@zeki tanrıvermiş
(link)
bu ürün sele altındaki yuvaya tam oturuyor. Soradan takılma değil de, bisikletin orjinal parçası gibi duruyor. Işık şiddeti çok değil. Kullanacağım zaman bunu sürekli yanık tutuyorum.
(link)
siyeh renki olanını aldım. Tahmin ettiğimden daha küçük boyutlara sahip. Sağlam , şık bir yapısı var. Işık şiddeti çok kuvvetli. Bunu da gece flash modunda kullanıyorum.
(link)
Önümü çok fazla aydınlattığı söylenemez. Sonuçta led , yoğun bir ışık beklememek lazım. Gene de , gece arabaların sizi farketmesini sağlama konusunda oldukça başarılı.
(link)
Temizlik ve bakım yaparken kullanıyorum. Tabi bisikleti park etmek için de ideal.
(link) Şöyle kadro zincir koruyucu aldım. Zincirin kadroya çarptığı yerlerde boya kalkması oluyordu.
(link)
Bu bakım setini aldığıma pişman oldum. Biraz gereksiz oldu. Bir iki şey söylemek gerekirse; içindeki şampuan tarzı temizleme spreyi işe yarıyor. Önce çamurlu yerlere sıkıyorsun biraz beklerdikten sonra temiz suyla durulanıyor. Gerçekten temizliyor.
Finishline'nın kuru ortam yağını almıştım. Diğer yağlarla karşılaştırma fırsatım olmadı. Ama çok akışkan ince bir yağ.
Würth denilen temizleme spreyi aldım. Daha kullanmadım. Üzerinde çevreye zararlıdır uyarısı var belki hiç kullanmam.
Kilit ;bisikleti aldığım yerden almıştım. Sele borusuna bağlama aparatı var.
. Ksa süreli bağlamalarda gözüm arkada kalmaz.
Pompayı tchibo'dan aldım. Henüz kullanmadım.
Bulunduğum yerde bu ürünleri alabileceğim yer yok. O yüzden çeşitli sitelerden aldım. Belki daha uygun fiyatlı yerler de vardır . Ama hepsi de bir gün sonra elime ulaştı. Hatta ürünler ulaştı mı diye arayan bile oldu