Scudo Sports

Sonunda bitti Look 986

Scudo
Bilgi verme amacıyla dalıyorum araya afedersiniz.Araştırmalarıma göre bu kadro en son 2013'de üretilmiş.2015 ya da 2016 modelini bulamadım hiçbir yerde.R&A cycles'in sitesinde var kadro.Bakabilirsiniz merak eden kişiler.

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
Güle güle kullanın.Her bel fıtığı bisiklet kullanımına engel oluyor mu acaba.Bence doktorunuza bir danışın bu konuyu.Sağlıkla kalın.

Kadroyu bulmak zor değil o paraya kıymak zor. 50 defa gittim geldim almadan önce

Bu arada bel fıtığı bisiklet sürmeye engel değil. Sadece sert sürüşe ve düşmelere çok dikkat etmek gerekiyor bu da demek oluyor ki düzgün orman yolları hariç arazi yasak.

MTB lerle oldum olası aram iyi değildir. Ama estetik olarak bakacak olursak bu başka.

Hayırlı olsun. Çok güzel bir eser çıkmış ortaya. Hayırlı günlerde pedalla inşallah.
Saygılarımla.

Çok güzel bike look 986 zaten özel bir kadro yalnız merak ettiğim kadro orijinal mi Nasıl temin ettiniz bu modelin replikaları olduğunu duymuştum bu yüzden merak ettim keyifli pedallar

• Beğen
@Ferhat Fırat alisverisleri yurt disindan mi yaptiniz. Uyguna mi getirdiniz. Ben de boyle biseye baslasam yurt disi fiyatlari iygun ise.

@Ferhat Fırat alisverisleri yurt disindan mi yaptiniz. Uyguna mi getirdiniz. Ben de boyle biseye baslasam yurt disi fiyatlari iygun ise.

Merhaba,
Çoğu malzemeyi yurtdışından getirttim ancak pek uygun fiyatlı olduğunu söyleyemem

Harika duruyor kazasız belasız kullanın

Eyvallah

Bu arada selenin markasını soranlar olmuş
Prologo

Neredeyse benim yol bisikletinin ağırlığına inecekmiş :) Maşallah :) Ben dağda bayırda kullanılacak bisikletlerde karbon kadroyu doğru bulmuyorum ama.Hakkı ile kullansan her tarafı çizilir.Yeniden boyaması da daha zor.Boyasan da eski görselliği kalmayacaktır.Benim gibi bisiklet bir maldır mantığında olan biri için bile bazen bu durum canımı sıkabiliyor.Fakat çok güzel ve özel bir bisiklet toplamışsınız.İyi pedallar ;)

• Beğen
Mtb tipim değildir ama bu ne böyle [emoji3]maşaAllah kazasız belasız sürüşler...

• Beğen
Sahane olmus. Kazasiz belasiz pedallamalar

Maşallah çok güzel olmuş

tapatalk yaz kızım

Geri