Scudo Sports

Sonunda! - Urban Shaper 600

Merhaba. Hiç bir bisiklet sitesine üye değilim. Sırf bu konuda yazmak için üye oldum.

Hayırlı olsun bisikletiniz. Aynısından almayı düşünüyorum ve fazla vaktim yok iş dolayısıyla. O nedenle bu gün karar vermek istiyorum alıp almama üzerine. Bir tane var Çanakkale'de satıcıda. Şimdi

1. Nette araştırdığıma göre çok ismi geçmese de öyle scott trek gibi iyi bir marka imiş. Düne kadar hiç duymamıştım. Daha önce scott kullanmışlığım var.

2. Ön amortisörlü düşünüyordum. Şehir içi kullanacağım. Okul ev arası 2 km. Arada şehir merkezi 5 km. Yollar çok iyi değil. Olmayışının eksiğini hisseder miyim yoksa gereksiz mi zaten bilemiyorum.

3. Fiyat olarak 2250 diyor 1000 kadar peşin geri kalan elden üç taksit. nette bundan daha ucuz göremedim 888 euro genelde ve 2350 2450 arası fiyatlar. Bana peşin fiyatına böyle yapıyor. Uygun mı bilemiyorum.

4. Çamurluk ve arka taşıyıcı düşünüyorum s ona kilit ve lamba. Özellikle buna uygun aksesuar vat mı bunu alırsam. Yoksa Çamurluk ve sele hiç takmayayım mı. Sele düşünmenin nedeni ufaklık var 5 yaş. Çocuk koltuğu alır onu gezdiririm diyorum. Birde çarşı pazardan bir şeyler koyarım.

5. Bisikletin bileşenleri iyi midir yoksa bu rakamlara alternatif avrupalı bisikletler var mı?

Teşekkürler.

Lombardo bizzat seninle görüşmek de isterim. Acil olduğundan. Umarım okursun bu gün. Numaram 0507 069 79 85 . WhatsApp tan ulaşırsa memnun olurum. Yada msjla falan dönersen ben ararım.

Teşekkürler.

Scudo
Lapierre urban shaper 600 karar verdim. Bugün test sürüşü yaptım. Beğendim. Dün baktığım bir taneyi bu gün benden önce bir arkadaş aldı. Hayırlı olsun dedim ben de. Cumartesi bana bir tane gelecek inş. Hesaplı piyasaya göre en hesaplı aldığımı biliyorum. Düşünen olursa yardımcı olurum.

Hayırlı olsun. Bisikletin verdiği his önemli, göze hitap etmesi de insanı gaza getirme anlamında ayrıca önemli. Bence çok iyi bir kombinasyon olmuş. Benzer tarzda bir bisiklet kullanıyorum, Focus Crater Lake 3.0 ;) Sürüş tekniğiniz iyiyse her alanda kullanılabiliyor bu tip bisikletler ;)

@Deniz Tezcan
Teşekkürler

@D. Oğuz
☺ teşşekkür ederim.

Bakt@Deniz Tezcan
baktım sizinkine de. Fiyat olarak da yakınmış.

Hayırlı olsun.
Çok hoşuma giden ve son zamanlarda iyice kafamı karıştıran bir model. Bisiklet nerden kaça aldınız ?

Teşekkürler. Fiyatı 2250 9 taksit 2/3si, gerisini elden taksitle. Normalde 888 euro ve piyasada pek yok. Netten araştırdım görüştüm. Olanlar 2400 -2450 diyorlar taksitle ve peşin ağız birliği etmiş gibi. Bunlarda da öyleydi. Ancak ni şekilde indirttim.Benim biraz kredibilitem de yüksek elden taksit gibi hususlarda. Üni de akademik personelim o nedenle böyle esnekler. Tanıştık. Biraz da saygı duyuyorlar. Ancak alacak biri olursa yardımcı olurum. Bisikleti alana kadar fiyat aramızda kalsın sorun çıksın istemem. Dediğim gibi sonrasında yardımcı olurum Cumartesi günü.

