Kırmızısıda benden gelsin. Bisikleti cumartesi günü aldım 3 kullanımda yaklaşık 150 km kadar yaptım. Gördüğüm pek eksik yok. Jant seti değiştirmeye gerek yok. Çember değiştirilerek iş hallolur. Böyle bir bisiklete 1500 liralık jant seti almakta doğru olmaz.
Eksik olarak fazla bir şey yok dediğim gibi Ritchey sele sele borusu gidon gidon boğazı alt seviye bunlar değişebilir. Sele beni rahatsız etmedi.
Kadro boyası gerçekten iyi. Kaynaklar karbon dedirtecek kadar iyi. Karbon mu diye soranlar oldu. Bende direk anakolun altını gösterdim. Oradaki kaynak kendini belli ediyor. Kablolar kadro içinden gidiyor bu benim için iyi oldu sağdan soldan ışıktır ıvır zıvır kabloları geçiriyorum vites fren sistemine zararı olmuyor.
Açılar beklediğimden iyi. Küçüçük bi sele yükseklik ve ileri geri hareketiyle dinamiği sağladım. Sorunsuz.
Tiagra set başlangıç için yani benim için gayet yeterli geldi. Vites geçişleri tatmin edici düzeyde. Frenleme beklentimin üstünde çıktı. Göbeklerin akıcılığı belki benim 92 kilo olmamdan dolayı gayet başarılı.
Üzerinde Maxxis Detonator lastiklerle geldi. Zırhlı bir lastik değil. Ama sitesinde okuduğuma göre dayanıklılığı yüksek bir lastik gibi görünüyor. Dediğim gibi 150 km içersinde taş toprak metal cam ne varsa geçtim bir sıkıntı görmedim. Yol tutuşu üst seviye diyebilirim. Dün Cumhuriyet meydanından Alsancağa dönerken yüksek hızda bayağı bi yatırdım bisikleti sekme kayma yaşamadım.
Ek olarak : Maşanın karbon oluşu darbe emişini iyi yapıyor. Ben bu kadar konforlu beklemiyordum yol bisikletini.
Sonuç olarak düşük bütçeli iyi sayılabilecek donanımla ve iyi bir kadro ile alınabilecek en iyi bisiklet diyebilirim.
https://i.hizliresim.com/VaWdry.jpg