Scudo Sports

Soma için pedalla anket sonuçları

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
@MEHMETALİ

mehmet bey teşekkür ederim ,
acı büyük tabi,sele üstünde olan insanlarız ,biz barıştan yanayız yol kesmek araç devirmek bunlar bize göre değil,bisiklet barışın sembolü ve politik görüşü ne olursa olsun insanlar bu sele üstünde kardeş olur bu çok önemli tabi bisiklet herkesi birbirine yaklaştıran insanlar arasında uyum sağlayan bi vaka bi olay bence ,,
işçi ölümlerinin en az düzeyininde altına indirilmesi ve hatta ,iş kazası sonucunda ölümlerin olmadığı bir ülkeye doğru adım atılması için yapılacak her türlü önlemlerin görüşülmesi bunlar önemli tabi, ,
işverenler masraflara girecek işçinin yaşamı için onun hayatının sigortası olacak ,bu olayda hataları elbet göreceğiz ve insan hayatına çok daha fazla yatırımı maliyeti göğüsleyeceğiz ,para önemli değil maliyet önemli değil önemli olan işçinin hayatıdır.
maliyet fazla diye önlem almamak bence abasle iştikal,
her olaydan ise ders çıkarmalıyız ,bu olaydan alacağımız dersler var hatalar var ,haberleri izliyorum daha hala olaya vakıf olunamadı trafomu patladı yangın nasıl çıktı incelemeleri göreceğiz

Scudo
Twitter daki bisikletli dostlar #Somayapedalla hastagı üzerinden her şehrin soma ile ilgili tur ve organizasyon önerilerini paylaşmaktalar bizde haber vererek bir katkıda bulunabilirsek ne mutlu bu vesile ile faciada hayatlarını kaybeden işçilerimize allah'tan rahmet kederli yakınlarına da başsağlığı diliyorum

Bu tip işler acılar 2 günlükten yapılmamalı bence. Bir miktar zaman girmeli araya.

Herkese iyi geceler, hepimizin başı sağ olsun.
Yaralılara acil şifalar, vefat edenlerin yakınlarına da sabır ve metanet dilerim.
Facebook'ta bir arkadaşın tasarladığı bu etkinliği bilginize sunmak istedim.
Ben kendi adıma katılmayı düşünüyorum.
Düzenleyen kişiyle hiçbir bağlantım yok, ilgimi çektiği için sizlerin de görüşlerinizi almak istedim.
Saygı ve selamlarımla...

(link)

@Ali Uzel

Her şeyi ama herşeyi protestoya dönüştürmek ve yakıp yıkmak için, pusuda, otların arasından ceylanları izleyen aslanlar gibi bekleyen, bundan başka işi gücü olmayan yaratıklar var. Muhtemelen ve korkarım önümüzdeki günlerde gezinin yıldönümü falan diye yine ortaya çıkacaklar. Böyle bir organizasyon, malzeme vermekten başka bir işe yaramaz. Hazır izni alınmış ve polis kontrolünde bir dernek turu varken (8 haziran) o turda yine düzenli tertipli mesajlar verilir, izin dahilinde konuşmalar yapılır, konuya uygun temalı tişört bastırılabilir pankart falan yapılabilir mi bilmiyorum, ama yasalara aykırı olmayacak şekilde bir mesaj, köprü geçilirken verilebilir. Daha önce yapılacak bir turun içine provokatör sırtlanlar karışırsa 8 haziran köprü geçişini de rüyamızda görürüz....

@Murat Semiz

Protesto edenlere de saygılı olmak lazım. Karşıt görüş her zaman gereklidir.

@Murat Semiz

Her şeyi yakıp yıkan yok bizim buralarda.Sadece anayasal hakkı olan protesto hakkını kullanıyor.Yakıp yıkmadan ilerken , bir bakıyorsun ayaklarının yanından gaz fişeği geçmiş ve üstüne savaşa gider gibi ''Allah Allah'' diyen polisler koşturuyor.Birileri yer içerken , birilerinin egosunun altında yitip giderken bu ülke , birilerinin vicdanı rahatlasın diye milli yas ilan edilirken ,İhmalkarlığın adı ''KADER'' olmuşsa bu ülkede , Dışarı çıkıp bir şeyin farkında olmaktır protesto dediğiniz şey.Hükümet tek bir adamın gücü ve canlılığından yoksundur ; çünkü tek bir adam onu kendi iradesine şekillendirebilir.Bu hükümet halka doğrultulmuş bir çeşit tahta silahtır.Devlet günah işlerken kendini azarlayacak birini parayla tutacak kadar pişman , ama bir an için olsun bu günahtan vazgeçmeyecek kadar da pişmanlıktan uzaktır.Adaletin para , Hırsızlığın helal , Emeğin ise açlık olduğu şu düzende ''HAK'' aramak...

• Beğen
Tepkiler: Ozan T
@Murat Semiz

Ben şahsen hiçbir insanın gerizekalı olduğunu düşünmüyorum(bilimsel anlamda gerçekten zeka geriliği yaşayanlar hariç). Yaratık olduklarını hiç düşünmüyorum. herşeyi ama herşeyi protestoya dönüştüren ortalığı yakıp yıkan insanları anlamaya çalıştınız mı hiç. hiçbir insan, ya canım sıkıldı bir olay çıksada oraya buraya molotof atsak cam çerçeve indirsek demez.
Herşeyin bir nedeni vardır. İnsanlar haksızlığa uğruyor adaleti bulamıyorlar ve bunun getirdiği çaresizlik ve öfkeyle etrafa zarar vermeye şiddet göstermeye başlıyorlar. terör örgütleri mensupları hariç onların işi bu zaten, terör...(terörün de nedenleri vardır herşey gibi ancak bunu tartışmayacağım).

Başbakanın arabasını yumruklayıp tekmeleyen insanlar canları sıkıldıkları için mi yaptı bunu. hayır. sizin de babanız oğlunuz kardeşiniz amcanız ya da dayınız. iki kuruş para kazanmak için metrelerce yerin altında ölse, bana garanti verebilir misiniz şiddet göstermeyeceğinizi. ben şahsen her türlü şiddeti gösterirdim bu durumda. ne yapacaktık ya. dava mı açacaktık. sonra ne olacaktı. hakim değişecek, savcı değişecek. mahkeme masrafları avukat masrafı pskolojik çöküntü derken giren yine bize girecek.. Bırakın allah aşkına, adaletin bittiği yerde anarşi başlar...

Niye rahatsız oluyorsunuz bisikletçi arkadaşlar? Hani her görüşe saygı duymak gerek diyordunuz? Ben olaya senin gözünle bakmak zorunda mıyım? "Oyunu bir kilo makarnayla kömüre sattı" deyip yirmi milyon kişiyi yaftalarken neden ortada değilsin? Herkes sana eyvallah etmek zorunda mı? Senin hak arıyor diye şakşakladığın adamlar geçen sene taksimde dükkanları ne hale getirdi görmedik mi? KÖR MÜYÜZ?

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri