_Madmexx _
Forum Bağımlısı
- Tepki
- 3.418
- Başlangıç
- 1984—85
- Bisiklet
- Scott
- Bisiklet türü
- Yol bisikleti
Öncelikle indirimin verilmesinde payı olan herkese çok teşekkür ederim. Yaz geliyor ve Hatay'da havalar baya sıcak oluyor. Forma rengi olarak siyah kullanırsam güneşten çok etkilenir miyim ? Çok etkili olur mu güneş ışınlarını soğurmada ?
Sarı seviyorsanız Pro Team formayi tavsiye ederim. Gunes ışınlarını yansitma konusunda da nispeten daha iyidir. Rengi de cok başarılı bence. Ben de Pro team 2 olanindan bir tane almayi düşünüyorum yine sari.Bizim buralar da çok sıcak. Benim formalarım hep siyah ya da koyu lacivert. Yıkamaya hep birlikte atayım diye aynı renk alıyorum, tek kişi olunca birikmiyor öbür türlü. Ama sıcaktan hep yanıyorum, bunalıyorum. Bu sefer açık renk bir şey alıcam Sora'dan. Red Velveti gözüme kestirdim.
Sarı seviyorsanız Pro Team formayi tavsiye ederim. Gunes ışınlarını yansitma konusunda da nispeten daha iyidir. Rengi de cok başarılı bence. Ben de Pro team 2 olanindan bir tane almayi düşünüyorum yine sari.
Ben kullanıyorum bu ürünü, yine Sora’nın kışlık forması ile kullandım. Bu kışı bu ikisi ile çıkardım. 6-7 derecelere kadar kullandım diyebilirim. Rüzgar ve hafif yağmurda gayet kullanışlı. Bugünler de yazlık forma üstüne halen kullanıyorum. Dezavantajı ceplere ulaşamıyorsun arkadan.Kışlık yeleklerinden kullanan arkadaş var mıdır acaba?
Hangi havalarda (C⁰) kullanılır, kalın forma üstüne giyilir mi? Kalınlık olarak nasıldır? vs... teşekkürler
Kampanya 22 saat sonra başlayacak. 06.05.2021 tarihinde saat 23.59da başlayacak. Şu anda içerisinde bulunduğumuz tarih ise 05.06.2021 saat 02.25 olduğundan ötürü indirim kodu henüz kullanıma açık değil.bende kod çalışmadı yapabilen var mı
Şimdi 20 km ye kadar modal türü atletler kullanıyorum. Sonrasında atlet olmuyor. Formalarım fena değil tez kuruyor, fakat vücuduma yapışınca huylandırıyor bazen. Ucuz bir şeyde değil. Değiyorsa almayı düşünebilirim.@necmeddin gözüm bu sefer bunlarda. Çok araştırdım, ülkemiz piyasasında baselayerler yok.
Yalnızca Sora yapmış sağolsun, e alacağız artık.
Yazlık ilk katman diyor ama geçiş mevsimlerde bile kullanılır.
Kesinlikle tavsiye ederim. Vücuda yapışıp tamamen sarıyor zaman zaman varlığını unutuyorsunuz diyebilirim. Ben yazın da formanın içine giyiyorum. Çok terleyince formanın önünü yarım açıyorum böylece rüzgarı kesmiş oluyor hemde serinlemiş oluyorum.Şimdi 20 km ye kadar modal türü atletler kullanıyorum. Sonrasında atlet olmuyor. Formalarım fena değil tez kuruyor, fakat vücuduma yapışınca huylandırıyor bazen. Ucuz bir şeyde değil. Değiyorsa almayı düşünebilirim.