Scudo Sports

Sonisphere Festivali

ateze

Daimi Üye
Tepki
286
'Duymadım, bilmiyordum, vay başıma gelenler!' demeyin...

http://photos-f.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc3/hs073.snc3/14093_338347000938_195334510938_3653178_3151855_n.jpg

(link)

Biletlerinizi şimdiden alın derim... Ben aldım bile :)

(link)

Scudo
haziranda :( ya ama bundan sonrakiler kaçırmam inşallah

Cumartesiden oradayım... Big four kaçmaz... ölsem, dirilir yine giderim :)

@Ahmet Gürkan

Aynı fikirdeyim :in: Biletinizi aldınız mı? Acele edin bence.

• Beğen
Tepkiler: Mösyö-balerin
@ateze

Sahne önü kombine cepte :in: kaçmazzzzzzz....

Az kaldı a dostlar, şafak 69 Bayburt :)

1. Kategoriden almıştım biletimi ben de. Kapalı tribün. Sabırsızlıkla bekliyorum!

@ateze

Vay başıma gelenler diyorum, başımı dağlara taşlara vuruyorum şuan.

Bu fırsat bir daha gelir mi, bilinmez. Gitme ihtimalim yoktu, gidemedim de, çok canım sıkkın. Tüm gruplar harika, ama bana göre en özeli olan Alice In Chains' i canlı izleyemiyorum. Yine de en çok görmek istediğim efsane Dio ve Heaven & Hell idi. En azından televizyonda görebilseydim. Ah Dio ahh...

Festivalin 2. ve 3.gününe katılabildim. Manowar ve Metallica'dan çok keyif aldım... Joey Demaio'nun seyircilere Türkçe seslenmesi ve "4 büyük grup varmış, s.ktirsinler ordan" lafı harbiden müthişti yani... Metallica da her zamanki gibi mükemmeldi, Lars'ın tekrar böylesine aksaksız davul çaldığını görmek beni mutlu etti, çünkü son yıllarda gerçekten çok kötü çalıyordu... James'in elinden akustik gitarla Fade to Black dinlemenin verdiği haz tarif edilmez...

Festivalde Hayko olmasaydı daha iyi olacaktı, gerçekten başıma ağrılar girdi o sahnedeyken, kulaklarını kapatan insanlar gördüm, kullandığı ses düzeni kötüydü, davulun baslarını da çok açmışlar, kafa ütüledi resmen...

Güvenlik çok kötüydü, içeri girerken nerdeyse hiç aranmadık, isteyen istediğini sokmuştur kesin... Yiyecek-içecek fiyatları makul geldi bana, dışarıda redbull'u 3,5-4 liraya satıyorlar, içeride 5 liraydı, eh olsun o kadar... pubda bira içsen 5-6 lira, içeride 7,5 lira... ona da eyvallah dedik...

Rammstein'in sahne şovunu ve Pentagram'ı göremediğim için üzgünüm, işler yüzünden cuma günü gidemedim ne yazık ki... Genel olarak çok güzel geçti, umarım tekrarlanır ve Maiden, AC/DC, Motörhead gibi babaları da görürüz bu festival sayesinde...

\m/ They can't stop us let'em try, HEAVY METAL WE WILL DIE \m/
diyerek sözlerime son veriyorum.... :)

• Beğen
Tepkiler: ateze
İçeri makine sokabildinizmi bilmiyorumda elinde olupta paylasırsa o ortamı görmek isterim.

Aynen resim yada video varsa paylaşalım arkadaşlar! sırf Manowar için bile gidilirdi türkçe konuştuğunu canlı canlı duymak bir başka gaza getirmiştir insanı
GODS MADE HEAVY METAL AND ITS NEVER GONNA DIE

@Anil Yavas

Bu dört grup 80'lerde ortaya çıkan Thrash metal akımının öncüleridir. Aynı dönemde doğdular, aynı dönemde yükseldiler ve zaman içerisinde büyüyerek birbirilerine rakip oldular, bazı nedenlerden dolayı da aralarında sürtüşmeler, sataşmalar yaşandı. Özellikde 82'de Metallica'dan kovulan Dave Mustaine ile Lars Ulrich arasındaki atışmalar meşhurdur, Dave, Metallica'nın bu kadar büyümesini, bu kadar başarılı olmasını hazmedemediğini, "Metallica'da kalsaydım dünyanın en büyük metal grubu olurduk" sözünü kendi ağzıyla söylemişti, aynı şekilde Slayer'in gitaristi Kerry de Metallica'ya ve diğer gruplara sataşmadan edemezdi... Hal böyle olunca bu dörtlünün aynı sahneyi paylaşacağına, birlikte turne yapacağına kimse ihtimal vermezdi... Big four onun için bu kadar önemli bence...

Manowar, Rammstein, Alice in chains vs. grupları da elbette büyük gruplar, milyonlarca hayranı ve başarılı bir kariyeri olan gruplar, en az big four kadar sevilen gruplardır, ancak dediğim gibi big four apayrı bir şey... :in:

pentagram'ın vokalisti murat ilkan'ın son konseriydi.kendisi mr hastalığı olduğu için gruptan ayrılma kararı almış. üzüldüm :( murat ilkan'ın yerini kimse tutamaz .

Geri