Scudo Sports

Son 2 Bisiklet Arasında ve acil

Kron XC 2000 Kadrosunda kırmızı siyah renkli olanı bulabilirsen. Sedona ya güzellik olarak ta üstünlük sağlayacak bir seçim yapmış olursun. Full set Shimano Alivio olması da ayrıcalıktır. Hiç düşünme Kron XC 2000 Al eğer çok extrem kullanmayacaksan XC 1000 de alabilirsin aralarında 470 tl gıbı fiyat farkı var. tek fark Hidrolik disk fren ve Gidondan :boese157: Kilitlenebilir ön süspansiyon

Scudo
Biraz kafa karıştıracam ama :D bence xc4000 kadro al ucuz parçaları taktır

Bence de xc 2000. Memnunum Kronumdan.

Merhaba arkadaşlar,

Aranıza ist avcılar dan katılıyorum. Bende Bianchi Speed vardı.. 3 Ay kadar kullandım 1 hafta önce sattım. Yürümeyi unutmuşum :) Şimdi bütçem 1300 TL ve aklımda KRON XC 2000 var.. Görüntüsü hoşuma gidiyor. Kullandığı donanımların da kaliteli olduğunu söylüyorlar. Bugün sirkeci taraflarında inceledim ve çok hoşuma gitti. Yalnız hala tam olarak karar veremedim. Uzun sürüşler yapıcam, öyle çok akrobasi hareketler yapan biri değilim. Ama Avcılar yol ortamlarıda çok düz sayılmaz. 1300 TL civarın da alabileceğim en iyi donanıma sahip (görüntü de önemli) bisiklet önerilerinde bulunabilir misiniz rica etsem.

Teşekkürler.

@BAHADIR ÇETİNKAYA

Hafta sonları Sirkeci- Avcılar gidip geldiğim güzergah. Herhangi bir problem yaşamıyorum.

xct alt seviyeler arasında kullandığım en iyi maşadır sorunsuzdur boşluk vs yapmaz şuanda kullanmaktayım ve çok memnunum

xct alt seviyeler arasında kullandığım en iyi maşadır sorunsuzdur boşluk vs yapmaz şuanda kullanmaktayım ve çok memnunum

@Soner SAĞ

Cevabınız için teşekkür ederim. Kron XC 2000 tavsiye ediyor musunuz?

Peki Yol lastiği taktırsam performansta ne gibi değişiklikler olaiblir? Sürüş keyfini düşürür mü arttırır mı? Üstündeki orjinal lastiği alıp yerine yol lastiği takabileceklerini söylediler 40 € civarındaymış lastik ücreti, ücreti almayacaklar. Bu değişiklikle mi almak mantıklı yoksa orjinal hali ile alıp kullanmak daha sonra gerekirse değiştirmek mi?

Teşekkürler.

@BAHADIR ÇETİNKAYA

Kron rahatlıkla tavsiye ediyorum. Takılacak yol lastiğinin ölçüsü önemli burda. Kron xc2000 orjinalde 26x2.10 rubena kullanıyor. Yol lastiği için gene Rubena cobra 26x1.90 kulanacaklarını tahmin ediyorum. Buradaki birimler inç dir. yani kısaca lastiğiniz 5.3 cm den 4.8 cm e düşmesi sizi asfaltta rahatlatacaktır. Eğer yapabiliyorsanız lastikleri hediye olarak almaya bakın. Dolar yüzünden fiyatlar katlandı zaten.

salcano city sport 24 vs al bence lastikle de uğraşma geriye kalan bütçen ile yedek bir offroad lastiği, slx set bile alabilirsin çokta hoş olur..

Kilitleniyo dostum. Bilemiyorum ama şansını denemelisin :)

Soner abi valla cok saol ya xtc midir nedir degiscem onu rock shox almayı dusunuyorum birde karbon gidon sele demiri suluk alcam sence nasıl olur ?

@Soner SAĞ

Artık kararım tam olarak yerine oturdu gibi :) Kron XC 2000 Benim olmalı :)
(Daha iyileri Sizlerin Olsun)...
Fiyat olarak 1200 TL 10 taksite bi yerde buldum.. Sirkecide. Yanında,25 TL değerince güzel bi kilit, Ön arka far sistemi, Eldiven ve orjinal lastiklerini vermeden yol lastiği ile değişim.. (umarım orjinal lastiklerinide yanında alabilirim) :) Fiyat olarak ve hediyeleri ile birlikte sizce nasıl? Kadro boyu 20" alıcam. Kontrol ettiğimde ayakta kadro kısmında 2-3 parmak kadar boşluk kalıyor. Kadro boyuna göre biraz küçük gibi geldi ama 1.81 boyuma göre ideal geldi.

seneye dolar ne olacak acaba bide bu bisikleti alırken yanında ekstra birsey veriliyormu

Merhaba bisiklet dostları,

Bir kaç haftadır sürekli araştırıyorum. Son iki model arasında kaldım gibi..
Bu aşamada siz değerli bisiklet dostlarının tecrubelerine dayanarak seçimim konusunda yardımlarınızı rica edicem.

İlk model: Kron XC 2000
Diğer Model : whistle MIWOK 1161 D

Bu iki seçenek arasında sizce hangisi doğru karar olur..

Kullanım amacımı iyi analiz edip bu iki modele kadar düşürdüm. Siz olsanız hangisine karar verirdiniz ve neden dolayı?

Cevaplarınızı sabırsızlıkla bekliyorum.

Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.

@BAHADIR ÇETİNKAYA

Güle güle kullanın, bende XC 2000 almayı düşünüyorum yalnız merak ediyorum pedallarla birlikte sizin bisiklet kaç kilo oldu acaba, birde boyum 171 bacak uzunluğum 76cm 18 kadro uygun olurmu bana yoksa 16mı almalıyım sizce?

Geri