Scudo Sports

Sonunda Yol'a geldim. Mosso Tca 735 Full 105

@Auron Sanchez Vallahi bir bilgim yok fakat bayiden bayiye değişebilir fiyat. Sıkı pazarlıkla peşin 2800 TL ye kadar alınabilir diye düşünüyorum.

Scudo
Güle güle kullanın hayırlı olsun

• Beğen
Tepkiler: H.T
Bisiklet satılık ilgilenen varsa özel mesaj atsın.

• Beğen
Tepkiler: çağrı can
@H.T iki haftadır mosso tıkır tıkır ses yapıyordu. Tam uyız olmuştum, bugün bir zincirş temizleyip yağlayım dedim. Bide ne göreyim, jant teli kırılmış ama yerinden çıkmadan duruyor. Şunu demeye çalılıyorum, bir lastük patlağına bu kadar takarsan bisiklete binemezsin. Problemi er geç bulursun.

• Beğen
Hayırlı olsun, en güzel günlerde kullanın : )

• Beğen
@çağrı can Üstat haklısın da tam hızını almış gidiyorken asfaltın ortasında iç lastik değiştirmekle uğraş, arabalar dursun baksın.. Yoruldum vallahi. Eğer yine aynı sebepten patlamışsa paraya kıyıp kaliteli bir iç lastik alıcam. Ama ona rağmen patlarsa yolumuz ayrılacak:)

@H.T kıyın paraya alın iyi bir iç lastik ben maxxisleri tanesini 35 den aldım

@gokberk88 bi kez daha patlarsa alicam mecbur

Lastik patlağından bisiklete satmak ilginç:))

• Beğen
Nasıl hala memnun musunuz patlayan lastik haricinde

@Arınç Lastik patlağı dışında çok memnunum.Vites geçişleri ve frenler çok güzel.Hayvan akıyor:)Ramazanın çıkmasını bekliyorum alıp başımı gidicem:)

• Beğen
Tepkiler: mtbcanavarı
@H.T
Güzel günlerde kullanın fiyatının hakkını veren bisikletlerden önümüzdeki bir iki hafta içinde bende düşünüyorum sizin alıp kullanıp yorumlamanız çok iyi oldu.

• Beğen
Harika bisiklet

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

1 gun emaneten deistim gercekten guzel bisiklet ama yasasin dag bisikleti

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

• Beğen
Geri