Scudo Sports

Sonunda ASTROnot oldum:)

Hayırlı olsun ben de yeni aldım astro 240 srv zaten 242 ile tek farkı disk frenleri galiba :)

• Beğen
Tepkiler: H.T
Scudo
@Musa Sağol

Teşekkürler.Evet tek fark hidrolik disk frenler.

Ali arkadaşım london serisine hiç bakmamıştım fakat city sportları uzun süre araştırdım.Şöyle bir göz attım senin için.Ekipmanları oldukça iyi fakat fiyatı ne kadar göremedim.Salcano fiyatları silmiş sitesinden.Sanırım stok bitirmeye çalışıyor.2012 modeller şubatın sonuyla mart başlangıcı arasında çıkıcaklar.Salcanonun sahibinden aldığım bilgiye göre 2012 modelleri bekleyenler varsa beklediklerine değecek.Tabi bu durum fiyatları etkileyebilir...

Bu arada resimleri düzelttiği için Haşim Okyay'a teşekkürler.

Hayırlı olsun iyi günlerde kullanın

• Beğen
Arkadaşlar yeni konu açmak istemedim.Birşey sormak istiyorum.
Resimde görüldüğü üzere amortisör ayarını pek çözemedim.- ve + yönlerden hangisine doğru çevirirsem amortisörü yumuşatabilirim?Her iki yönede çevirdim fakat bir yumuşama hissedemedim bu nedenle basit bir soru olsada sormak istedim:)

http://img850.imageshack.us/img850/9513/22kopya.jpg

Teşekkürler.Yok mu şu amortisör ayarını bana anlatacak biri:)

@HASAN TONBUL
O benim de dikkatimi çekti ama ben genelde diğer taraftakini kullanıyorum o ne işe arıyor açıkçası da bilmiyorum :)

@Musa Sağol

Amortisörün sertlik-yumuşaklık ayarını yapabiliyosun.Fakat ne tarafa çevirince yumuşuyor ben çözemedim.İki tarafada çevirdim fakat pek bi fark hissedemedim.Çevirdikçe maşanın içinden sesler gelmeye başladı.Bir şey olur diye fazla çevirmedim:)

@Armagan Hop

11 yıldır çalıyorum.Teşekkürler:)

hayırlı olsun astronot bisiklet çok güzel bende bundan almak istiyorum.pedallı günler :)

• Beğen
hayırlı olsun güle güle kazasız belasız kullanman dileğiyle

• Beğen
Geri