Scudo Sports

Son kararım Specialized... Tekrar merhaba herkese

Ardaa

Daimi Üye
Tepki
208
İsim
Arda
Bisiklet
Specialized
Uzun zamandır bisiklet arayışımda zaman zaman markalar arasında kaybolsamda her zaman aklımın bir köşesinde olan Specialized Allez modelini sonunda almış bulunmaktayım. Carraro, Sedona derken kalitesine güvendiğim bir markaya yönelmeye karar verdim. Özellikle yeni başlayacağım için kendi fikrimce beni bu yolda soğutmayacak bir seçim yaptığımı düşünüyorum. Kıssadan hisse yarın teslim olacak bisikletim. Yakında fotoğraf eklerim mutlaka şimdilik aşağıdaki ile idare edin :p

Ha birde İstanbul Avrupa yakasında ikamet ettiğim ve yol bisikletinde acemi olduğum için ustalarımdan bol bol yardım almaya hazırım... Kim bilir belki bir gün birlikte süreriz. :harika:

http://images.evanscycles.com/product_image/image/a99/d0b/0d5/106911/specialized-allez-c2-2014-road-bike.jpg

Scudo
öncelikle hayırlı uğurlu olsun ve kazasız belasız kullanmanızı dileyelim. sonrasında şayet kaskınız ve ışıklandırmalarınız yoksa bisikleti kullanmaya başlamadan önce bu ürünleri almanızı tavsiye edeyim.

Teşekkürler, tüm ekipmanlarım tamam olarak ilk sürüşümü yaptım dün. :in:

Hayirli olsun. Specialized her zaman doğru seçimdir.

@arda aydogar

Hayırlı olsun, resim var mı? :)

hayırlı olsun çok havalı görünüyor.

• Beğen
Tepkiler: Ardaa
hayırlı olsun :) kazasız, bol pedallar...

• Beğen
Tepkiler: Ardaa
Teşekkürler tekrar herkese... Hepinize bol pedallamalı günler...

Yarın çıkıyorum sarıyere sabah... fazla zamanım olmayacak ama 30 dakka 1 saat arası gidebildiğim kadar gidicem

Çok güzel görünüyor, agresif de duruyor maşallah :)

Kazasız belasız, güle güle kullanın.

Selam, yaklasik 6 ay gecmis bisikletinizi alali; memnun musunuz? Tavsiye eder misiniz?

Geri