Scudo Sports

Sonunda Kavuştum (Salcano astro 290 shımano kırmızı 29")

@can akıncılar

Evet malesef kutudan bu halde cikti geri gondericektim ama o kadar bekledim ugrasmiyim dedim.
tesekurler o 8-9 senelikti zaten 150 liralk bi mtb 5-10bin km dayandi o halde olmasi anormal degil sanirim :)
O bisikletten sonra birakin mahvetmeyi binmeye kiyamiyorum buna :)
Bugun ilk kez ciktim 12 km test ettim akışi falan cok iyi 40km/s. Hiza ciktim sarsilma bile olmadi tabi bunda cok hiz denemicem :)

• Beğen
Tepkiler: can akıncılar
Scudo
@Onur Sarcan

Bende sram istiyordum ama bu renkte shimano varmis bende bunu aldim vites ve fren kollari sram a gore daha cok hosuma gitti.
rica ederim isinize yaradiysa sevindim :) maşa cok guzel buyuk kalin gosterisli gidondan kitleme sertlik ayari falan var cok iyi yaylaniyor amortisor 10 cm 6-7 cm yaylanmasi var zorlarsaniz 8-9 a kadar cikar. frenlere gelince az sıkıp yavaslatmayı denedim ses yapiyor ama tam sıkınca tak diye duruyor biraz kullanmak gerekli mekanik v frenden iyi ama ilerde hidrolige gecmeyi dusunuyorum.

@Onur Sarcan

Boyum 1.75 kadro boyu 19" tam deyiyor kadronun ustundeyken zor oluyor ama inerken tekayagimi yere basip kadroyu back arama degilde bacagima getiryrum inerken sorun olmuyor.
bana sorarsaniz 185 in altndaysa boyunuz 17" kadro alin kucuk kadro kullanimp açısndan herturlu avantajlidir.

29 er bisikletler arazide neden sıkıntı yaratsın milletin ağzı çuval büzemiyorsun işte... en büyük kanıtıda xc şampiyonlarının artık 29 er kullanmaya başlaması..bence artısı çok fazla 29 erlerin..güle güle kullanın

• Beğen
Tepkiler: ßarış Yavaş
Öncelikle hayırlı olsun, Allah kazasız belasız iyi günlerde kullanmayı nasip etsin. Aklın yolu bir, 29er doğru bir seçim olmuş. 29 ailesine hoşgeldin.

• Beğen
Tepkiler: ßarış Yavaş
@Cengiz Gökalp

Tesekkur ederim sagolun :)

@halil fatih akbaş

Tesekkur ederim evet aynen oyle bugun arkadasla 30 km zorlu yol testi yaptim taslik cukurluk alanlardan daha iyi gectim yokusta arkadas inip devam ederken ben inmeden rahatca ciktim bu biraz kondisyon farki olabilir onun disinda duz yolda cok az pedal cevirdim gidisine saldm flan memnunum cok tesekkurler tekrardan.

@yakup.K
Hosbuldum yorumunuz icin cok tesekkur ederim amin diyelim hepimize nasip etsin insallah tesekkurler.

• Beğen
Tepkiler: yakup.K
Hayırlı olsun, iyi günlerde kullanın...

Hayırlı olsun Barış Bey. Kazasız belasız huzurla pedal basın inşallah. Zaten 29ER için Türkiye bisikleti diyorum ben. Şehir bisikleti gibi kullanımı olan bir dağ bisikletini kim istemez. Tam Türkiye şartlarına uygun bir bisiklet. Özellikle boyu ortalama üstü olan kişiler için ideal. Mühendisliği gereği arazide ve yokuş tırmanırken oldukça faydasını göreceksiniz bence. Ben de Sedona 759 düşünüyorum. 185 boy için 20" kadro ve 29Er en ideali. Sizin kadro boyu tam size göre bence. Alıştıktan sonra hiçbir problem yaşayacağınızı sanmam. Kolay yol aldığınız için şehirler arası turlara başlarsınız yaz başında. Tekrar hayırlı olsun. Erdek'e giderseniz Kapıdağ turu yapmanızı tavsiye ederim. 29'la tadı bir başka olur. Valla canım çekti :D

@Erdem Ş.

Teşekkür ederim Erdem Bey. İnşallah diyelim evet katılıyorum dediklerinize aynen öyle şehir içi kullandım az pedal çok yol akışı bu lastiklerle bile çok iyi Türkiye min engebeli yollarında da ayrı bir avantaj 29er. Yakında 28" bir takım yol lastiği almayı düşünüyorum jant uygun bahara doğru şehirler arası yollarda gidip gelmeyi düşünüyorum :) yokuşu çok iyi tırmanıyor dik virajlı yollarda bile hic durmadan cok yorulmadan tırmanırken yanımdaki 26" mtbsi olan arkadaş inipte çıktı.
Bence düşünmeyin alın derim bizim gruptaki bi abimizde var benim çok hoşuma gidiyor ama bütçe nedeniyle alamadım evet 20" kadro uyar size 29er bambaşka bişey herkes yerde siz gökte çok zevkli oluyor :) Benim tam bacak arama dayanıyor kadro 17-18" olsa daha iyi olucaktı ama çok rahatsız etmiyor alıştım artık. Evet çok doğru söylüyorsunuz ne yalan söyliyim aklımda var öyle planalar :) teşekkür ederim Erdek'e gidebilirmiyim bilmiyorum merak ettim o turu ama Erdekli bir arkadaşım var bir sorayım bari sizide bekleriz buralara :D

@halil fatih akbaş
Ateş olmayan yerden duman çıkmaz. İnsanlar boş konuşmuyor eğer 29 inchi hor kullanırsan ve bu kullanım uzun süreli olursa 26 inche göre jant tellerini daha çabuk kırarsın. O nedenle dünya turuna çıkan insanlar 29 inch tercih etmez. Ama siz dünya turuna çıkmadığınıza göre düzenli bakımda 29 inch 26 dan daha iyi bir tercih bence.

Geri