Scudo Sports

Son Hali ile JBC PRO 6980 Gr.

Scudo
Müthiş bir iş çıkartmışsınız, tebrikler. Görüntü olarak da çok başarılı olmuş, zaten kadronun bu rengini çok beğeniyorum. Bu arada merak ettim, vites-fren kollarının modeli nedir/neydi? :) Ve frenleme gücü nasıl, memnun musunuz?

Teşekkürler arkadaşlar.

Vites/Fren kolları XTR 950 serisidir.Bu haliyle bile frenleme performansı Kcnc'nin Fren kollarına oranla kat kat iyi.

Selenin markası : Cycle King.

hangi parçayla hangi parçayı değiştirdiniz?

Teşekkürler arkadaşlar.

Sele'nin ağırlığı 93 gr.

Umutkahraman; sorunuzu tam olarak anlayamadım ancak sanırım Frenlerle ilgili...Önceden Kcnc Fren kollarını kullanmıştım,Sram XO Vites Kolları ile.. Bunların yerine XTR Vites/Fren kollarını kullanıyorum artık.

Umarım sorunuzu doğru anlamışımdır.

Selamlar.

Merhaba Idris Bey,
Bu harika bisikletle ilgili bir kac sorum olacakti..
-Resimden dikkatimi cekti de, tekerlerdeki AFC gobekler prototip saniyorum.. Seri uretim dusunuyor musunuz? Disk versiyonu ile ilgili bir calisma var mi?
-Bu sekilde gobekler ve jant seti agirligi ne geldi?, kullanici agirlik limiti ne kadar?
(deneme asamasinda ise sir kalabilir:D )
-Ic lastik olarak ne kullandiniz?
Tesekkurler

• Beğen
Tepkiler: İdris ACA
süper bir YOL avcısı.. galiba bu bisikletle LANCE 'i gecebılırım :XD:XD:)

@Bora Alben
Teşekkürler arkadaşlar,.
Bora bey,

Öncelikle sadece ön göbek AFC.:) Ağırlığı 60 gr.
Aslında yine kullandığım jant setine özel bir üretimdi ön göbek..Aynı zamanda prototip tabi...

Arka göbeği üretmek için şu anlık imkanlar kısıtlı maalesef...Üretim halinde Disk versiyonlarıda tabiki üretilebilir.

İç Lastikler;Arkada 130 gr Schwalbe -Önde 96 gr Bontrager XXXLite takılı..

Jant setinin toplam ağırlığını tam anımsayamadım şimdi :eek: ..Ön jant 510 gr(Bundan eminim:) )..Arka jant ise 700-750 gr arası bir ağırlıktaydı sanırım..

Selamlar.

Çok güzel bir bisiklet. Detaylarının arasında kayboldum diyebilirim. Kazasız belasız sürüşler dilerim

• Beğen
@İdris ACA

Bilgiler icin tesekkurler..
60g on gobek, su an extralite'den 2 g hafif:eek: .. Gercekten super bir rakam..
Arka gobegi de max 160g altinda yapabilirseniz, mevcut en hafif v-gobek seti olacak:)
Ic lastikleri de, su 50g'lik ic lastiklerden mi kullandiniz acaba diye sormustum, demekki daha bir 130g'i daha tek hamlede atabiliriz:D

• Beğen
@Bora Alben

Daha önce yazdığım gibi bir kaç değişiklikle 6.5 kg seviyelerine rahatlıkla inilir.

Bu değişiklikleri de hazır satılan ürünlerle değilde kendi üreteceğimiz ürünlerle gerçekleştirme hedefim var..:in: Bakalım zaman neler gösterecek bize.:)

Selamlar.

• Beğen
Tepkiler: Samet Demirbaş
@İdris ACA

evet bunu sormuştum teşekkürler.

idris aga sıralı otogazmı var bunda :D bisiklet mükemmel parçalanmaz inş...:D

Geri