Scudo Sports

sona geldik iki seçenek ve karar ?yardım..

Scudo
Senin aklını çelecek bir bisiklet önereceğim.Hem kadro dayanıklılığı hem işçilik hafiflik ve tasarım olarak hoş bisiklet.Giant fiyatında Merida tfs 400D modeli.
(link) özellikleri ve fiyatı.
resmi:(link)

troy un kadrosunda problem oldugunu duydum kulaktan kulaga bu bilgiler dolaniyor bilmiyorum tabi son karar sizin ama bence giant....

bu arada bende yakin zamanda carraro aldim troy ile cok fiyat farki yok biraz arastirin derim carraro 473 H race modeli

carraro 473 H race
bu modeldi sanırım emin deilim fakat bu model olmasada buna çok yakın bi modeli bisikletçide inceledim.fiyatı 1250 idi pazarlık yaptım adam 1000e bıraktı.bu bisikletin troydan ne gibi bir farkı var?renkten başka ?guzel bisiklet bunuda duşunebilirim.ama carraro hakkında şöyle birşey duymuştum.bilindik çok iyi bi kaç model çıkartıyo gerisini bisikletçiler kafalarına göre toplayıp modelmiş gibi sattıklarını duydum.carraro alınırken çok dikkatli olunması gerektiğini falan söylediler.bu yuzden carrarodan soğumuştum ama guzel bisikletler bişe demiyorum.

MERIDA MATTS TFS XC 400-D
guzel bisiklet.fakat fiyattan başka pek bi bilgi edinemedim.bana biraz bilgi verebilir misiniz?ağırlığı hakkında ön amortisöru havalı mı değil mi ?kadro bakımından troy ve giant hatta carraroya göre nasıl ?falan filan.

Selçuk Bey troyun kadrosunda problem olduğunu duyduğunuzu söylemişsiniz.acaba ne tarz bi problem varmış biraz daha bilgi verebilir misiniz?

(link)

bu bisiklet hakkında ne duşunursunuz ?
alınabilir mi ?değer mi bu parayı vermeye ?
troydan iyi sanırım fakat giant xtc 3 e göre nasıl ??veya diğer önerdiğiniz bisikletlere göre ?

Merida tfs 400 d donım ağırlık özeliklerini yazıyorum.
Speeds
Size [14.5]-16-18-20-22-[24]-16L-18L-[20L]
Frame Matts TFS-Comp-Disc
Color 1 1.white (anthracite) 2.black (Team-green)
Fork SR XCM-H-D-LO 100 Lockout
Derailleur front Shimano Deore 34.9
Derailleur rear Shimano Deore
Shifter Shimano Deore Rapidfire
Brake lever Hayes Stroker Ryde
Brake Hayes Stroker Ryde 180/160 mm
Chainwheel Shimano M442 44-32-22
Bbset Shimano UN26
Chain Shimano CN-HG53
Hub Shimano M475 Disc
Rim Merida TFS Disc-Black
Freewheel Shimano CS-HG50-9 11-32
Spokes Stainless Silver
Tire Merida RACE 2.1
Handlebar FSA XC 180OS Flat 620
Handlebar Stem FSA OS-190 6°
Head set M10 Neck
Seat post FSA SL280 SB25 31.6
Sattle X-Mission Line
Pedal XC Alloy
Weight:13.7
Benim yorumu söylüyorum.Bisiklette önemli olan gövde dayanıklılığı ve hafifliktir,işçiliktir,geometrisidir,tasarımı rengidir.Giant xtc 3 kadro ağırlığı1550-1600 gramdır.Merida kadrosu 1700-1750 gramdır.Troy hakkında bilgim dayanıyok.Dayanıklılık istiyorsan Merida almalıısn.Giantta çokk dayanıklıdır ama merida gövde ağırlığını biraz daha fazla tutup dayanıklılıkta ödün vermemektedir.Uzun süre kadroda problemsiz kullanmak istiyorsan merida almalıısn.Merida kadronusunu çokk hard kullansan bile dayanıklılıkta ödün vermez.Peki fiyatı sana uygunmu?

@Burak kandaş

fiyat konusunda bişe diyemiyorum.öncelikle babamla konuşmam lazım.o ne derse o olacak çunku :) troyda hiç sıkıntı çıkmadan alırım.ama diğerlerinde biraz ısrar etmem gerekicek ve son söz ona kalıcak bakalım artık..troyu alırken de yardımı oluyo.diğerlerinde yardımı epeeeey bi fazla oluyo.belkim gerek yok diyebilir.bakalım..
özellikler için tşk ederim.ama amortisör havalı mı onu anlayamadım.
diğer genel özellikler bakımından sadece ağırlık değil her özellik bakımından giant xtc3 ve troy ile karşılaştırırsak hangisinin uzerindeki malzemeler daha kaliteli ?

Geri