Scudo Sports

Sonunda benim de bisikletim oldu... Batavus

malemsteen

Aktif Üye
Tepki
86
İsim
Mesut
Bisiklet
Diğer
Selamlar arkadaşlar ,
Uzun zamandır bisiklet edinmek icin uğraşıyordum. Ancak gelişen durumlar sebebiyle bir turlu kafama göre bir bisiklet edinemedim. Bir ara param oldu brompton almaya kalkıştım olmadı sonra bir daha para denklesmedi. Son 5-6 aydır katlanır bisiklet almak istiyordum bunun icin çabaladım 2. El bir ümit katlanır aldım hatta ama şanssızlık gidon vidası gevşekmiş duştum telefon kırıldı. Sonra soğudum ve sattım tekrar. Yeni bir bisiklet almak isterken ulaş hocam sağolsun epey yardımcı olmaya çalıştı ama yine para mevzu erteletti. Neyse çok uzatmayım. Kayınpederim ki kendisi de bisiklet hayranıdır bu halime acımış olacak ki benim icin 2. El bir bisiklet almış. Bisiklet ile ilk turuma çıktım biraz ağır gibi geldi bana ama özlemişim ve hamlamisim. Asagida cekebildigim kadar fotoğrafları var.image.jpegimage.jpeg image.jpegimage.jpeg image.jpegimage.jpeg

Scudo
@malemsteen amacına göre ağır olmayacağını sanıyorum. Çünkü üzerinde yok yok. Bu bisikletin tadı be amacı ayrı. Sağlıklı sıhhatli bol pedallı günler dilerim. Kayınpeder yönünden çok şanlısınız :)

hayırlı olsun hocam güle güle kullanın temiz ve kullanışlı bir bisiklete benziyor.
Çamurluklar, far, zincir muhafaza kabı ( baya hoşuma gitti :) ), arka bagaj demiri, pompa gördüğüm kadarıyla üzerindeki eşyalar biraz ağır olması normal bence :)

Kadro boyu uygunsa zevkle surulecek bir bisiklet. Bir kere sürmüştüm 20-30 km kadar. Konfor harika.
Güle güle binin.

Çok teşekkürler arkadaşlar bisiklet sürmeyi çok özlemişim. Ama bacaklarda güç kuvvet kalmamış 3 km kadar surdum nefes nefese kaldım yoruldum. Bisiklette dik durabiliyorsunuz çok zevkli bir sürüsü var. Nexus 8 vites. Ama havalar kotu bir turlu çıkaramıyorum balkonda yatıyor, içim gidiyor resmen.

• Beğen
Tepkiler: dgntkn
Güle güle binin göbekten vitesin rahatlığını yaşayacaksınız :)

güzelmiş ,üzerinde keyifli zamanlar geçirmen dileğiyle

Güle güle kullanın. Güzel bisiklet...:harika:

Hayırlı olsun düz kaldırımlara, magandasız yollara, insan olan yayalara rastlaman dileği ile

• Beğen
Tepkiler: dgntkn
Geri