Scudo Sports

Son kazam

@Batu54
İnşAllah ama bu kadar hanzo varken bu ülkede bu dediğin gerçekten zor :(

@Bahri Kaplan
Sağolun Rabbim cumlemzi bağışlasın .

@Uptown Cyclist
Sağolun.Zaten bende gelecek seneye bırakma konusunda kararsızım olmazsa bırakırız 2 m lik yolda son 4 cm yi bile bize çok görenler oldukça devam etmek mantıksız.

@Osman Tuğrul Haklısınız ama her şeyin bir hasabi

@berktx
Sizin ki gene vicdanlı benim ki kaçtı sormadi bile.

@master06
Zaten bende işten dönüyordum evim 9 km iş yerime toplu taşıma ile gitmek 1.5 saat civari sürüyor.

Birader d
@lealtad
değil kovalamak kendimi yolun ortasından kıyıya çıkarmak 5 dakika mi aldı gençlik ve spor bakanlığının yan tarafinda bir kamera belki görmüştür polise bildirdim anons geçeceğim dedi adımı bile sormadi

• Beğen
Tepkiler: lealtad
Scudo
Ehliyeti çat çut dağıtırsan ne pedalcılar ezilir. Yahu ben şunu bilmiyorum ehliyet alırken böyle öğretiyorlar mı bisikletin de asfaltta hakkı olduğunu veya onun sağ şeritten gitmesi gereken bir taşıt olduğunu? Ogretiyorlarsa ya vurguda sıkıntı var ya da ehliyeti alan dayının anlama ve kavrama yetisinde

• Beğen
Tepkiler: zekizeki
kardeşim geçmiş olsun Allah korumuş

Kardeş geçmiş olsun. Yol güzergahından gündüz gözüyle bir kere daha geçin, muhakkak bir kamera (trafik, güvenlik) vardır. Daha sonra o kameranın olduğu yeri veya ışığı, trafik kontrol merkezine ulaşarak yaklaşık saati söyleyin ya da bir yere ait güvenlik kamerasıyla o saatlere ait kayıtları isteyin, araç kesin çıkacaktır.
Bu tip arkadan vurma olaylarından sonra, ben de sele altı çantanın içine kamera koysam mı diye düşünmeye başladım :D

Geçmiş olsun...

Geri