Scudo Sports

Sonunda Nihayet :)

Scudo
Gidon çok yakışmış çook, böyle karma kişisel bisikletleri seviyorum!

@Mehmet Keten

Mehmet bey zaman içinde olur. Ben de öyle yaptım. Sigara alkol kahvehanede oyun kültürüm olmadığı için buralara harcamaklarım bisikletin gereklerini fazlasıyla karşıladı. İmkanlarınız elverdikçe başlangıcı kaskınızı alarak yapmanızı tavsiye ederim

Sahibine özel bir bisiklet olmuş.Gerçekten çok hoş.güle güle kullanın

Elinizin emeği gözünüzün nuru güle güle kullanın

Harika görünüyor, değme bisikletlere taş çıkarır. Belli ki her cm de emeğiniz var. Hayırlı olsun.

gidon,koltuk şaftı arka fren ve fren pabuçları 24.03.2009 itibarı ile değiştirilmiş durumdadır ilerleyen günlerde bir kaç yeni malzeme ve yeni resimlerle birlikte tekrar forumda olacaktır saygılar.

evet şehir içi kullanımda malum araç trafiği çok fazla sık sık bisikletin üzerinden yere inmek gerekiyor ve bu durumda gidonun öne doğru eğimi sonucu bu tür bisikletin üzerine iniş ve binişlerde gidon insanın bacaklarına değiyor bu yüzden düz gidona geçiş yaptım zaten önceki gidonum çelikti şimdi aluminyum bir gidon aldım.

İnanın çok mütevazi ve çok güzel bir bisiklet seçimi yapmışsınız.Bol eğlenceli ve bol mangallı günler diliyorum....tşk ler paylaşımın için. :)

Hayırlı pedallamalar.
Ben bisikleti yeni gördüm burada, inşallah yollarda da en kısa zamanda görüşürüz.

havaların güzel olduğu günlerde akşam saat 5-6 civarı cemre parkında antreman yapıyorum gelip beraber antreman yapmak isteyen tüm Ankara'lı arkadaşlar gelebilir.

Geri