Scudo Sports

Sora Tekstil

Sora beni çok şaşırttı. Mail ile hediye kodu yollamışlar. Birde ekstra yılbaşı indirimi oluyor ürünü alırken. Valla güzel jest hoşuma gitmedi değil. Ekonomik olarak çok sıkışık olsamda bir kaç parça aldım.

Scudo
Sora benim için bitti, hediye kodu yollamamışlar hepten bitti 😄
Başka mailiniz varsa kontrol edin derim tekrar, ben de sizin gibi tam bitti falan derken bir baktım ki diger mailime gelmiş hediye kodu.
Canım soram oldu bir anda...:D

Başka mailiniz varsa kontrol edin derim tekrar, ben de sizin gibi tam bitti falan derken bir baktım ki diger mailime gelmiş hediye kodu.
Canım soram oldu bir anda...:D
Sora yüzünden hanımla aram bozuldu artık, "ya Sora ya ben" demişti en son. Ama Sora'nin yaptığına bak, yok yok bitti artık benim için, değmezmiş 🙃

Dip köşe tüm mail tarandı, benim canım Sora'm olamadı 😀

Sora yüzünden hanımla aram bozuldu artık, "ya Sora ya ben" demişti en son. Ama Sora'nin yaptığına bak, yok yok bitti artık benim için, değmezmiş 🙃

Dip köşe tüm mail tarandı, benim canım Sora'm olamadı 😀
Mmm durum ciddi... O zaman, kodunu kullanmayacak arkadaşlardan sora dostluğu adına yardım isteyelim sizin için. 🙏

Olur da kod gelirse, sakın ola hanımın haberi olmasın ama... ;)
Bu arada kod ile ultralight yazlik rüzgarlık 58.5 tl'ye geldi. Teşekkürler, canım Soram😍

Bu hediye kodu piyangosu nasıl vuruyor, yazılanları okuyunca bir umut kontrol ettim ama bende de yok. 220 TL oldukça iyi bir indirim, çıksaydı gemileri yakıp yine alışveriş yapabilirdim.

En ucuz formanın 340 lira olan yerin benim için DHB gibi markalardan farkı yoktur. Neticede sora benim için de bitmiştir.

Ben mailimi korkarak takip ediyorum. Umarım indirim kodu gelipte şeytana uymam diye. İndirim kodu göndermeyen Sora ya birşey diyemeyeceğim.
Dhb den tayt söyledim kur düşünce ama yine de insan korka korka bakıyor mailine 😀😀

• Hahaha
Tepkiler: _Madmexx _
adamlar siteden benim üyeliği silmiş galiba. Daha önceden yaptığım alışverişler falan gözükmüyor. Neden gelmedi bana kod diyorum yok şöyle yok böyle yok son bir yıldaki alışverişe göre diyor. Jordanred den almayı düşünüyorum.

Bu üst baya güzel görünüyor bundan sipariş verebilirim. Fiyatlar gayet uygun.

Sora : 1.250 TL
Jordanred : 800 TL

Aradaki Fark: 450 TL (Bu da bir tayt daha alınabilir demek)

(link)
(link)

1640677796603.png1640678448439.png

1640678584016.png1640678601893.png

Son düzenleme:
Selamlar herkese,

Kod gelip de kullanmayacak arkadaşlar olursa, ben talip olabilirim. Teşekkürler şimdiden.

@Adil ÜNALDI Size özel bir durum değil. Bende de aynı durum vardı ve sordum kendilerine. Giriş yapmadan sipariş vermemi istediler.
Kodun gelmemesi ayrı bir konu. Muhtemelen sipariş miktarı ile alakalı bir ayarlamaları var.

@Adil ÜNALDI Size özel bir durum değil. Bende de aynı durum vardı ve sordum kendilerine. Giriş yapmadan sipariş vermemi istediler.
Ne kadar mükemmel bir çözüm üretmişler. Benim son sipariş Nisan ayında görünüyor. Üyeliğim de silinmemiş. Ama kod da yollamamışlar.

Açıkçası üyelik silinmesi durumu olduğunu sanmıyorum. Üyelik mailime kod gelmiş sonuçta. Ama mail ile sistemlerine giremiyorum. Teknik bir arıza bence.

Kodun gelmemesi ayrı bir konu. Muhtemelen sipariş miktarı ile alakalı bir ayarlamaları var.
Bana da aynı şeyi whatsapp dan yazdılar. Bende "Siz bilirsiniz" dedim. ☺ Geçen sene de aynı muhabbet yaşanmıştı. O yüzden çok uzatmadım. Sizce en çok alışveriş yapan müşteri mi? Yoksa 365 günün 4'te 3'ü bisiklete ürünlerini kullanarak binen bir müşteri mi? Buraya en son bana hediye kodu geldi yazan kullanıcının yaptığı km ile senin benim yaptığım km'yi karşılaştıralım. Şimdi ne alaka demeyin. KM demek ürünü kullanmak demek. KM demek üzerindeki ürünü çok fazla diğer bisikletçinin görmesi demek. Yahu her neyse. Kendi yazılımsal algoritmaları üzerinden yürüttükleri satış politikaları. Ben sadece mesleği "Pazarlama & Reklam" olan birisi olarak değerlendiriyorum. Belki de ben olsam öyle bir politika izlemeyeceğim için bana yanlış geliyor.

Ben de Mayıs ayında 650 liralık alışveriş yapmışım ama bana da kod gelmemiş, belki 1000 TL gibi bir sınır koymuşlardır onun üstünde olanlara kod gönderilmiştir.

Açıkçası üyelik silinmesi durumu olduğunu sanmıyorum. Üyelik mailime kod gelmiş sonuçta. Ama mail ile sistemlerine giremiyorum. Teknik bir arıza bence.
Eski sistemmiş o. Yeni sisteme geçerken üyelikleri geçiremediler herhalde.

Önceki sayfalarda muhabbeti olmuştu yine. Yeni siteye geçerken üyelikleri silmişlerdi, yeniden üye olmuştuk. O yüzden silinen üyeliklere şaşırmıyorum.

eski siteden yeni siteye geçerken tüm kayıtlar silinmiş. koda esas aldıkları konu da alışveriş miktarı ve sıklığı. yeni siteden 1 defa alışveriş yaptım, o nedenle bana da gelmedi. canları sağ olsun. wiggle candır :) bu serzenişleri wiggle yapsak çoktan hediye kuponu tanımlarlardı.

Geri