Scudo Sports

Son Hali ile JBC PRO 6980 Gr.

selam idris:
agırlık ve görsellik olarak mükemmel bir seviyeye yaklaşmıssın .
güle güle kullanman dilegiyle....

• Beğen
Tepkiler: İdris ACA
Scudo
Muhteşem bir bisiklet olmuş. Benim scale 10 bunun yanında taş gibi ağır kaldı :) Güle güle kullanın, nazar değmesin...

• Beğen
Guzel rakam yakalamissin gercekten de, tebrikler:in:
Basarilarinin devamini diliyoruz...

• Beğen
6,980gr ne demek ya :eek: mütüşh bişey.. insan binmeye kıyamaz bu bisiklete ya güle güle kullanın

• Beğen
Süper bişey yaff ölüyorum hergün benim bisiklet eve indir çıkar.Senin bisiklet olsa ohh ne güzel gazete gibi koy koltuğunun altına indir çıkart geri. Kazasız sürüşler

• Beğen
tek kelimeyle mütiş allah kazalardan belalardan nazarlardan saklasın kardeşim süper süper

• Beğen
bu çok güzel bir bisiklet.hafifliği çok güzel.sen bisiklet hafifletmekte bir numarasın..çok karizmatik bir bisiklet.hele o kadro.güle güle kullan.

• Beğen
bisiklet süper hafiflikte birde aliminyum kadro... scale ltd 8.30 kg diye hatırlıyorum
buna şimdi bir çift barend bir tane dolgun rahat sele km saati ile led far olcak konfor olsun 1 kilo fazla olsun hesabı yine ltd den hafif olurdu ama bu rekor galiba mtb için

• Beğen
Güzel bike olmuş , İdris Bey size virüs bulaşmış :D hafiflik virüsü :D

Renkler güzel....

950 gr lık kadro ile yakında dahada hafiflersiniz :D

• Beğen
Teşekkürler değerli arkadaşlar.

Sizlerinde belirtmiş olduğunuz gibi Bisiklet bir kaç değişimle 6.5 Kg seviyelerine kadar düşürülebilir.Bunlar zamanla olacak şeyler tabiki...

Selamlar.

Paylaşımınız için teşekkürler, bunun gibi iki tanesine aynı anda binmek istiyorum :) 4 teker şeklinde ;)

Geri