bi Konu Herkesi üzer , Gerek ürün Sahibini , Gerekse O Bölgenin Insanlarını... Umarım Bir Daha Böyle Bir şey Yaşanmaz....

Tekrar Teşekkür Ediyorum çağlayana , Bu Konu Ile Ilgilenen Mersinli Arkadaslarıma Da Ayrıca Teşekkür Ediyorum...

Iyi Forumlar...

kardeşim böyle üzücü olaylar bir daha yaşanmaz işallah yanlı bir önerim var ir bölgeden bir mal alırken o bölgedeki eski forum üyesi arkadaşa mesaj atarsanız referans alış veriş yapacağınız kişi hakkında birazda olsa bir bilgi sahibi olursunuz bunu ben her zaman yapıyorum sizlerde yapın saygılar

inşallah abi.. ama şunu söylemeden edemicem. caglayan hatasını anladıgından degil polis korkusundan geri iade etti... değişen tek şey sadece geri almış olmam. niyette önemlidir bu işte.

iyi hayırlı olsun arkadaşım. çok ayıp etmiş ama

Geçmiş Olsun Cengizhan . Böyle insanlar adamı sinir krizine sokar. Hem yapacagı pisligi yapar Hemde laflarıyla haklı oldugunu ima ederler . Olan olmuş birdaha olmaz inşallah.

Geri