Scudo Sports

Sonunda geldi, Salcano City Life 30v

Harun.

Yaşam boyu bisikletçi
Tepki
900
Başlangıç
2003—04
Bisiklet
Salcano
Bisiklet türü
Şehir - Tur
Önceki kullandığım başlangıç bisikletim:
DDAdB6.jpg

-------------------------------------------------------------------------------------------------
Bisiklet gayet akıcı belki MTB'den geçtiğim içindir. Lastikler 700x35c. Tam ağırlık söyleyemesem de 12 kg'larda. Nakliyattan dolayı 2-3 çizik var ama çiziksiz bisiklet olmaz velodromda kullanırsan belki :D . Aynakol Shimano yazmasına rağmen Suntour olarak geldi, bunu da sezon sonu parça sıkıntısına bağlıyorum yazıldığı gibi 48/38/28t burada bir sorun yok.
Amortisörlü maşa aramıyorum lüks arabada kasisten geçermiş gibi hissi var.
Son olarak bir şey sormak istiyorum lastikler düzgün mü takılmış?
WDPk92.jpg

3zVLj2.jpg

NDoAg5.jpg

Y69kWl.jpg

8zrZ2Q.jpg

DDA266.jpg

ED0868.jpg

j6D31n.jpg

2al1Nj.jpg

BzdP6v.jpg
Z3qkQZ.jpg

Scudo
Hayırlısı olsun evin baş köşesine geçirmişsin bisikleti :) Lastikler bana normal gibi geldi...

• Beğen
Tepkiler: Harun.
@C.Koc Hırsıza geçit yok. Sağol.

• Beğen
Tepkiler: C.Koc
Salcano lastikleri acaba Schwalbe'den mi alıyor, çünkü dokusu benimkilerle birebir aynı.

• Beğen
@Harun. Sevdiğim sayılı şehir bisikletlerinden biri tam bir fiyat performans bisikleti iyi günlerde kullanın

• Beğen
@TakemasterTR Swallow diye bir marka.

@Bisiklet sever 93 Abartıyorum galiba ama olduğu yerde akıyor. Kim bilir üst seviye yollar nasıldır? :D Teşekkürler.

• Beğen
Tepkiler: TakemasterTR
@Harun.

Tabi MTB den sonra o bisiklet sanki uçuyormuşsun gibi geliyor ama sonra alışıp daha üst bir model alma ihtiyacı duyumaya başlıyacaksın bende yola geçmeden once bir kere sürmüştüm harbiden güzel bisiklet

• Beğen
@Bisiklet sever 93 5 yıl sonra yola geçerim pahalı. 2010 model Impetus ile başladım. Her gün mekanik disk ayarladım çok çektim.

@Harun.

İlla yol bisikletine geçmen gerekmiyorki biraz daha iyi bir şehir bisikleti sizi yol bisikleti kadar mutlu edebilir belkide daha fazla mesela bu bisikleti ileride alabilirsiniz (link) benim çok hoşuma giden bir bisiklet belkide yol bisikletimi almasam belkide bunu alırdım bu bisikleti de sürme şansım oldu ve bisiklete aşık oldum bisiklet bildiğin yolda süzülüyor ve lastikleride yüksek hızlarda gayet sessiz dönüyorlar yani ilerde başka bir şey istersen bu bisiklet sana en uygun tavsiyemdir:)

• Beğen
@Bisiklet sever 93 Segment farkı olmadan geçmem. Aynı hissedeceğim onda da. :) Bir motosikletçi 2. kere 125cc almaz.

Geri