Tamam piyasaya kıyasla 150 200 pek fazla fark değil ancak benim gibi ekonomik olarak sıkışıksanız ve gerçekten zorlanarak borç dert alıyorsanız iyi bi şey. Ayrıca piyasaya göre fark eden esas husus taksitle beraber kimsenin vermediği fiyata vermeleri ve elden taksiti kabul etmeleri. Tabii bu bir başkası için mumkun olacağını sanmıyorum ancak en azından aynı fiyata ya da yakın fiyata yaptırılabilir diye düşünüyorum.

Hasılı kelam durum bu. Mesele çok da uzatılacak bir şey değil. Altı üstü bir bisiklet bir araç.

• Beğen
Tepkiler: Oğuz han T
az önce nette dolaşırken düşündüm. Şu sayfaya baktım
Katlanır bisiklet tavsiyesi - BisikletForum

Sonra şunu gördüm

GEOTECH FOLD-UP 20.2 KATLANABİLİR BİSİKLET 2015

Portatif olması, görüntüsü çok hoş. Fiyatı da almaya karar verdiğim lapierre urban shaper 600 e yakın . Şehir içi kullanacağım ya. Okulda belki odaya koymam gerekecek. Binada daireye çıkaracağım.

Bu iki bisikleti karşılaşırsak sizce nasıl bir tablo ortaya çıkar? Artılar eksiler?

Şöyle arkadaşların sitede üzerine konuştukları önerdikleri katlanır bisikletlere baktım tern dahon geotech. Şaşırdım küçücük bisikletler benin alacağım kocaman lapierre den daha ağır hemen hepsi. Demek ki adamlar yapmış abi lapierre. Lapierre 11 kg. Mesela tern Link D8 12 kg dahon mu 8 11.7 kg. gibi. Yani küçücük portatif bisikletler. 7 8 kg olmalı gibi düşünüyor insan.

Hayırlı olsun. Bisikleti nereden aldığınızı öğrenebilir miyim?

• Beğen
Tepkiler: ebayusuff
İ@6yaprak

izmirden gelecek. Önemliyse hafta içi söylerim. Normalde bugün teslim alacaktık. Ancak hafta sonu olduğundan salıya kaldı sözde

@ebayusuff
@6yaprak

Hayırlı olsun
Maaşallah çok güzel görünüyor.
Bol bol pedal çevirmenler

Jant cemberi, telleri ve gobekleri agirlik ve akicilik olarak nasil
Ve shimanonun hangi serisine esdegerde
Birde bisikletin agirligi olctunuz mu

açıkçası daha önce üst kalitede bir jant & göbek kombinasyonu kullandığımı söyleyemem. dolayısıyla akıcı diyeceğim ama hani neye göre derseniz pek birşey söyleyemeyeceğim..

bisikletin genel akıcılıgından, hatta yokuş yukarı dahi memnunum. göbekleri, mevcut olanlardan deore göbeklere dönüştürmek geldi aklıma ama çok kayda değer bir fark olmayacağını düşünerek vazgeçtim.

bisiklet 11,5 kg.

bu arada jantlar mach markasının kuvvetle muhtemel alt seviye jantları. performans olarak ne düzeydedir bilmem ama bisikletin beyaz kadrosu ile güzel bir kontrast oluşturup çok yakışıyor. iri ve siyah, etiketsiz bir jant olduğundan hiçbir bisiklette, düz beyaz bir bisiklette olduğu kadar başarılı bir görsel sunmayacaktır bence..

(link)

bu arada markanın city serisindeki en üst seviye ürünüymüş. en azından bu marka için giriş seviyesi değil. fransız muhtemelen shimano nun da iyi bir serisine tekabül ediyor olacaktır. ürün sayfasında yazlnızca rijitlik hakkında bilgi verilmiş ki o da en üst seviye.

ama yuvarlanma direnci hakkında herhangi bir bilgi verilmemiş. o jantın değil, de lastiğin bir parametresi de olabilir tabii..

S.a hocam bende yarin alicam da bisikleti sizce degermi alicagima

Hocam merhabalar,2016 modelini almayı düşünüyorum,2600 lira gibi bir fiyatı olacak ürünün.
300-500 km lik turlar için iş görür mü?
Lastikler 700c 32 geliyormuş,daha kalın takabiliyor muyuz aralık dar gibi geldi bana lakin bilemedim.Yardımcı olursanız çok sevinirim

Geri