Festivalin 2. ve 3.gününe katılabildim. Manowar ve Metallica'dan çok keyif aldım... Joey Demaio'nun seyircilere Türkçe seslenmesi ve "4 büyük grup varmış, s.ktirsinler ordan" lafı harbiden müthişti yani... Metallica da her zamanki gibi mükemmeldi, Lars'ın tekrar böylesine aksaksız davul çaldığını görmek beni mutlu etti, çünkü son yıllarda gerçekten çok kötü çalıyordu... James'in elinden akustik gitarla Fade to Black dinlemenin verdiği haz tarif edilmez...
Festivalde Hayko olmasaydı daha iyi olacaktı, gerçekten başıma ağrılar girdi o sahnedeyken, kulaklarını kapatan insanlar gördüm, kullandığı ses düzeni kötüydü, davulun baslarını da çok açmışlar, kafa ütüledi resmen...
Güvenlik çok kötüydü, içeri girerken nerdeyse hiç aranmadık, isteyen istediğini sokmuştur kesin... Yiyecek-içecek fiyatları makul geldi bana, dışarıda redbull'u 3,5-4 liraya satıyorlar, içeride 5 liraydı, eh olsun o kadar... pubda bira içsen 5-6 lira, içeride 7,5 lira... ona da eyvallah dedik...
Rammstein'in sahne şovunu ve Pentagram'ı göremediğim için üzgünüm, işler yüzünden cuma günü gidemedim ne yazık ki... Genel olarak çok güzel geçti, umarım tekrarlanır ve Maiden, AC/DC, Motörhead gibi babaları da görürüz bu festival sayesinde...
\m/ They can't stop us let'em try, HEAVY METAL WE WILL DIE \m/
diyerek sözlerime son veriyorum....