Scudo Sports

Sora Tekstil

Scudo
150 TL ve üzeri ücretsiz kargo, 200 TL ve üzeri olarak değişmiş.

Alışverişleri buna göre yapmalı artık.

Öncelikle indirimin verilmesinde payı olan herkese çok teşekkür ederim. Yaz geliyor ve Hatay'da havalar baya sıcak oluyor. Forma rengi olarak siyah kullanırsam güneşten çok etkilenir miyim ? Çok etkili olur mu güneş ışınlarını soğurmada ?

Bizim buralar da çok sıcak. Benim formalarım hep siyah ya da koyu lacivert. Yıkamaya hep birlikte atayım diye aynı renk alıyorum, tek kişi olunca birikmiyor öbür türlü. Ama sıcaktan hep yanıyorum, bunalıyorum. Bu sefer açık renk bir şey alıcam Sora'dan. Red Velveti gözüme kestirdim.

Bizim buralar da çok sıcak. Benim formalarım hep siyah ya da koyu lacivert. Yıkamaya hep birlikte atayım diye aynı renk alıyorum, tek kişi olunca birikmiyor öbür türlü. Ama sıcaktan hep yanıyorum, bunalıyorum. Bu sefer açık renk bir şey alıcam Sora'dan. Red Velveti gözüme kestirdim.
Sarı seviyorsanız Pro Team formayi tavsiye ederim. Gunes ışınlarını yansitma konusunda da nispeten daha iyidir. Rengi de cok başarılı bence. Ben de Pro team 2 olanindan bir tane almayi düşünüyorum yine sari.

• Beğen
Tepkiler: necmeddin ve Veto8
Kışlık yeleklerinden kullanan arkadaş var mıdır acaba?

Hangi havalarda (C⁰) kullanılır, kalın forma üstüne giyilir mi? Kalınlık olarak nasıldır? vs... teşekkürler

• Beğen
Tepkiler: necmeddin
Sarı seviyorsanız Pro Team formayi tavsiye ederim. Gunes ışınlarını yansitma konusunda da nispeten daha iyidir. Rengi de cok başarılı bence. Ben de Pro team 2 olanindan bir tane almayi düşünüyorum yine sari.

Aynen sarı da güzelmiş. Gri Ultraleggera'yı da beğendim. Birini alıcam artık, indirim kodu aktif olana kadar karar vericem.

• Beğen
Tepkiler: necmeddin
@Veto8 öncelikle bu indirim konusunda önayak olduğunuz için size teşekkür ederim. Sora Tekstil'e de bu jestlerinden dolayı ayrıca teşekkür ederim.

Ben tüm giyim ekipmanı alışverişimi Sora'dan yapmıştım ve çok memnun kaldım. Ürünlerini diğer üst markalarla kıyaslama şansım yok ama uzun yıllar ve halen tekstil sektöründe iş yapan bir ailenin ferdi olarak; Sora'nın kumaş kalitesi ve konfeksiyon işçiliği çok başarılı. Elbette daha iyileri vardır ancak fiyat/performans açısından bakacak olursak ben yine Sora'dan devam edeceğim. Bu indirimle birlikte aklımdaki bazı eksikliklerimi sipariş geçeceğim.

Tayt siparişi vermeyi düşünüyorum. Elimde hal-i hazırda Armadillo pedli tayt var, memnunum. Bu yeni çıkan Manta taytı çok merak ediyorum. Teosport'un sayfasından detaylı incelememi yapacağım ancak yol bisikleti kullanıcısı olup, her ikisini de kullanıp denemiş birisi aramızda varsa, ondan kullanıcı yorumu almak bizler için çok daha değerli olur. Yardımcı olabilecek arkadaşımız varsa çok sevinirim.

Bir süredir forma bakınıyordum. Ben de birkaç parça alayım en iyisi. Arkadaşlarıma da haber verdim. Sanırsam onlar da alışveriş yapacaklar. Firmanın böyle bir jestde bulunması çok hoş. Benim de ilk Sora alışverişim olacak. 😊

@onurcakmak manta ped stoklarında yok. italya dan yeni partinin gelmesini bekliyorlar. indirime de yetişmeyecektir.

• Beğen
Tepkiler: onurcakmak
Ben de tayt almayı düşünüyorum, ünlü markaların benzer fiyatlı giriş seviyesi taytlarından daha iyi gibi duruyor.

@Veto8 forumun amacına yakışır bir icraatta bulunduğunuz için sizi öncelikle tebrik etmek isterim. Sora Tekstilin size cevap vererek, jentilmence indirimde bulunması da takdire şayan bir davranış. Bu anlaşmada emeği geçen herkes saolsun , varolsun. :harika:

Kışlık yeleklerinden kullanan arkadaş var mıdır acaba?

Hangi havalarda (C⁰) kullanılır, kalın forma üstüne giyilir mi? Kalınlık olarak nasıldır? vs... teşekkürler
Ben kullanıyorum bu ürünü, yine Sora’nın kışlık forması ile kullandım. Bu kışı bu ikisi ile çıkardım. 6-7 derecelere kadar kullandım diyebilirim. Rüzgar ve hafif yağmurda gayet kullanışlı. Bugünler de yazlık forma üstüne halen kullanıyorum. Dezavantajı ceplere ulaşamıyorsun arkadan.

bende kod çalışmadı yapabilen var mı
Kampanya 22 saat sonra başlayacak. 06.05.2021 tarihinde saat 23.59da başlayacak. Şu anda içerisinde bulunduğumuz tarih ise 05.06.2021 saat 02.25 olduğundan ötürü indirim kodu henüz kullanıma açık değil.

Arkadaşlar soranın şu baseyaler

sora-tekstil-anasayfa-gorsel-1233-9886_370x230@2x.jpg
Kullanıcı yorumlarını merak ediyorum.

• Beğen
Tepkiler: Sinyor
@necmeddin gözüm bu sefer bunlarda. Çok araştırdım, ülkemiz piyasasında baselayerler yok.

Yalnızca Sora yapmış sağolsun, e alacağız artık.

Yazlık ilk katman diyor ama geçiş mevsimlerde bile kullanılır.

@necmeddin gözüm bu sefer bunlarda. Çok araştırdım, ülkemiz piyasasında baselayerler yok.

Yalnızca Sora yapmış sağolsun, e alacağız artık.

Yazlık ilk katman diyor ama geçiş mevsimlerde bile kullanılır.
Şimdi 20 km ye kadar modal türü atletler kullanıyorum. Sonrasında atlet olmuyor. Formalarım fena değil tez kuruyor, fakat vücuduma yapışınca huylandırıyor bazen. Ucuz bir şeyde değil. Değiyorsa almayı düşünebilirim.

• Beğen
Tepkiler: amasseia
Şimdi 20 km ye kadar modal türü atletler kullanıyorum. Sonrasında atlet olmuyor. Formalarım fena değil tez kuruyor, fakat vücuduma yapışınca huylandırıyor bazen. Ucuz bir şeyde değil. Değiyorsa almayı düşünebilirim.
Kesinlikle tavsiye ederim. Vücuda yapışıp tamamen sarıyor zaman zaman varlığını unutuyorsunuz diyebilirim. Ben yazın da formanın içine giyiyorum. Çok terleyince formanın önünü yarım açıyorum böylece rüzgarı kesmiş oluyor hemde serinlemiş oluyorum.

Geri