Scudo Sports

Sonunda Kavuştum (Salcano astro 290 shımano kırmızı 29")

Ben Erdek'te epey uzun vakit geçirdim. Erdek'e bir şekilde gidip ön keşif yapmanız yararınıza olur. Kapıdağ Turu'na Erdek'te çıkan yoktu sanırım. Kondisyon gerektiren bir tür olmanın dışında riskli bir tur aynı zamanda güvenlik önlemleri maksimumda hareket edilmesi ve yola o mantıkla çıkılması gereken bir tur. Makbul olanı Bandırma-Tatlısu-Erdek'tir ama Erdek-Tatlısu-Bandırma yapan bir arkadaşım da çok beğendi. Ön planlamayı çok iyi yapmak lazım. Ayrıca çadır atarak yapmak en keyiflisi ama dediğim gibi güvenlik önlemlerinizi çok planlamanız lazım. Tavsiye ederim. Ayrıca Erdek'e direkt gidebilirsiniz. Erdek - Susurluk yapmıştık bir kere. Baldırlarım kopuyordu ama ayranla toparladık :)

Scudo
@Eray Geçay

Orası öyle tabi ama bizde dağlık arazide yarışlardaki gibi zora sokmıcaz bisikleti daha çok az engebeli arazide ve düz yolda kullanmayı düşünüyorum teşekkürler yorum için.

@Erdem Ş.

ovv benim onları yapmam için sağlam bir bütçe ve uzun bir zamana ihtiyacım var şuanda biraz zor gözüküyor ama merak etmedim değil güzel bir tur olur aklımın bi köşesne yazdım sizin elinizde resimleri falan varsa atarsanız sevinirim merak ettim baya :)

Ben hiç resim çekmem. Sadece giderim. Ama arkadaş bir sorayım. Varsa resimleri size gönderirim. Malzeme için bütçe gerekli ama o malzemeler her zaman gerekli. Ben Erdek'e tekrar gelirsem ve müsait olursanız birlikte çıkabiliriz. Gerçi orada 26" var ama olsun. Yinede keyifli olur. Sanıldığı kadar çok masraf gerektirmiyor. Siz ihtiyaç listenizi ayarlayın size İstanbul'dan fiyat araştırması yapıp gönderirim. Nasılsa bu aralar iş güç yok. :D

Tamam o zaman bekliyorum siz bir sorun. Tabi orası öyle zaten bakalım elime geçtikçe ayarlarız.
Tabi çok iyi olur olsun sorun olmaz bencede keyifli olur. Çok teşekkür ederim zahmet olucak ama sadece ortalama bir fiyat için araştırırsanız sevinirim.

Malzemelere gelirsek;

ön arka aydınlatmam var kask burdan alacağım onun dışında
dizlik eldiven lazım bi sanırım. Birde suluk ve suluk tutucu fiyatlarını araştırabilirseniz sevinirim :)
bunların dışında sizin ekleceğiniz varsa o da olabilir şimdiden teşekkürler :D

O emektardan sonra bu çok tatlı gelir size :) Güle güle kullanın.

• Beğen
Tepkiler: ßarış Yavaş
@Tamer KAMIŞLI

Tesekkur ederim aynen oyle geliyo mtb olmasina ragmen duz yolda bile akip gidiyor :)

https://www.facebook.com/ajax/messaging/attachment.php?attach_id=fc64fe66ae5c0154bf7b2a87cc2d03f8&mid=mid.1358618326800%3A6e8bf0c23ccb9b0822&hash=AQDzrOmW_9TUeGx4

bol pedallar güzel bisiklet :)

@Buğra Kaan

teşekkür ederim fazla foto cektirmedim zaten arkadaş tüm ayrıntılarıyla cekmiş :D

@Onur Sarcan

Vay hayırlı olsun Onur resimlerini bekliyorum buraya paylaşabilrsin :)

@Onur Sarcan

Olsun senden de resimleri bekleriz :)
Bu arada dışarıda cektiklerimde var onları da koyucam :)

Geri