Scudo Sports

Son çağrı :) triban 3 vs sedona 610

Ozan T

Aktif Üye
Tepki
72
Bisiklet
Giant
kredi kartıyla alacağım için ikinci el düşünmüyorum. triban 3 1000 lira sedona 610 da yaklaşık 1400 lira bu iki seçenek dışında bisiklet düşünmüyorum. çünkü üzerine 200-300 koya koya 3000 tl ye kadar çıkıyor siz olsanız triban 3 veya sedona 610 dan hangisi seçerdiniz nedenleriyle yazar mısınız? çok teşekürler.

Scudo
Triban 3'e 1000 lira vermeyin. Biraz beklerseniz fiyatları iyice düşecek. O zaman zaten siz o mu bu mu diye soruyor olmayacaksınız ;)

Merhaba,

Şu anda evimde dinlenmekte olan bir Triban 3 var. Sedona hakkında bir fikrim yok, onu bilenler anlatabilir.Ben Triban 3'ü biliyorum. Vites takımı -kollar, ön ve arka aktarıcılar- Microshift isimli bir marka. Alırken ben de tereddüt etmiştim. Ne ki bu Microshift? Ama bir senedir ben ve abim tarafından acımasızca kullanıldı. Tura çıkıldı, kaza yapıldı. O fiyata alınabilecek tek bisiklet (olabilir). Bekir T.'nin önceki mesajda belirttiği düşünceye katılamayacağım ama. Ben alırken 989 liraydı. Mağazalarda durum nedir bilemiyorum. Belki anlık kampanyalar yapıyor olabilirler.

Sonuç olarak, çok büyük beklentilerin yoksa, Triban 3 çok iyi bir seçenek.

Niye renk seçeneği yok bunun?

Bu arada zamanında Decathlon'un internet sitesinde bu bisiklete yorum da yapmışım. Müşteri İlişkileri'nden Emrah hemen yapıştırmış cevabı. Emrah, seni bulacam arslanım.

@Yusuf Yılmazvural

Sanırım demek istediğimi anlatamamışım. Ben de bir Triban 3 kullanıcısıyım.

Hüseyin Bey'e neden bekleyin dedim? Çünkü ben Triban 3'ü alırken 599 Liraydı. 599 Lira'ya, haydi 599 çok ütopik olmuş benim şansıma gelmiş desek 750 Lira'ya böyle bir yol bisikleti bulsanız o saatten sonra hala o mu bu mu demeyeceksiniz. Triban'ı alıp gideceksiniz...

Bunu anlatmaya çalışmıştım.

Bu ikisi arasında en iyi sedona 610

sedona 610 675 usd felandı galiba 1400-1500 felan ediyor sıkı pazarlıkla carraro cr race 32 alabilirsiniz galiba aynı fiyata.

@Mert Dönmez
carraro yu pek beğenmedim açıkçası, ayrıca sedona 610 un indirimli hali bile beni zorlayacak maddi anlamda. bu nedenle bu iki bisiklet arasından birini seçeceğim.

@Mert Dönmez
carraro yu pek beğenmedim açıkçası, ayrıca sedona 610 un indirimli hali bile beni zorlayacak maddi anlamda. bu nedenle bu iki bisiklet arasından birini seçeceğim.

@Bekir T.

pek düşeceğini zannetmiyorum, döviz kurundan dolayı normal fiyatı bile 1100 tl ye gelirken şu an 999 tl ye satılıyor, ben birde 57 kadro alacağım için kalmayabilir.

Hocam 610 alabiliyorsanız bence xrs040 sora da alabilirsiniz ama 610 dan farkı olmaz siz 610 u çok beğendiniz galiba.Yeni başlayacaksanız benim gibi clarisle soranın farkını anlamassınız.

@Mert Dönmez aynen öyle 610 un renkleri çok güzel. zaten xrs 040 ı en baştan elemiştim onlarda yeni sistem sora yok sanırım.

@hüseyin ozan

Evet sora eski sistem.Sedona 610 ilk düşündüğüm aletti.Şuan xrs030 tiagra ve 1-2 yabancı modele bakıyorum yükseltmenin sınırı yok.İçinize sineni alın.

triban 3ün yorumları gayet iyi bazı kullanıcıları ön aktarıcıdan şikayetçiler onundışında kadro gidon gidon boğazı ibi parçalarda çmür boyu garanti çok cazip geliyor ve ben ben diye haykırıyor ama ben olsam 610 derdim parayı veren yada verbilecek olsam.birz içimden gelen sesle birazda 900 liralık bir bisikletle 1400 liralık bir bisikletin bir olmayacağını düşndüğüm için sedona derdim

Sedo 610 kesinlikle fp değil salcano xrs040 alınabilir.. 1600 e 2. El xrs030 tiag var sahibimden.kom da

hortlatan kişi tarihe bakmadan ciddi ciddi cevap yazmış

@yalnızkurt1834 sedona konularinin hepsini hortlatmis sedona super huu kosa kosa almaya gidiyorum. Boyle reklam yapmaya calisan bir firmadan bisikleti birak alyan takimi bile almam. Gerizakililar

Geri