Scudo Sports

Son durum raporum, kahrolsun tüketimcilik

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.

Anonim

Silinmiş hesap
Tepki
1
Günah çıkarma,

Teknolojik aletler,

1- bir adet led tv
2- bir adet play station
3 - mp3
4 - bir adet dvd player
5 - tablet,
çok az giyim eşyalarım, 3 adet ayakkabı,
En değerli olanı giant yol,,,,,,,,
Bu kadar,taşınmam çok kolay olmakta tabi,:harika:
Aşırı eşya kafa bulanıklığıdır:eek:

141197 dosyayı görüntüle

Led tv

141198 dosyayı görüntüle

Ps2

141199 dosyayı görüntüle

Dvd player
141200 dosyayı görüntüle

Mp3

141201 dosyayı görüntüle

Bütün giyim eşyalarımı alan çanta

141202 dosyayı görüntüle

Tabak çanakları koyduğum çanta

141203 dosyayı görüntüle

En değerli olanı,,,,,,

Scudo
@Serkan Mıstınoğlu

Ps2 model eski model

141209 dosyayı görüntüle 141210 dosyayı görüntüle

Oyunlar,pes konami,silent hill hepsi ,resident evil 4,cold winter,black,hitman 2,3,4,cal of duty world at war ,medal of honor,rising sun.mercenaires 1,get a way black monday,resident evil dead aim,
Sniper elite,call of duty big red one
Metal gear solid 2,3,ve psi- ops

@alper 76

3 adet ayakkabı,

141213 dosyayı görüntüle

Bisiklet aksesuar çantası

141212 dosyayı görüntüle

Ayakkabıları yemeyeceğim yahu ,
Giyeceğiz,:)

@inziva

Kafkayı severim,rahmetli beni görse idi haklı bulurdu ,sen işi çözmūşsün derdi

@Kudret Kurtcebe
Ne yazık ki Unutuğumuz Çok değerli bir kelime "KANAAT"

@ahmetyavuz

Dostum ahmet 3 metreye gideceğiz,anlamı yok 4000 liralık cep telefonun,senle gelmeyecek,batı dünyası tüketerek tükendi zati,manevi boşluk içindeler,doğuda batıya özenmekte ama işin ortası dengeli üretim dengeli yaşam,mutlu bireyler çok yok ,yetecek kadar,çok insanı şaşırtır çok para adamı yoldan çıkartır ,bunlar fani işler,bir hiç olduğumuzu asla unutmadan yaşayalım

Para olursa bir trek 9.9 alırsın, bütün fondolara gözü kapalı katılırsın, arabana güzel bir taşıyıcı alırsın, işin gûcün gezmek olur o fondo senin bu federasyon yarışı benim gezersin. Bisiklet düşecek sonra karbon kırılır diye ağlamazsın. Verirsin bir kamçı trek 9.9 daha, verirsin bir kamçı tarmac daha. Sonra paran olursa ful artı ful otomatik klimalı bir koga tur bisikleti alırsın gürkan genç gibi bir çıkarsın 7 yıl dönmezsin, brezilya senin arjantin benim gezersin, o kadar da kötü değilmiş değilmi bu para. Ama yinede bir züğürt tesellisi olarak az para az sorun. Ha bu arada kuru fasulye vardı, yersen...

@mehmetsunu

Kuru yok artık sunu dostum tahıllar yok bulgur yok ,bu kış aylarında aynen ıspanak,birazdan alışverişe gidecem zati,milli piyangodan çıksa bir adet milyon ,aynen 50 m2 daire alırım oda zati 85.000 lira şu anda ,geriye bayağı para kalır ,ha nemi yaparım dizerim bisiklet ordusunu,
15 adet karbon ve alüminyum bisikletleri,sonunda mirasımıda fakir çocuklara bırakırdım,

@mehmetsunu

Arabamı ne arabası hayatta araba almam,,,,,ha bu dünya turu iyi fikir bak,

@enrique

Gençken sigara bağımlılığım olmadı paket taşımadım
Öyle bi oturuşta beş on bardak bira içmedim,doğru beslenmeyi seçtim,
Bunun yolu tamamı ile güvenilir kaynaklardan bilgi edinmek,
Doğal besin satan bir yer var burada oradan keçi boynuzu harnup özünü alırım,kefir keza,festfood ile işim olmaz.orta yaşlarda bisiklet sporu en üst noktada olur 30-35 yaşlar özellikle
Tarzım performans bisikletciligi olduğu için keşke 30 'larıma dönebilsem diyorumda tabi hayal,60 yaşından sonra bizim için kısa mesafe yarışları uygun.
Valla bisiklet sporu ile ilgileniyor iseniz bırakmayın derim.

Kudret Baba, Age of Emp.IV nasıl olur sence? 1. Dünya Savaşını Alman kampına kazandırtırlar mı? Alternatif son?

@alper 76
:D 3 tane olan nedir be haci :D bisiklet mi diyosun acaba yok 2 tane var bende 3 ncusude oglumun yani ehehe

@Kudret Kurtcebe
@Kudret Kurtcebe

Tabi Ya İşte şimdi Cikardim Seni. Sen o sun. Resimdeki kişi kudret kurtcebe.

Ama hala anlayabilmiş değilim. Bir insan nasıl bu kadar mütevazı olabilir? Ne bileyim daha fazla albüm yapıp popüler olmak varken, tv lere çıkıp şöhret olmak varken, bir şekilde daha fazla para kazanmak varken... Gördüklerim kadarıyla bunların tümünü yapabilecek yeteneklerin vardi ama sen onları ellerinle bir kenara itmiş, populetüreden uzak yalın bir hayatı tercih etmişsin. Çoğunluğun yapabileceği şeyler değil bu yaptiklarin. Bu yüzden seni değerli birisi olarak görüyorum.

images.jpeg

35 sene sonraki halimi gördüm abi saygılar. En iyisi budur

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri