Scudo Sports

son 2 secenek

Tepki
1
Bisiklet
Atala
sonunda kafamdaki bisiklet sayısını 2 ye indirebildim
611 sedona..aslında aklımda yoktu ama görünüşü çok hoşuma gitti
(link) 1050$
cannondale caadx sora
(link) 1100$
önceliğim sora, cyclocross olmasından dolayı.sizce bu miktar ve 10.5 kg fazla mı?
611 ile 5 km lik de olsa toprak asfalt karışımı yollarda sıkıntı çeker miyim

Scudo
Benimde aklımda cyclocross tarzda bir bisiklet almak var önceliğimde Cannondale'den yana. Toprak-asfalt karışımında çok sorun olacağını sanmıyorum ama yinede toprak yolun durumuna bağlı. Sora başlangıç seviyesidir. Zaten iki bisiklettede aynı sistem var sanırım. Bne tercihimi Cannondale den yana kullanırdım yinede sana kalmış bir şey. İyi pedallamalar... :)

http://stuyfssportverhalen.files.wordpress.com/2009/01/vlaanderen.jpg?w=600&h=398

böyle veya buna benzer bir yola yol bisikletiyle girersek ne kadar dayanabiliriz ? :)

Çok sorun çıkmaz fotoğrafta da zaten yol bisikletiyle gidiyorlar yolda. Ama sele de otururken rahat olamayabilirsin belki... :)

yol olduğunun farkındayım ama rahatlık konusu dediğin gibi bayağı sıkıntı :)
gideceğim en kötü yol bundan daha cok sarsmaz diye düşünüyorum.sedona yı tekrar ciddi düşünmeye başladım özellikle renkleri çok hoşuma gitti

En çok hangi yol tarzında kullanacağına bağlı sonuçta. Yine sana kalmış bir karar. İyi pedallamalar... :)

arkadasım tekniğini bilmem ama Sedona göze daha çok hitap ediyor.
Bence SEDONA ;)

beni düşündüren de sedona nın görünüşü
hafta sonu 2sini de denemeyi düşünüyorum
sedona yı bir mağazada, cannondale de arkadaşım da var.hangisi o an için daha çekici gelirse artık

Geri