Scudo Sports

Sora Tekstil

Tanıdık tefeci var mı ? Özelden numarasını iletirseniz sevinirim. Şaka bir yana benzin kuyrukları gibi ihtiyacınız varsa zamlanmadan Sora alışverişinizi de yapın. Kurun arttığı dönemde bu başlık hortlamadıysa zam gelmemiş demektir. Çökünn :D
Çökelim çökmeye de kazancımız değişmediği gibi tüketim maddelerinin artan fiyatları sebebiyle azaldı bile!
2 ay önce fiyatlar yükselmeden önce ürünlerin stoğa girmesini bekliyordum almak için fakat fiyatlar abartılı şekilde yükselince almaktan vazgeçtim...
Bir önceki yıldan aldıklarımla idare etme kararı aldım.
Aslında toplum olarak bu dönemde üzerimize düşen sorumluluk da arttı.
Mümkün olduğunca ihtiyacımızın fazlasını almamak hem bireysel hem de halk olarak yapmamız gereken önemli bir görev...
Umarım biz de bir gün 100 birim paraya en kaliteli giyim ürünlerini alabiliriz... 😇

Scudo
Doların 18.40 olduğu gece pro team kısa kollu forma 700 TL'ye kadar çıktı. Sonrasında ise dolar biraz daha düşünce tekrar önceki zam fiyatı olan 483 TL'ye düştü.

Yeni sezon kışlık üstlerinden alan deneyen oldu mu hiç?
O fiyatlara değer mi?

Yeni sezon kışlık üstlerinden alan deneyen oldu mu hiç?
O fiyatlara değer mi?

Karda fotoğraf bulamadım ama kalitesiz bir videodan kanıt olarak şunu atabilirim :D ve sorunun cevabı, evet. Değer !

1640588072719.png

İçimde kipsta uzun içlik ve üstünde boost 2.0 forma ile karda dağ bisikleti çok rahat sürebildim. Isı dengesini gerçekten çok iyi ayarlıyor. Dağdan uzun iniş yoksa üstüme rüzgarlık giymiyorum. Formanın üstüne rüzgarlık giyildiği an - derecelerde çok rahat sürülür. ( İnişte karlı asfaltta düştüm ve yerde süründüm. Tayt yırtıldı ama formaya bir şey olmadı Allah'tan :) )

Ayrıca yol bisikletinde de denedim. Yağışlı havada 0'dan 500 metreye tırmanıp iniş yaptım. Aynı içlik ve forma vardı yine. Gerçekten tırmanışta bunaltmıyor ve inişlerde üşütmüyor. Ayrıca nefes de alıyor forma. Su geçirmeme özelliğini saymıyorum bile. Uzun inişlerde rüzgarlık şart oluyor ama.

1640588453120.png

1640588475126.png

Tırmanışı yaparkenki hava sıcaklığı : 1 derece

1640588663590.png fotolar = @sccetin

Ortalama hızımız düz yolda turcuları uğurladığımız ve tırmandığımız dağa ilk kez çıktığımız için biraz düşük. Keşif sürüşü oldu biraz :D

Velhasıl kelam bu zamana kadar kaç sezondur böyle bir kışlık formam olmadığı için neler çektiğimi şimdi anlıyorum. Kaliteli ekipmanın olunca kışın sürüş çok zevkli oluyor.

@Rhodiumm Detaylı bilgiler için çok teşekkür ederim. Şu anki fiyatından mı almıştınız?
Ben 837 lira gibi bir fiyata almıştım tam hatırlamıyorum. Şu an 1100 lira olmuş fakat sitede yeniyıl indirimi var.

1640589411775.png

Ayrıca yeni yıl için indirim kodu da paylaşmışlar mailden. Bunu neye göre yaptılar bilmiyorum. Bunu @TeamO2.cc attı ;

1640589486301.png

Maillerinizi kontrol ediniz. Bana gelmemiş ama alışveriş yapmayacaktım zaten.

İçimde kipsta uzun içlik ve üstünde boost 2.0 forma ile karda dağ bisikleti çok rahat sürebildim.
Çok şaşırdım dogrusu, bu ikisi ile bu derecelerde müthiş... kafası karışıyor insanın. Incecik(!) uzun kollu bir forma ile "nasıl yani" oldum.

Velhasıl kelam bu zamana kadar kaç sezondur böyle bir kışlık formam olmadığı için neler çektiğimi şimdi anlıyorum. Kaliteli ekipmanın olunca kışın sürüş çok zevkli oluyor.

Böyle bir sonuç için değer diye düşünüyorum... :harika:

Hediye kartı bana da gelmiş. Yeni yıl indirimi ve hediye kartı ile iyi fiyata geliyordu boast 2.0 kışlık forma ama yine de kıyamadım paraya. Yeni bir kışlık yelek sipariş ederek mevcut sora kışlık formamı kullanmak suretiyle masrafı minimize ettim. :)

Çok makul olan ve sözde değil gerçekten verilen bu hediye için Sora'ya teşekkürler.

