Scudo Sports

Sony HDR-AZ1VR Aksiyon Kamerası

Tepki
152
Bisiklet
Mosso
Dün aldığım SONY HDR-AZ1VR Aksiyon Kamerasıyla test sürüşü yaptım.
İzmir Alaybeyden, AOSB (Atatürk Org. Sanayi Bölg) e kadar yaklaşık 12Km'lik bir sürüş.
Tavsiyeleriniz, sorularınız, önerilerinizi bekliyorum :) Bu arada ilk başlarda remote kontrol cihazı ile oynadığım için GPS'i yanlışlıkla kapatmışım o yüzden başlarda hız gözükmüyor :)

Kameranın özellikleri

https://i.hizliresim.com/L4mPNV.png

Scudo
@Bahadır EKİCİ
hayırlı olsun öncelikle.
Yanına koyduğunuz yol haritası, göstergeler falan bunları bisiklet içinde yapabilir miyiz ? Bilginiz var mı ? Anlık ileti mi onlar hep ?

@Volks
Gösterge ve yol haritası için ekstra birşey yapmanıza gerek yok uzaktan kontrol ünitesinin içinde GPS var onu açtığınız taktirde video editör programında kendisi otomatik olarak yerleştiriyor.

ben gopro 4 silver kullanıyorum oldukca memnunum, burada sahsı gorusum onemlı olan fps sayıları ozellıkle cozunurluk yuksek oldugu karelerde caps aldıgınızda fotograf mı kamera mı ne oldugu ortaya cıkıyor :)

• Beğen
Tepkiler: Bahadır EKİCİ
dostum bu cihaz n11 de tam bir f/p ürünüyken ıcığından cıcığına kadar neyi var neyi yok anlat. Karanlık çekimleri, titreşim, su altı çekimi, yüksek çözünürlük işte nebiliyim 120 fps diyorlar falan ne biliyorsan anlatki bizde senin vesilenle muradımıza erelim.

• Beğen
@mehmetsunu
Dostum zamanla burayı güncelleyeceğim bilgilendirme amaçlı.Titreşim ile ilgili SteadyShot özelliği var ki yeme de yanında yat.Ayrıca yüksek çözünürlükten kastın 4K çekim ise onu desteklemiyor.1080p yani 2K çekim yapıyor bence yeter de artar bile :)

kamera nerede takili bu goruntuyu kaydederken kaskta mi bisiklette mi ?

SONY iyi bir camera ama sizin payalaştıgınız videonun kalitesi bir referans değil bence. video kalitesi baya bir düşük. sanırım dosya dönüştürlmesinden kaynaklanmış.

• Beğen
@srdrmrs Evet normalde çekim kalitesi çok iyi fakat videoyu orta kaliteye çevirdiğimde 2.5 GB oluyor.Bunu upload etmek baya bir uzun sürer :) Ama deneyeceğim :)

Hayırlı olsun. 60 fps çekerseniz daha akıcı olur. Ayrıca 2048x1080 çözünürlük 2k olarak adlandırılıyor.
(link)

• Beğen
(link)

kamera iyi güzel fakat yanında yedek batarya şart en iyi kaliteli çekimde şarjı çabuk bitiyor ben orta kaliteye aldım idare ediyor

resim kalitesi iyi gündüz çekimleri çok güzel DSC01608.JPG DSC01612.JPG

buda sualtı

Dosyalar

• DSC01465[1].JPG
    DSC01465[1].JPG
    65,3 KB · Okunma: 16
  • Beğen
@Bahadır EKİCİ kutudan çıkan şeffaf su altı kutusunun içine koyuluyor kamera.... resim ayarlarını yapmamıştı kameranın kendi su altı çekim modu varmış öyle bir mod olduğunu bilmiyordum sonradan öğrendim daha sonrada resim çekmeye fırsatım ...

• Beğen
Geri