Scudo Sports

Son saatler.

ismet caner

Aktif Üye
Tepki
30
Arkadaşlar uzun zamandır takip ettiğim severek girdiğim bu forumdan bazı kendini beğenmiş arkadaşlar yüzünden nefret eder oldum. Foruma girme isteğim kalmadı. Yine o arkadaşlar yüzünden Bisiklet Forumu terk ediyorum. Birdaha girmeyeceğim bu foruma. Herkese keyifli pedallay diliyorum.

• Beğen
Tepkiler: ugur_beldeyama
Scudo
Hocam böyle bir nedenden dolayı forumdan çıkmak forumu o kisilere teslim edip forumu bizim acimizdan da zorlastiracaktir. Daha önce bisikletlilere yapılan saçmalıkları anlatıp artık bisiklete binmek zor geliyor dediğimde dostlar benim az önce bahsettigim gibi asla bırakma dediler ve beni kararımdan vazgectirip ileride cocuklarım, torunlarım icin iyi bir cevre bırakmak uğrunda çabalama kararı verdirdiler. Türkiye'de bisiklet konusunda zaten çok fazla gelişmişlik yokken en degerli unsurlardan biri olan bu forumu bu kisilere bırakırsanız isimiz daha da zorlasir. Elbette sizin kararınız ama bence bu kararınızdan vazgeçin...

Abi artık öyle bir duruma geldi ki yazdığım herşeye karışılıyor. Araştırmayı seven biriyim o yüzden buranın haricinde 3 tane forumun üyesiyim ordada bildiklerimı paylaşmaya çalışıyorum yanlışım olursa saygılı bir şekîlde uyarılıyorum ve düzeltiyorum. Burada tamamen saygısızca eleştiri yapan sözde uyaran kişiler var.

Ben kiminle veya neden tartıştığınızı bilmiyorum. Bu konuda bilgi sahibi olamayacağım icin kimseye laf etmek de istemiyorum. Fakat anlattıklarınıza göre forumdan ayrılmak bu forumda tavırların sizin bahsettiginiz sekilde kalmasi demektir. Bence savaş vermeye devam edin ben trafikte sürekli veriyorum...

Bu tavırlar ben olsamda devam edecek ancak yömetimden bir destekle çözülebilir. Herkese kolay gelsin diyorum.

Tam olarak kimdir nedir... özel mesaj yoluyla bildirirseniz sevinirim abi...
En azından bizde milleti forumdan kaçıranların kim olduğunu biliriz...

Ben bu forumdan anladığım kadarıyla eleştiri değil öneri şeklinde yorumlar yapılması daha sağlıklı tabi sizin tercihiniz bu.

• Beğen
Tepkiler: ProfessionaL
Bence bu gibi tartışmalar icin forumu terk etmek gereksiz birbirinizi görmezden gelin olsun bitsin...

Keyifli pedallar :)

• Beğen
Tepkiler: ismet caner
@ismet caner
bu şikayetinizi bana özel mesaj olarak atabilirdiniz benide bu forumdan çıkarken aracı olarak kullanıyorsunuz amacınız çözemedim ama neyse bu forumda hepimiz biisklet sporuna gönül vermiş insanlarız sırf bu yüzden sizden özür diliyorum forumdan gitmemenizi istiyorum iyi geceler seçim sizin :)

@ismet caner
ismet bey bu forumdan gitmeniz doğru değil sonuçta burda hepimiz bisiklet sporuna gönül vermiş insanlarız ve bukadar küçük şeyler yüzünden forumu terk etmenin anlamı yok ben kendimde bi hata bulamıyorum açıkcası ama forumu terketmemeniz adına sizden özür diliyorum forumda kalın iyi geceler :)

Ben size uzatmama teklifi yaptım ama siz uzatmayı tercih ettiniz. Çıkmayacağım ama bundan sonra sizin karıştığınız konulara yorum yazmayacağım.

Ve bir bisikletçi daha kaybolmadan aramıza geri dondü. İyi forumlar...

Bu konuyu açarak size vakit kaybettirdiğim ve rahatsız ettiğim için herkesten çok özür dilerim...

kimse kimse için forumu terk etmemelidir burada kişiler için değil bisiklet sevgisi için bulunmaktayız her konuda farklı görüşlere sahip olduğumuz gibi bu konuda da farklı görüşlere sahip olmamız muhtemeldir ancak hiçbir konuda tartışmayı ileri götürmemek ve seviyeyi mümkün olduğunca korumak gerekir bizlere yakışan budur sorun konuşularak çözümlenemiyor ise sorun yaşanan kişi ile temaslarınızı sona erdirmeniz en makul çözüm yoludur

• Beğen
Tepkiler: ismet caner
Önce konuştuk çözülmedi uzattı arkadaş şimdi temasları kestim sorun çözüldü :) Teşekkürler :)

@ismet caner

hocam sizden 2defa özür diledim fazla büyütmenin alemi yok tamam konularda biraz ağır eleştirmiş olabilirim ama böyle bir konu açarak insanlarında beni yanlış tanımasına vesile oluyosunuz siz sadece eleştiriye kapalı bi insansınız ve bende bu konuda özrümü diledim

• Beğen
Tepkiler: M.Burak KARADAĞ
@onur ö

Özür dileyecek bir şey yapmamışsın ki neden özür diliyorsun. İnsanların farklı tecrübeleri ve farklı görüşleri olabilir. Herkes kendi düşüncesini savunabilir. Bazen birden fazla doğru vardır.

Geri