Wind Racer Kışlık Bisiklet Forması Yeşil 767 TL den, yılbaşı indirimi ve hediye çeki ile 430 TL ye düştü.
Dayanamadım aldım 😇

Bende windracer ve boost arasında kaldım; hali hazırda geçen sene aldığım classic kışlık formam var; indirim + yeni yıl indirimi insanı almaya zorluyor 😀

Şu iki parçayı düşünüyorum ama karar veremedim. Pedi HT90 alsam yeterli olur mu acaba. Öyle 100 km üzeri çok yol yapmıyorum ve sürekli sele üzerinde yol alan da biri değilim.

1640614189423.png

• Beğen
Tepkiler: _Madmexx _
Şu iki parçayı düşünüyorum ama karar veremedim. Pedi HT90 alsam yeterli olur mu acaba. Öyle 100 km üzeri çok yol yapmıyorum ve sürekli sele üzerinde yol alan da biri değilim.

279243 dosyayı görüntüle

Ben 2 senedir aktif olarak aynı taytı kullanıyorum. Ht90 var. Ortalama 100 km sürerim. Arada 150 kmler ve 200 kmlere de çıkıyorum. Asla keşke dedirtmedi. Ht90 gayet yeterli fakat yeni tayt alacak olsam Armadillo
alacağım. Fark var mı merak ediyorum (illaki var, deneyimlemek istiyorum yani)

Ben Armadillo kullanıyorum memnunum HT90 denemediğim için yorum yapamayacağım.
Bende windracer ve boost arasında kaldım; hali hazırda geçen sene aldığım classic kışlık formam var; indirim + yeni yıl indirimi insanı almaya zorluyor 😀
L beden kırmızı siparişi verdik bakalım. Kullandıktan sonra yorum yaparım.

• Beğen
Tepkiler: _Madmexx _
Ben Armadillo kullanıyorum memnunum HT90 denemediğim için yorum yapamayacağım.

L beden kırmızı siparişi verdik bakalım. Kullandıktan sonra yorum yaparım.
Kadir bey, hangisini tercih ettiniz? Ben de bugün ayni ikilemde kaldım:)

Kadir bey, hangisini tercih ettiniz? Ben de bugün ayni ikilemde kaldım:)
HT90 vermiş gibi duruyor okuduğumdan anladığım kadarıyla. Yeni yıla girmeden hemen deneyip yorum yazsa da ona göre bende alsam.

Wind racer rüzgar, boost soğuk amaçlı. Boost kış için daha uygun ama fiyat farkı da çok fazla:kötü:
HT90 vermiş gibi duruyor okuduğumdan anladığım kadarıyla. Yeni yıla girmeden hemen deneyip yorum yazsa da ona göre bende alsam.
Yukarıdaki mesajindan tayt degil de forma diye anladım ben

Forma aldım arkadaşlar Boost2.0 L beden kırmızı; geç teslim alacağım için deneme fırsatım bu yıl olmayacak. Tayt olarak da Armadillo pedli hem yazlık hem de kışlık tayt var, ikisinden de memnunum. 60-100k arası sürüşlerim.

Forma aldım arkadaşlar Boost2.0 L beden kırmızı; geç teslim alacağım için deneme fırsatım bu yıl olmayacak. Tayt olarak da Armadillo pedli hem yazlık hem de kışlık tayt var, ikisinden de memnunum. 60-100k arası sürüşlerim.
kadir bizim eski taytlar (logolu olanlar) HT90 diye biliyorum.
bu sebeple ben 2sini de aktif kullanan biri olarak söyleyebilirim ki Armadillo daha iyi hissettiriyor. 100-150 km sürüşlere kadar hiç rahatsızlık hissetmedim armadillo ile. yine alsam armadillo alırım.

wiggle da DHB nin aeron modeli 40 euro bende onu almayı istiyorum seneye :)
bana indirim kodu göndermeyen Sora'ya inat :)

Ben 2 senedir aktif olarak aynı taytı kullanıyorum. Ht90 var. Ortalama 100 km sürerim. Arada 150 kmler ve 200 kmlere de çıkıyorum. Asla keşke dedirtmedi. Ht90 gayet yeterli fakat yeni tayt alacak olsam Armadillo
alacağım. Fark var mı merak ediyorum (illaki var, deneyimlemek istiyorum yani)
HT90 ve armadillo ikisini de yaklasık 5aydır kullanıyorum.HT90 da yeterli bir model fakat armadillo açık ara daha rahat bence bir daha alcak olsam yine armadillo alırım.

HT90 yaklaşık 3senedir kullanıyorum çok memnunum 100k üzeri çok rahat çıkarıyor,geçen senede armadillo pedli cepli tayt aldım,pedler arasında bir miktar kalite farkı var bunu elinize alınca anlıyorsunuz fakat taytta cep gereksizmiş onu anladım ama armadillo ped ile ht90 arasında şöyle bir farkı var kendimde farkettiğim belki vücut yapımdan,herkes aynı hissiyata kapılmayabilir,ht90 daha yumuşak ve daha yayvan haliyle geniş oturma kemik mesafesine hükmediyor,armadillo ped ise diğerine göre daha sert sanırım pedin özelliğini daha uzun süre koruyabilmesi adına daha dirayetli bir malzemeden yapılmış,ama oturma kemik mesafesi diğerine göre daha sınırlı bölgeye hitap ediyor,yani özetliyeyim ht90 da yayıla yayıla selenin her bölgesine hareket edebiliyorsunuz,armadilloda oturduğunuz yerin tam altında kalıyor ped kısmı.

Geri