Scudo Sports

sonunda son 200 lira kaldı evet

Anonim

Silinmiş hesap
Tepki
310
7 aydır para biriktiriyom harçlıksız okula gidiyom 700 lira topladım hesaplarıma göre böyle devam edersem 2 ay içinde xc250 im elimde olacak sizinlede bi paylaşayım dedim

Scudo
Kron markasında nedense kırılma ve sorun çok oluyor

Ne alacagini hic soylemeyecektin , ayikla simdi pirincin taşını :)

supersin abisi bence kimseye aldırma neyi beğendnse onu al . tavsiye edilenlerde de bi ton problem çkabiliyor . Bu birazda şans işi

Benim gibi harçlık biriktirip bisiklet almak isteyen biri daha ama başka markalara da bak derim dostum.

• Beğen
Tepkiler: bisiklethobimiz
Geçenlerde forumda okudum, kron marka, sele borusunun baglantı yerinden kırılmış kadro. Ama sele borusununu çok yukarda kullandıgı için. Kırılma çatlama varsa nedeni de vardır yani :D

Şimdiden hayırlı olsun. Ben de ilk bisikletimi harçlıklarımı biriktirerek almıştım :)

• Beğen
Damlaya damlaya göl atasözü hatırlattı biriktire biriktire bisiklet olur.

hayırlı olsun kardeşim şimdiden benimde borç bitiyor 150 tl kaldı ruhsatı alacam az kaldı :)

• Beğen
Kardeşim bir kron xc500 kullanıcısı olarak carraro'yu tavsiye ederim hayırlı olsun şimdiden ayrıca 2.el alman senin için daha karlı olacaktır. Yine de gönlünden nasıl geçiyorsa onu yap iyi pedallamalar ;)

+ben inanmıyorum kardeşim parayı benim hesaba yatır bi göreyim geri yollarım söz
-tm abi
+zaaa bb
-GM NERDE

Ben de biriktiriyorum son 2500 TL kaldı :D ne alacağımı söylemiyorum ama haha :D

Geri