amasseia
Forum Bağımlısı
- Tepki
- 3.815
- İsim
- Ali
- Başlangıç
- 1996—97
- Bisiklet
- Mosso
- Bisiklet türü
- Yol bisikleti
aa güzele benziyor, hangi kanal netfiliks mi?Bkz. Türkiye Uzay Programı
Bir tayt asgari ücretin 6 da 1'i bu devirde tayt alınmazdün bir bugün iki. bu tip artışlar devam ederse talep de düşer, bu sefer fiyatı düşürmek zorunda kalırlar. gerçi döviz de yükseldi, onunla alakalı da olabilir
Ben üç ay kadar önce iç lastiklere gelen zammı kaldıramayıp takım arkadaşlarımı örgütledim. Konya'dan bir bisikletçi ile anlaşıp oldukça uygun bir fiyata yüksek adetli alım yaptık ve iç lastik stoklamış olduk. Altından kıymetli oldu iç lastik. Umarım terörist ilan edilmeyiz 🤣Bir tayt asgari ücretin 6 da 1'i bu devirde tayt alınmaz
Şaka bir yana gerçekten bu fiyatlar nedir böyle ya iç lastik stoğu mu yapsam ne etsem diye düşünüyorum. Km saati de bozuk atmaya başladı, kallerim eridi toz oldu yok olacak yakında 100 liradan aşağı kal de yok. Bak ya gece gece TR simulasyonu bırak peşimi nefes alalım be kardeşim.
iyi saklayın da çöp olmasınBen üç ay kadar önce iç lastiklere gelen zammı kaldıramayıp takım arkadaşlarımı örgütledim. Konya'dan bir bisikletçi ile anlaşıp oldukça uygun bir fiyata yüksek adetli alım yaptık ve iç lastik stoklamış olduk. Altından kıymetli oldu iç lastik. Umarım terörist ilan edilmeyiz 🤣
Hocam eger Sora’nin formayi begenmediyseniz bu linkteki urunu ancak bisiklet zincirini temizleme bezi yaparsiniz. Castelli ve Santini urunlerine bakin bence.Ben de formayı pek beğenmedim. İade etmeyi düşünüyordum yarın ama şimdi acaba etmesem mi diyorum 😄😕
(link)
Alternatif olarak bu forma alınabilir mi aynı fiyat bandında? Kullanıp öneren var mıdır ?
Hocam renk olarak beğenmedim güzel durmadı pek. Yoksa kalitesi gayet iyidir tabii iade edip diğer modellerinden de alabilirim. Alternatif bakıyorum sadeceHocam eger Sora’nin formayi begenmediyseniz bu linkteki urunu ancak bisiklet zincirini temizleme bezi yaparsiniz. Castelli ve Santini urunlerine bakin bence.
Decathlon malesef tam sarmiyor kollari omuz bolgesi bos kaliyor surerken hos olmuyor. Denemelik alabilirsiniz ama iade islemleri hizli ve kolay decathlonun. Her ikisini de denemis birisi olarak decathlonu tavsiye etmem. Renk ayri konu o tartisilmaz ama fonksiyonellik kismi zayif.Hocam renk olarak beğenmedim güzel durmadı pek. Yoksa kalitesi gayet iyidir tabii iade edip diğer modellerinden de alabilirim. Alternatif bakıyorum sadece
Anladım sağolun 👍👍Decathlon malesef tam sarmiyor kollari omuz bolgesi bos kaliyor surerken hos olmuyor. Denemelik alabilirsiniz ama iade islemleri hizli ve kolay decathlonun. Her ikisini de denemis birisi olarak decathlonu tavsiye etmem. Renk ayri konu o tartisilmaz ama fonksiyonellik kismi zayif.
Kesinlikle yorumlarınıza katılıyorum. Forma kumaşı önceki taytlara göre çok iyi bir seviyeye gelmiş. hem daha hafif hem daha yumuşak hem de daha esnek. Ancak lastik inanılmaz sıkı umarım ilerleyen günlerde biraz gevşer. Armadillo ped ise biraz garip geldi. Önceki tayt ile gelen ped kadar geniş değil daha dar bir ped. Ancak daha rahat gibi. Henüz uzun turda test edemedim deneyince tecrübelerimi aktarırım. Ancak şu an için kumaşından inanılmaz memnunum.Yeni aldığım pocket yazlık tayt geldi deneme sürüşüne çıktım,ilk kez giyildiği için heralde bacaktaki kaydırmaz lastik kısım oldukça sıktı,ama zamanla açılır sanırım,kumaş kalitesi önceki sora taytlara göre oldukça yükselmiş👍Askı daha esnek ve kaliteli olmuş,armadillo pedi oldukça başarılı buldum,yanlardaki cep bir yenilik olabilir ama,benim gibi forma ceplerine dünyaları sığdıran biri için gereksiz diyebilirim😁264165 dosyayı görüntüle
Evet pedin çok dar bir yapısı var,fakat yayvan yapmak yerine tam seleyle temas etmesi gereken yerlere yapmışlar sanki,lastik hakkaten çok sıktı fakat Girayhan beyle yazıştık lastiği esnektmekten korkmayın dedi,yani heralde demek istiyor ki,zamanla biraz esneyecekKesinlikle yorumlarınıza katılıyorum. Forma kumaşı önceki taytlara göre çok iyi bir seviyeye gelmiş. hem daha hafif hem daha yumuşak hem de daha esnek. Ancak lastik inanılmaz sıkı umarım ilerleyen günlerde biraz gevşer. Armadillo ped ise biraz garip geldi. Önceki tayt ile gelen ped kadar geniş değil daha dar bir ped. Ancak daha rahat gibi. Henüz uzun turda test edemedim deneyince tecrübelerimi aktarırım. Ancak şu an için kumaşından inanılmaz memnunum.
fileli bir kumaş var incelikten kastınız oysaSon model clasic slim forma alan varmı acaba sırtı çok ince geldi gözüme almak istiyorum acaba bilgisi olan varmı çokmu ince
Bu tip fermuar tek elle kolayca acilip kapandigi ocin tercih ediliyor. Regular modelde daha ucuz olan kucuk ve sik disli metal anahtarli fermuar var. Bu tip fermuar tek elle daha zor acilip kapaniyor.
Rampa cikarken gobege kadar acik fermuari inis basladiginda tek elle kolayca kapamak onemli.