Scudo Sports

Sonunda=> Kron XC-250 V

ylcnkvnc

Üye
Tepki
0
2-3 haftalık araştırma sonucunda aldım kron xc250 v. yalnız çok tatlı görünüyo gözüme :)

bugün 10.30'da kalktım. 12'de dedim yeter bu kararsızlık alıyım artık bisikletimi. saat 2 feribotuyla yalovadan pendik'e geçip ordan da bostancı kaçkar bisiklete. kırmızı-siyah-beyaz modeli kalmamış ellerinde. zaten kararsızım bi de orda yok diyince kırmızısı 15-20 dakika diğerlerine baktım. mat siyahı aldım çıktım :)

sağolsunlar yardımcı da oldular hem sorduklarıma hem de az biraz fiyata (bisiklet,matara kafesi,matara,kilit=550 lira)

ilk mesafem bostancı sahilden pendik feribota kadar oldu. kaç km'dir o yol merak da ediyorum.
yıllardır tek tük bisiklet sürdüğüm çok da aşırı sportif yapım olmadığı için kondisyon çok yok o mesafe sonunda yorlmuştum makul düzeyde.

forumda sorduklarıma cevap veren herkese teşekkürler. inanılmaz mutluyum. bu da benim kronum

http://www.filefactory.com/file/2w5i9hjocop9/n/S6304528_1_jpg

Scudo
http://i.imgur.com/5jqTd.jpg

Hayırlı olsun güzel bisiklet iyi günlerde kullanın

Hayırlı olsun güzel bisiklet iyi günlerde kullan..

hayırlı olsun kadro boyunu bilerek aldıysanız boyunuzla ilgili bir sıkıntı yoksa iyi

Hayırlı olsun aynı model aynı renk tanımadığım birsürü insan yolda dururken bisiklet güzelmiş diyor:D

dostum bende kron xc 250 ile salcano ng650 arasında kalmıştım bugun gittim ve salcano aldım..ikimizede hayırlı olsun.kazasız belasız, bol pedallı günler dilerim...

@turan kelleci

teşekkürler valla ben m size yani 18 inçlik filan almaya gittim kaçkar bisiklette konuştuklarım eğer çoğunlukla dağ bayır gezmiceksen 20 inç alman daha mantıklı dediler. rahat edemezsin diyip 20 inç aldırdılar 2 gündür kullanıyorum pek sıkıntı yok gibi.

tek sıkıntım sele rahatsız etti biraz bir de eldiven kullanmadığım için elim acıtıyo şimdilik

hayirli olsun en guzel renk sana gelmis asil renk daha ne istiyorsun özellikle mat siyah olması.yalnız masa kitlenebilir degil:Dkitlenebilir masalar tercih oluyor guc efor kaybından dolayı.siyah mat ikinci el forumdan bulursan sürüs keyfi daha iyi olcak ama bulundugun yer yalavo düz yer sorun olmaz.

Geri