Scudo Sports

Son iki bisiklet arasındayım, yardım lütfen.

Hangisi?

• Toplam katılım
    18
Tepki
79
İsim
NW
Bisiklet
Salcano
Bisikletlerin özellikleri bunlar.

CARRARO FORCE 290
KADRO:ALÜMİNYUM 1.1/8″ YARI ENTEGRE
MAŞA:29″ SUNTOUR M3030-A 75mm
ARKA VİTES:SHIMANO TOURNEY TX35
ÖN VİTES:SHIMANO TOURNEY TX50
KRANK TAKIMI:SHIMANO TY301 42X34X24
VİTES KOLU:SHIMANO ASTEF51 3X7
FREN:ALÜMİNYUM V-FREN
LASTİK:CST 29X2.25 57-622 SİYAH
JANT:29″ FREEWAY ÇİFT KAT ALÜMİNYUM
SELE:SELLE ROYAL
FİYATI:1.035TL

SALCANO ASTRO 29V
TİPİ MTBKADRO29" Hydroform Aluminyum Kadro
MAŞA Sr Suntour 29" XCT HLO hidrolik kilitlemeli maşa
ARKA VİTES Shimano SL-M310 / RD-M360 Acera 24 vites
KADRO ÖLÇÜLERİ 17" - 19" - 21"
ORTA GÖBEK Chin Haur CH51
AYNA VE KOL Shimano FC-M311 42t/32t/22t krank takımı
FREN TAKIMI Tektro 837 Alüminyum V Fren Sistemi
VİTES KOLU Shimano ST-EF65
RUBLE Shimano CS-HG31 32t/11t kaset
ÖN DEĞİŞTİRİCİ Shimano FD-TX50-6
GİDON Zoom FOV Alüminyum Gidon
BOĞAZ Zoom TDS-C369 3D Forged Alüminyum Boğaz
SELE BORUSU Zoom C208 Alüminyum Sele Borusu
FURÇ TAKIMI Chin Haur CH-9280TBW
TEKER SETİ Continental Race King 2.20 Lastik
JANT SETİ Salcano XPRO HT01 32H Jant Seti

özellikleri bakımından bir fikir edinemedim (cahilim :) )

salcano 1220 tl
carraro 1035 tl

fiyat olarak önemli değil, zaten 1200 tl limitim var ama önemli olan güzel olsun. fakat carraro'da maşa kilitlenebilir yazılmamış; acaba kilitlenmiyor mu?

Bir de acera ve tourney diye iki farklı vites var sanırım. Hangisi daha iyidir?

V fren pratik diye seçtim. Eğer aynı özelliklerde başka markaların bisikletlerini önerirseniz, onlara da açığım.

İstediğim özellikler: v fren, 29" lastik ve kilitlenebilir maşa.

Scudo
Yabancı üretim olarak benim istediğim tarz bir bisiklet bulamadım.

Bu arada 2. El mevzusundan zamanında çok başım ağrıdı. Yıllardır sıfır bir bisiklet sahibi olmak istiyorum.

• Beğen
Tepkiler: erdsde
Arkadaşlar merhaba. Bende iki bisiklet arasında kaldım, yardımcı olursanız çok sevinirim. Triban 3 v Drag yol bisikleti drag bisikletler ülkede çok bulunmuyormuş ve malesef internetten özelliklerini pek araştıramadım elimde sadece fotoğraf var. İsteğe bağlı atabilirim

salcano donanım olarak bariz daha iyi , ama carraronun kalitesi tartışılmaz tabi bu da göz önünde bulundurulmalı.

• Beğen
Tepkiler: yollarbenibekler
@Ceyhun Özkan mesela bu kalite olayında ana etmen nedir? kadro kalitesi mi? kaynak yerleri mi? yani carraro salcano'dan daha uzun ömürlü bir kadroya mı sahip? yoksa servis gibi satış sonrası destek konuları mıdır kalite?

• Beğen
Tepkiler: Ceyhun Özkan
@yollarbenibekler salcano kullandığımdan değil ama kullanıcı yorumları yeterince açıklıyor durumu çoğu kullanan şikayet ediyor firmanın itibarı bir çok memnuniyetsiz kullanıcı tarafından aşağılarda , bir çok markayla karşılaştırıldığında.ben şuan carraronun giriş seviyesi force 500 modelini 2 senedir sorunsuz mutlu mesut kullanıyorum.hani sadece hafta sonları sahil kenarında 5-10 km lik turlar değil 160 km ye yakın yol yaptığımda oldu nazar değmesin makina tık demedi.☺(tabi bunun bisikletinize ne ölçüde baktığınızla da alakası var .)

Hocam bence sahibinden veya bisikletforumda 2.el temiz bisiklet bakının (bu paraya full acera -belki bir ihtimal bir kısmı deore hd disk fren )bisiklet bile denk gelebilir.Araştırmakta fayda var illa ben bunlardan birini alıcam diyorsanız tabi size kalmış

@yollarbenibekler Selamlar. Benim Salcano dağ bisikletim var ve hiç memnun değilim doğrusu. Ne sıkıntılar çektim bununla :) Adı da zaten "yoldabırakan" :) Carraro önerilen bir marka, f/p ürünleri var ve güzel. Kullanan arkadaşlarım memnunlar.

Geri