Scudo Sports

Sonunda

Tepki
9
Uzun bir bekleyişten sonra, şu bisiklete binmek herşeyi unutturuyor.

(link)
(link) by (link), on Flickr

tiagra olan aynakol, ruble , aktarıcılar ve vites kolları XT,Deore ve SLX ile değişti.

(link)

(link)

(link)

• Beğen
Tepkiler: kmert
Scudo
Çok güzel görünüyor. Tiagra'dan XT-SLX'e geçmenizin sebebi neydi peki?

Teşekkürler arkadaşlar.
Neden aynakol ve ruble değişti? Öncelikle 105 kiloyum ve sadece 1.5 aydır bisiklet sürüyorum yani pek kondüsyonum yok. Üzerinde tiagra 50/34 aynakol ve 12/28 ruble vardı. Forumdaki uzun okumalarım neticesinde bu ikili ile yokuşlarda zorlanacağım kanaatine vardım ki , konyadaki üstadlarda bu fikirdeydi. Aynakol XT 44/32/22 , ruble 11/34, aktarıcılar XT ve Deore, Vites kollarıda Slx ile değişti. Quick Speed le ima edilen biraz yol kompanentleri gibi,benim arzumda daha çok uzun turlarda biraz rahat etmek.
1.5 aydır kron xc 500 ile işe gidip geliyorum ,git-gel 42 km :)) Artık daha zevkli yol alacağıma eminim.

Müthiş bir bisiklet almışsınız, hayırlı ve uzun sürüşler diliyorum. Ayrıca sizi işinize bisikletinizle gidip geldiğinizden dolayı tebrik ediyorum. Bisikletinizi hayatınıza entegre etmeyi başarmışsınız ne mutlu size :)

XC 500'den sonra kuş gibi olacaktır, eminim. :) Yokuşlar konusunda kesinlikle haklısınız. Özellikle yol-MTB donanımı meselesindense, ikili-üçlü aynakol meselesi daha önemli. Parçalar kusursuz çalışıyorlarsa, o da ayrı bir güzellik bu arada. Bazen görüyoruz, uyumsuzluk olduğunda düzeltmek çok zor olabiliyor. Bence kondüsyonunuz hızla gelişecektir bu şekilde.

Hayırlı olsun, güle güle kullanın.

hayırlı uğurlu olsun.çok güzel bir bisiklet..
uzun bekleyiş derken ne kadarlık bir süreden bahsediyordun acaba ?? 2013 ve 0 sanırım

Hayırlı olsun güzel bisiklet bol pedallar....

Hayirli ugurli olsun, güzel secim yapmissiniz. Bisiklet cok güzel duruyor.

hayırlı olsun. çok güzel bisiklet, aynısından hafta sonu bi arkadaşımıza aldık. çok imrendirici...güle güle kullanın.

1 ay kadar önce aldığınız bisiklet henüz satışta olmadığı için trek e yönelmiştim şimdi keşke biraz sabretseydim diyorum. harika.

ayrıca işe bisikletiniz ile gidip gelmenizi çok takdir ettim.

güle güle kullanın.

Teşekkürler arkadaşlar.
Burak bey aslında 1 ay bekledim , önce şehir içinde kronu sürmekten bıkıp bisiklet araştırmasına girdim ve hemende karar verdim sayılır.Ama 1 ay bile çok uzun geldi.
Edin bey yolda olduktan sonra trek,cannondale,scott vs farketmiyor inanın.
İşe gidip gelmeye gelince kesinlikle iş ortamında gerginliğim ve stresim azaldı , güne 1 saat bisiklet sürerek başlıyorum.
Bu sabah yağmur eşliğinde arkadaşlarla tur yaptık Mtb den sonra fark inanılmaz. Ayrıca herkese yağmur altında bisiklet sürmelerini tavsiye ediyorum tabii ıslanmayı seviyorsanız.

• Beğen
Tepkiler: burak özgüng
Çok güzel ve çok hızlı duruyor. Bol pedallar dilerim.

Hayirli olsun,gerÇekten Çok gÜzel duruyor,kazasiz belasiz bol sÜrÜŞler,

Geri