Scudo Sports

Son Kararı Veriyorum

Berke

Road Bike Cyclist
Tepki
5.223
Başlangıç
2014—15
Bisiklet
KTM
Bisiklet türü
Yol bisikleti
Bazı özel sebeplerden dolayı uzun bir süredir bisiklet alma işini bir kenara bırakmıştım ama artık zamanı geldi ve 1-2 hafta içerisinde alıyorum.
Hangisinin kadrosu daha iyi, hangisinin donanımı daha iyidir gibi sorular sormayacağım çünkü onlar hakkında yeteri kadar bilgim var.
Cevabını istediğim tek şey siz olsanız hangisini seçerdiniz ve neden?

Fazla uzatmadan modellerin linklerini veriyorum;

(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

Scudo
Berke abi bu kaçıncı bisiklet ? :D 3 mü 4 mü ?

@enes savaş

1 desem Enes? Diğerlerini sattım çünkü. :)
Konu hakkında bir fikrin var mı?

trek ve ktm arasında kaldım. merida da fena değil ama yine de trek ve ktm den birini seçerdim

• Beğen
Tepkiler: Berke
Bence ktm,trek merida da guzelde ride90 kadrosunu sevmiyorum

Carraroda guzel ama sanirim manisada uretiliyor

GT-I9100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

• Beğen
kalitesini bilmem ama göze en güzel görünen sedona bence çok hoşuma gitti.

• Beğen
Merida ve trek hepsinden güzel gözüküyor. üzerlerindeki componentleri bir kenara koyup, hangi kadro daha hoş derseniz kesinlikle merida.

Bu Kadar Bütçem Olsa Donanıma Bağlı Kalarak Salcanoyu Seçerdim.Ama KTM'in de Yeri Ayrı Olur.

• Beğen
Ben Merida'yı alırdım, dağ bisikleti takımına ayrı bir sempatim var zaten, Meridanın ne kadar kaliteli olduğunu söylememe gerek yok. O yüzden Merida derim ben, ktm normalde cross motosiklet ağırlıklı üretim yapan ve kalite de rakibinin olmadığı bir marka (cross motosiklette) ama bisiklette ne kadar iyidir bilemem, ama motosiklette şüphesiz scott gibiler.

• Beğen
bu bisikletlerin hepsi süper bence hangisi hoşuna gidiyorsa onu al :) sağlamlıksa hepsi sağlam zaten

• Beğen
@Ertuğrul

Ktm cok eski bir marka daha onceden uretim yapiyordu birakmislardi 5 6 yildir tekrar bisiklet uretmeye basladilar avusturya mali olmasi lazim

GT-I9100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

• Beğen
Merida,Trek kadroları tartışılmaz ama donanımda çok önemli. Bu yüzden Salcano .
Ve ayrıca şimdi burda yorumların hepsi birbirinden alakasız gelecek . Bence sen zaman kaybetmeden içine sineni al derim .

• Beğen
@Berke Kazankaya

Hadi ya benim hiç haberim yoktu. Tabii kaç aydır foruma da girmiyoruz. İnternet olmayınca olmuyor işte. Neyse be oyumu Carraro ve Salcano tarafında kullanıyorum. Salcano'nun Sram ve Ritchey parçalara sahip olması avanataj. Her zaman dediğim gibi bence sram shimano'ya oranla çok daha hızlı , çok daha hafif ve oldukça sessiz çalışıyor.

• Beğen
donanım olarak anlamam ama kadro görünüş açısından trek ve ktm baya önde. focus arıyordun hb vurgunu yapanlardan denk gelmedi mi :D

• Beğen
@Emre GÜLEN

Alakasız, alakalı her türlü yorum gelsin bir şey fark etmez benim için kafam karışmayacak çünkü işi bilmeyen birisi değilim. :)
Sadece sizlerin fikirlerini almak istiyorum yorum için teşekkürler. ;)

@Cemali Avcı

Ghost bakıyorduk abi ama bulamadık ya. :)

@Ömer KARAN

Neden çıkarırdın abi?

@Berke Kazankaya

Görünüş, kalite veya performans anlamında listedeki diğer modellerin yanına pek yakışmıyor bence. Sedona 640 alırsan listedeki diğer modellere yazık olur diye düşünüyorum.

Geri