O Oğuz Budumlu Daimi Üye Kayıt 26 Mart 2009 Mesaj 206 Tepki 51 Şehir Gaziantep 7 Temmuz 2009 #1 Arkadaşlar "son harften kelime bulmaca" oyununu oynuyoruz. Örnek : Köpek Son harfi "k" olduğu için "k" harfi ile başlayan bir kelime buluyoruz örnek olarak "kedi" diyoruz. Ben başlıyorum; Bisiklet
Arkadaşlar "son harften kelime bulmaca" oyununu oynuyoruz. Örnek : Köpek Son harfi "k" olduğu için "k" harfi ile başlayan bir kelime buluyoruz örnek olarak "kedi" diyoruz. Ben başlıyorum; Bisiklet
G g-f-u Üye Kayıt 30 Ocak 2008 Mesaj 76 Tepki 93 Şehir ANKARA 7 Temmuz 2009 #2 @Oğuz Budumlu Bir öneri: Bunun yerine karışık harflarle verilmiş kelimeyi anlamlı hale getirme şeklindeki oyun sanırım daha eğlenceli olacaktır. Örn Soru: dngoi Cvp: gidon
@Oğuz Budumlu Bir öneri: Bunun yerine karışık harflarle verilmiş kelimeyi anlamlı hale getirme şeklindeki oyun sanırım daha eğlenceli olacaktır. Örn Soru: dngoi Cvp: gidon
Hasan Çağri Forum Bağımlısı Kayıt 12 Ağustos 2006 Mesaj 4.541 Tepki 4.566 Şehir Bostancı, İstanbul Bisiklet Specialized 7 Temmuz 2009 #3 Forumumuzda bu gibi oyunlar ile ilgili konular kapatılmaktadır bilgilerinize...