Scudo Sports

Sora Tekstil

sayende indirimli bir şekilde kışlık üst formamı aldım :hhhhhh:
Güle güle kullanın.
Benim de elime ulaştı 1 günde gerçekten çok kaliteli. Tayt pedi armadillo özellikle çok iyi. Forma biraz uzun oldu nasıl bi çözüm bulabilirim acaba diye düşünüyorum şuan 🤣

• Beğen
Tepkiler: Taiyo
Scudo
Sorunu çözdük. Forma iade yapıldı. Yenisini aldım. Arkadaş çok ilgili ve yardımsever tavrıyla sorunumuzu hemen çözdük. Hem ürünler çok kaliteli hem iletisim. Ben çok memnun kaldım. Armadillo tayt özellikle tavsiye ediyorum.

Boost + forma kullanan var mi bi resim atabilir mi ustundeyken.regular kislkl 2xl almistim xl ile degistirmiyi dusunuyorum, boost xl mi alsam dar olur mu diye tereddutteyim

• Beğen
Tepkiler: Ali Eren
Boost+ esnek bi kumas. Yqzlikcformanin bedeni ne ise aynisini alabilirsiniz. Baakalarinin fotolarindan tam anlasilmayabilir.

@Fırat İler kislik regular icin xl bana uygun beden aslinda, yazlik slim icin mi dediniz ayni beden yoksa regular mi

ÖZELLİKLER
Blizzard Acqua Zero Özellikli
Rüzgar önleyici fermuar üstü flap
Esnek yapısı sayesinde vücudunuza tam uyum
Önde havalandırma ve eşya için ekstra cepler
En kaliteli YKK Vislon fermuarlar
Ağırlık 350 Gram ( M beden için )
Uzun bel desteği ve koruması iç bölümde kaydırma önleyici silikon.

1.jpg

Blizzard Stone Acqua Zero Özellikli

2.jpg

Bu formalar hemen hemen aynı.Kullanılan kumaş polyester oranı bile aynı !

Son düzenleme:
ÖZELLİKLER
Blizzard Acqua Zero Özellikli

248122 dosyayı görüntüle

Blizzard Stone Acqua Zero Özellikli

248120 dosyayı görüntüle

Bu formalar hemen hemen aynı.Kullanılan kumaş polyeter oranı bile aynı !

Yanlış içerik yazılmış olabilir instagramdan bi mesaj atıp sorayım kendilerine

@scottrek hızlı iletişim bambaşka bişey genellikle çok kısa sürede tüm iletişim alanlarından sorularınıza cevap bulabiliyorsunuz :)

45E194C9-8A97-46FF-B721-50F1C51BE153.jpeg

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: Laciverdi
Bu kadar fiyat farkı mı olur ? Bilemedim neredeyse 2 katı.

@scottrek neye takılalım sora hisselerini borsaya açtıda bizim haberimiz mi yok :)

Forumda olan bu mevzuyu anlamıyorum isteyen istediği fiyata satar kaldıki adamlar bunun ÜRETİCİSİ al sat yapmıyorlar kendi piyasasını kendi belirler katma değerli üründür ülkemizin bugün olduğu krizin en büyük sebebi katma değerli yerli üretici yerine al satçıları tercih etmiş olmamızdır..

• Beğen
Tepkiler: RTFM
Şuan tek derdim Soranın getirdiği bu kumaşlar arasındaki fark.Ekonomi , para vs ile ilgenmiyorum.Bana Sora
getirdiği bu kumaşların arasındaki farkın açıklamasını tam olarak yapmalıdır.Hangi fiyattan satarsa satsın.Bunda da
değilim.Benim ilgilendiğim konu kumaş ve teknik .
Ayrıca üretici dediğiniz adamlar kumaşları üretmiyor ! Kumaşları yurt dışından alıyor burada tasarlıyor ve dikiyor.

• Beğen
Tepkiler: Taiyo ve sccetin
Şuan tek derdim Soranın getirdiği bu kumaşlar arasındaki fark.Ekonomi , para vs ile ilgenmiyorum.Bana Sora
getirdiği bu kumaşların arasındaki farkın açıklamasını tam olarak yapmalıdır.Hangi fiyattan satarsa satsın.Bunda da
değilim.Benim ilgilendiğim konu kumaş ve teknik .
Ayrıca üretici dediğiniz adamlar kumaşları üretmiyor ! Kumaşları yurt dışından alıyor burada tasarlıyor ve dikiyor.

İşte bende tam bundan bahsediyorum günümüzde geldiğimiz noktada büyük kumaş üreticileri veya pamuk üreticileri tarlalarını kapatıp gittiği için Türkiye'de kumaş üretilmiyor üretilende 30 yıl önceki teknoloji ile yapılıyor.. Siz sanıyor musunuz yurtdışından aldığınız santini castelli marka ürünlerinin kumaşlarının o markalar olduğunu ? Adamların ülkelerinde kocaman kumaş üreticileri var ve dünyanın en iyi ürünlerini çıkartıyorlar !

Katma değerli üretim ve üreticinin tanımını öğrendikten sonra seninle bu konu hakkında saatlerce konuşabilirim ama şu anda bunun için yeterli bilgin olduğunu düşünmüyorum.

Farka gelecek olursak sosyal medyadan sordum ve gerekli cevabı aldım seni tatmin edebilmesi için sanırım biyolojik içeriğin dökümanını paylaşmaları gerek :)

• Beğen
Tepkiler: OB_Tolga
Geri