Scudo Sports

Sora Tekstil

Classic, pro, boost derken her forma seviyesinde fark hissediliyor. Classic ve boost firmalarım var ve ikisi de çok kaliteli. Farkları da var elbette.

Taytini aldığım roadracer serisinin forması da çıktı sanırım. Mor olanı yukarıda paylaşmıştım galiba. Viola Roadracer çıktığında kredi çekip almak gerek :D

Scudo
Kullandıkları en ince ped bile kalın, daha ince ped seçeneği sunsalar çok faydalı olurdu.

Hocam bu konuda o kadar çok haklısın ki. Yıllarca kalın pedleri iyi diye kullanıp işkence çekmişim. Dünkü antrenmanda evdeki kısa sürüşlerde kullandığım neredeyse pedi yok denecek kadar ince bir triatlon taytını kullandım ve çok rahat ettim. Ama bence şu da bir gerçek ki, tayt dar olacak! Bundan sonra taytları bir beden küçük almayı düşünüyorum...

• Beğen
Tepkiler: lrfan
180 boyunda 90 kiloyum camouflage pocket yazlık bisiklet tayt almak istiyorum
1. Nereden bulabilirim?
2. xl mı yoksa l mi daha uygun olur?
cevapalrınız için şimdididen teşekkürler

180 boyunda 90 kiloyum camouflage pocket yazlık bisiklet tayt almak istiyorum
1. Nereden bulabilirim?
2. xl mı yoksa l mi daha uygun olur?
cevapalrınız için şimdididen teşekkürler

181- 80kg L kullanıyorum, xl uygun olacaktır diye düşünüyorum

Merhabalar, sorduğum da formalar iki hafta içinde stoklara girebilir demişlerdi. Belki tayt stokları da aynı zamanda güncellenir. Bike&outdoor sitesinden kontrol edebilirsiniz. Beden için ise XL'ın uygun olacağını düşünüyorum ancak siz yine de sora'nın kendi sitesinden ölçüm tablosuna bakarak alırsanız daha iyi olur.

• Beğen
Tepkiler: Norotokiller
Merhaba arkadaslar. Forma temin edeceğim ama beden konusunda tereddütte kaldım.Göğüs 88 s beden, bel 88 bu seferde l beden denk geliyor. Bu durumda m beden mi tercih etmeliyim?

.

Son düzenleme:
Bu sabah elime bir kutu ulaştı 🤤 Aşırı premium ve farklı bir hissiyat.
288307 dosyayı görüntüle

Büyük bir heyecanla kapağı kaldırdım :

288308 dosyayı görüntüle

Test eden milli sporcularin Assos tayt ile karşılaştırdiklari Sora Road Racer tayt.( Assos ve onun seviyesinde tayt daha önce hiç görmediğim/giymedigim için karşılaştırma yapamam 😂 )

288309 dosyayı görüntüle

288310 dosyayı görüntüle

Sabah bir egitime katılacağım için grup sürüşünü kaçırdım. Bu yüzden öğleden sonra solo süreceğim. Merakımdan bir giyeyim dedim :

288311 dosyayı görüntüle

Paça bantsiz ve dikişsiz kumaşın bu kadar iyi oturması beni şaşkınlığa uğrattı.

Ayrıca askıları inanılmaz rahat ! Askılar sırttaki destekten bağımsız ve çapraz olarak sırtın üst kısmından kalça üstüne doğru iniyor.

Sürüş performansını bilmiyorum şu an için fakat bu lanet şey hayatimda giydiğim en rahat tekstil ürünü. Kadınların kaliteli taytlara neden çok para verdiğini şimdi anladım.

"Yaaa saçmalama , ne olabilir ki" diyordum ben de sizin gibi. AliExpress taytlari ve 2-3 yıllık sora taytim vardı. İnanın bunun kalıbı ve rahatlığı bambaşka. Sürüş performansı için sabırsızlanıyorum.

Evet fiyatlar pahalı fakat "ucuz mal alacak kadar zengin değilim." Kaliteli alıp , uzun yıllar rahatlıkla kullanma taraftarıyım.
Bir yaz sezonu kullanım ve yıkamadan sonra ne olacak merak ediyorum.

Bir yaz sezonu kullanım ve yıkamadan sonra ne olacak merak ediyorum.
Adil Sora Pro seri tayt kullanıyorum 1 yıldır. Kışın çok soğukları dışında da sürekli kullandım ve haftada 2 yıkanıyor ortalama. Şimdilik heryeri sapsağlam. E zaten tayttan da 1-2 dan uzun ömür beklemiyorum bu sıklıkta kullanınca. Tabi bu yeni ürünün daha az dikişli ve silikonların ayrı bir parça olmayan yapısı artı eksi neler yapar bilemiyorum.

Elimde 2 çift pro bib + tayt var. Üzerinde yazıldığı gibi her kullanımdan sonra istenilen şekilde yıkıyorum. 6-7 yakıma olmuştur. Birisinin paça kısmı uçları içeri doğru kıvrıldı. Sanırım bi'kaç yıkama sonra da giderek bollaşmaya başlayacak gibi duruyor. Neden böyle oluyor anlayamadım. Yıkamasan bi'kaç kez üst üste kullansan ayrı dert, yıkasan ayrı dert.

Öbür tarafta o silikonsu şey yüzünden labia majör varmış gibi bir görüntü, camel toe oluyor çok çirkin. O taytlarla kafeye veya bir yerlere yemeğe girmek hoş olmuyor :)
İrfan Hocam bu durum bizim için sorun değil... Biz(Mersin'de bir gurup) daha çok molalarımızı Mersin dağlarındaki "yalak" başlarında yapıyoruz 😇😁Screenshot_20220604_091619.jpgScreenshot_20220604_091937.jpg

Elimde 2 çift pro bib + tayt var. Üzerinde yazıldığı gibi her kullanımdan sonra istenilen şekilde yıkıyorum. 6-7 yakıma olmuştur. Birisinin paça kısmı uçları içeri doğru kıvrıldı. Sanırım bi'kaç yıkama sonra da giderek bollaşmaya başlayacak gibi duruyor. Neden böyle oluyor anlayamadım. Yıkamasan bi'kaç kez üst üste kullansan ayrı dert, yıkasan ayrı dert.

Bir tahminde bulunayım, arkadaşımın başına geldiği için yazıyorum. Sanırım aldığın tayt sana küçük geldi. Tayt küçük olduğunda çok fazla gerilince paça ucu kıvrılıyordu

Bir tahminde bulunayım, arkadaşımın başına geldiği için yazıyorum. Sanırım aldığın tayt sana küçük geldi. Tayt küçük olduğunda çok fazla gerilince paça ucu kıvrılıyordu
Ya da Adilin bacaklar sprinter bacağı ise bollaşır 🤷‍♂️

Beklenen zamlar Bike&Outdoor web sitende göründü maalesef.

21/05 tarihinde KDV dahil 454,95 liraya aldığım yeni sezon formalar önce 499 liraya çıkmıştı, bugün ise 549 lira olmuş.

1654765727213.png

Hocam L beden. 1.82 boy 78 kiloyum. Sanıyorum küçük gelsin.
Ya da Adilin bacaklar sprinter bacağı ise bollaşır 🤷‍♂️
Sagan edition.

• Beğen
  • Hahaha
Tepkiler: sccetin ve lrfan
Geri