Scudo Sports

~~~ Son Değişimlerle İşte Tatar İzzet'in Fotoğrafları ~~~

Scudo
@nural değerli

sağol abicim sahibine benzemiş bisikletide işte :D

vay enişte senide üye yaptıkya siteye hoş geldin

no hayın no kayın:D

sanada tolrız bi tane merak etme hele bi hee de

vural abı gercekten mukemmel :) allah kaza bela vermesın maşallah

• Beğen
Tepkiler: vgulgec
ebi elllerine sağlık çok güzel ve çok özel olmuş....tatar :D:D isism çok hoş aynı kendisi gibi:D:D

• Beğen
@cumhur

yakında bide "deli gadir" toplucam :D:D:D

son gelecek olan malzemelerle son bir güncelleme ile tatar izzet kemale erecek

truvativ noir aynakol+magura marta sl gold+xtr ruble+x.0 karbon arka aktarıcı+x.0 trigger vites kolları+token sele kelepçesi +token gold zincir +bu değişimler sonucu beklenen ağırlık 9800 gibi olacak ve bisikletim benimle beraber izmir yolcusu :)

@vgulgec

parçalar geldi sıra akşam uykusuz bir gece sonucu tatarı kemale erdirmeye kaldı :D

• Beğen
Tepkiler: fecredall
@fecredall

akşama ekleyecem inşaallah yetişirse :eek:

@Muhammed Emin AVCI

sağolasın kardeş

@Erman ÜNAL

sağolasın kardeş extreme işler hayatımızın şekli olmuş =) son malzemelerimide dün taktım şükür ...belli bir süre nihayete erdiğini düşünüyorum ( son anda bi şeytan tüyü çıkıp gıdıklamazsa :D )resimlerini ve donanım listesini birazdan eklemeyi hesaplıyorum

bu arada ağırlığı 9749 gr :eek: oldu

işte son resimler arkadaşlar tatar yaz rejimi ile 3-5 yüz gram vererek daha atletik bi yapıya sahip oldu idris ACA hocamdan alacağım 2 makara ,sele vidaları ,arka aktarıcı kulak vidası ile bu iş tamam :D işte son hali

(link)(link)(link)(link)
(link)(link)(link)(link)
(link)(link)(link)

FSR teknolojisi gercekten ozel, asagidaki linkte benzer teknolojilerin calisma prensipleri gorebilirsiniz; pedal hareketlerine dikkat !

(link)

• Beğen
Geri